Lere lere Di...si shkonte rradha per ata camcakiza........
Manciste, po moden e pantallonave me xhepa jugosllav e mban mend?
Lere lere Di...si shkonte rradha per ata camcakiza........
"Who is John Galt?"
ej po menyrat e kopjimit te detyrave e gjate provimeve i mbani mend. sa capkene kan qene disa , ne vizore ngjisnin nje likoplast dhe shkruanin formulat e kimise dhe e kthenin permbys kur kalonte zysha. nuk e ve ne dyshim qe ndonje nga ju ka kopjuar ndonjehere se dukeni gjith te ndergjegjshempo tregoni matrapazlliqet e shokut te bankes te pakten.
Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?
Une ne Shqiperi njehere kopjova ne biologji ne klase te peste dhe me kapen......Qe atehere mo .....nuk kam bere kopje...
Ne Greqi po i luajta fene dhe ne te mesme dhe ne te larten.....
Tani shoket e banges.....ce ku i fusnin kopjet neper stilolapsa, poshte banges, shikonin nga ai para tyre ose rasti me i madh ka qene kur i ka shkrujt poshte kepuces dhe ecte si topall mos ti fshihej....lol....Neper duar po e po njehere....ishte fjala atehere :"Ne doren tende eshte te kalosh!!!!!!!!!"![]()
"Who is John Galt?"
une qe kam te shkruaj mbi globalizmin e qaj hallin e te kopjuares ne kohe ,
si nuk doli nje vullnetar qe ti kopjoja ca se me plasi koka ne 2 te nates, dhe xhinkallat me bejne muzike clasike ne koke tani.![]()
per kopjace sjam shquar se kisha mamin mesuese e nuk kishte hije te kopjoja e fundja me "ndihmonte " katja. nuk quhet e kopjuar kur ta jep tjetri pergjigjen, lol
meqe jemi tek filmat dhe e kopjuara skene klasike eshte tek filmi "cinema paradiso" kur mundohet ti jap pergjigjen njoni per shumezimin e 5 X 5 dhe shoku i tregon pemen e vitit te ri e ky trapi i thot zyshes "natale " e kjo ja plas nje qe te dhemb dhe ty kur e shikon .
-e allora per la ultima volta, quando fa cinque per cinque
- natale
Kete nuk e mbaj mend une.....si ishin keto xhepa?Postuar mė parė nga Toro
Ne formen e pikepyetjes me koke poshte......
Lili, shko me minifund dhe shkruaji pergjigjet ne kofshe......Eshte metode greke....![]()
"Who is John Galt?"
Ashu boje Lili, dhe merr shokun e banges ti lexoje me ze, vetem se mos te hutohet i shkreti
Ose shkruji mrapc, e lexoji me pasqyre ke corapet![]()
![]()
![]()
Qetesi!
Shoket lexojne!
Sa imagjinate te guximshme ke Toro.
Provimet me te bukura qe mbaj mend, jane ato te matures...
Nejse merreshin pyetjet...asnjeri s'e ulte koken me shkrujte. E shifte zysha si ishte puna, edhe dilte nga klasa...sa kalonte pragun e deres, ngrihej zhurma karakteristike e shfletosjes se dhunshme te librave.
sa futej zysha prape ...fshhhhhhhhhhhhhhh...dilte fshhhhhhh hynte fshhhhhhhhhh...
dersa u lodhem e nuk i mcifshim me librat.
Me vje zysha mu te koka...me kap nga bishti (flokeve) edhe thote :
"Icike me lezet mer Iht icike me lezet, jo kshu hapur fare!"
Summertime baby!
keshilla te mira , po mesova mbreme deri ne 4 kshq sme behet te kopjoj e ti them flm dikuj tjeter.
mend per here tjeter .
kam pasur qe ja fuste fare nga matematika dhe gjithmone ulej afer hartave te gjeografise se aty kishte shkruar formulat dhe zysha e gjeografise tek po shpjegonte nje here nje leksion mbi afriken fillon e lexon me ze formulat matematikore. kulmi fare
pike e zeze- punto nero
Krijoni Kontakt