Po, po, ti qenke poshte. Eshte dhe nje liman i vogel lart afer Haravji-t dhe e ngaterrova me ate se emrat ua kam harruar.
E kam paraysh ku je....kam qene.
Po, po, ti qenke poshte. Eshte dhe nje liman i vogel lart afer Haravji-t dhe e ngaterrova me ate se emrat ua kam harruar.
E kam paraysh ku je....kam qene.
Huggo te faleminderit per voten, eisai protos! Besoj se per pjesen e dyte mire kisha folur e? Nese ka mangesi me ploteso dhe ti se s'do te ta marr per keq.Shendet te gjitheve kuqalashja, ada , filakia pola!
Jonidapasho, me thuaj cfare karte ke, qe te them
Ah re Vjossssa, Vjosaaaa..
Per pjesen e dyte bere vetem koment.. por ne e lame qe ta pershkruaje komplet sic ja tregon psh dikujt qe se ka pare fare..
Hajt suksese pasneser![]()
![]()
huggos
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
stelitsa si je ?
qe te hyjme ne teme une kam 1 karte te vjeter te oaedhit qe ka skaduar dhe nje karte 6 mujore te dhimos qe ka skaduar dhe ajo. per te vajtur ne vere ne shqiperi ate perdora. Kam dhe nje leje pune. ( adhia ergasias)
naten e mire
Hugo , po mua do me duhet nje dite e tere keshtu, nejse do mundohem qe mos te te zhgenjej, Ta leme, filuthja!
Jasu re Vjosssssa,
E dija se nuk do te me zhgenjeje![]()
![]()
P.S. Emri im eshte huggos me dy 'g' dhe 's' sepse hugo eshte tjeter person...
Xairetismous,
huggos
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
ho mi vjossssssssa do na i thush filmin eeeee??
huggos
ure mire ju qe jeni atje dhe e shikoni kete film qe vertet ka prekur nje aktualitet interesant.do zoti e sheh dhe gruaja e pronarit tim se me donte shume dhe mbase me mer ne telefon qe ti them te me nxjere vizen:PP
pertoj te shkruaj
*
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lulja_e_dimrit : 07-11-2002 mė 05:07
Krijoni Kontakt