Torrrrr,
"mishi tretet, kocka mbetet"
Sa romatik dhe sensibel qe behesh ti pas nje shishe wiski mo dreq,prape ne liste me ke harruar Manciste-n qe ka dhene alamet kontributi
Torrrrr,
"mishi tretet, kocka mbetet"
Sa romatik dhe sensibel qe behesh ti pas nje shishe wiski mo dreq,prape ne liste me ke harruar Manciste-n qe ka dhene alamet kontributi
Liebe! liebe, lass mich los!
Amani o vellezer....( me falni ...o motra)......te gjitha avokatet e Mamlukut paskeni qene? Si nuk doli njera te ma mbeshteste....mendimin ( jo per gje por jeni dhe perverse) lol....
Manciste, sorry qe te harrova vella, po isha i pijshem....une kur pij harroj emrin tim, jo me te tjetrit....megjithese ti i ke bere vete keto gjera dhe i di me mire se une....
"Who is John Galt?"
Mirush Kabashi, si asket...s'me kujtohet titulli i filmit.Postuar mė parė nga Toro
Si jeni mer amon......Nuk guxo njeriu me pi nje shishe uiski se do ja ngecni ne gryke.......nje llaf thashe une per ke Spilbergu , ju beni endrra per Oscar....Korazata na flet dhe me ironi....ncncnnccnc.....Mire mi Korasono, spo te coj ty ne naten qe do marr Oscar per ket film....Do coj Katanen se i kom premtu anyway.....Ti rri vetem si Lifani.....
P.S. Pa he mis albanian movie.....gjeje kush e ka lujt Lifanin dhe te kush film.!![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Damn, dhe kete e gjete.....C'paske qene......
"Who is John Galt?"
Asket, ti asketon ketu?
O Toro, un nuk u cova te thoja, Shenomeni dhe mua vllai tem.
Qetesi!
Shoket lexojne!
You mean '' Queen of the damned '' , Toro ???![]()
Toro dita 1000 ty sbashku me shoqerin tende se na kenaqet.
P.s Mjegulla na trego dicka ti se lagjja jote ishin njesha per gallata.
Nga arkivat e Corazonit .
P.S. Duhet te keni nje gje te qarte, qe kam ardh ne USA me vapor, jo me avion si ju te tjeret !![]()
Po kali i Skenderbeut, si gabim ne lidhje me pallatin e kultures me duket mu o Corze.
Ishalla me krahe te lehta atij pamporrit qe te ka cu ty anej.
Ti je ajo me lule ne dore mi? (lol)
P.S. flmndrt per keto kujtime qe po na ngjall.
Qetesi!
Shoket lexojne!
Kjo paska marre baulet me vete mer......Duket kjo qe osht bashkekohese e Skenderbeut :P....Me qe ra fjala....mos ke ndonji reviste "Shkenca dhe Jeta" te viteve 1978-1984? Po ndonji "Hosteni" a?
"Who is John Galt?"
Krijoni Kontakt