Maēiste,. po te rrish ke cepi rruges Dibres jo nga ana 15 katshit, por nga ana pallatit te kultures, kjo pamje del...
Maēiste,. po te rrish ke cepi rruges Dibres jo nga ana 15 katshit, por nga ana pallatit te kultures, kjo pamje del...
Where does a thought go when it's forgotten?
Toro, s'jam goca e Marie & Pierre Curie une !![]()
Corze, rri ku te dush, ti, po Skenderbeu osh paralel me Pallatine kultures, mos na ngatarro kot.
Ktu duket sikur osh paralel me muzeumin.
Vec po e paten rrotullu Skenderbeun me shpat ka 21shi del tamom kjo fotografija (lol)
Edhe veji ca te kesh nga kto gjojna, se na paska mor molli.
Qetesi!
Shoket lexojne!
Ok ! Kjo eshte pikture e Safo Markos... nuk eshte fotografi,,,
Kjo pamje mund te shihet pothuajse keshtu, po te rrish ke stacioni i Tiranes se re qe shkon per ke treni,,afer Xhamise .
Ok tashi e kam idene.
A osh mo stacioni i Tirones re atje?
Qetesi!
Shoket lexojne!
S'di per stacion te Tiranes se Re, por di me siguri qe eshte xhamia. Kur isha ne Tirane shkova e i fala nja tre te xhuma !![]()
E di ca mu kujtu
Pulastreni
Qetesi!
Shoket lexojne!
OK!Postuar mė parė nga Manciste
Edhe veji ca te kesh nga kto gjojna, se na paska mor molli.
'' Te lapidari i Shkurte Vates u bera pionier ''
Une jam nje nxenes i klases se trete ''C'' , ne shkollen ''Hasan Koēi '' te Durresit. Para ca kohesh udheheqesja e shkolles na njoftoi se do te beheshim pioniere. Betimin e pionierit do ta benim para lapidarit te heroines 15 - vjecare Shkurte Pal Vata .
Nje dite perpara se te niseshim mua s'me zinte gjumi. Perpara syve me dilte Shkurta, ashtu sic e kisha pare neper gazeta, ashtu sic na e tregoi mesuesja. Ja, une e shoh Shkurten tek punon , e shoh kur shembet dheu , e shoh ne spital dhe me behet sikur degjoj zerin e saj : '' Bab , a e fituem flamurin? .....Rrofte Partia dhe Enveri qe na hapen syte ne ēikave te Dukagjinit...''
Te nesermen ne shkuam atje, tek lapidari i Shkurtes. Ne qendronim perpara tij dhe u betuam. Pastaj lidha ne qafe shallin e kuq. me dukej vetja me i rritur. aty ne premtuam se do te mesojme nga jeta dhe vepra e Shkurtes, se do t'i ngjajme asaj dhe kur te rritemi do te shkojme ne cdo cep ku te kete nevoje atdheu .
A. D.
Amon o Manciste, se je bo si gru me barre....Postuar mė parė nga Manciste
E di ca mu kujtu
Pulastreni
E pranej haj kastraveca turshi (lol)
Qetesi!
Shoket lexojne!
Krijoni Kontakt