Postuar mė parė nga huggos
Atehere une rri ne pire (pasalimani)
huggos, platia haravji (mire e shkruajta?) mos eshte gje aty afer?![]()
Postuar mė parė nga huggos
Atehere une rri ne pire (pasalimani)
huggos, platia haravji (mire e shkruajta?) mos eshte gje aty afer?![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 14-10-2002 mė 15:49
kacak
ke hall mos te lodhen gishtat duke shtypur zerot ?
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
mos di njeri nga ju pas 31 DHJETORIT 2002 DO SHTYHEN PRAPE KARTAT ?
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
Keta greket kete pune kane,,,,sot thone kshu , neser shtyhen, pasneser te pavlefshme....dhe jeta vazhdon...
Give light and the darkness will disappear of itself.
Erasmus (d. 1536)
Hej ca o ky film me qe une se ditkam?
Kush mund ti hedhi file?
qe ti karikojme ose kacakoooooooooo na i incizo ore serite sepse ketu te une e kan heq kanalin grek nga sateliti e kan fut te ai me pagese e un nuk jam abonu?
ca kanali e jep?
Kush di ku mund ti karikoj e ka nai adresse ftp te na e japi
thx
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Jasu re Hobbit,
Me goxha shtylla te forta e paske bazuar vazhdimin e 'jetes'...
![]()
![]()
![]()
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
Ada, e jep kanali ANT1 (antenna) te premten ne oren 22 (me oren greke), ndersa nese e jep me stelit une di qe ky kanal eshte i vetmi qe transmentohet me satelit ne gjithe boten. Huugoo, po fol shqip ore ate fjalen rysem c'a e ke? ej doja te hidhja kanditaturen une por te them te drejten qe dhe shume haber nga letersia s'kam, por dhe ta kisha c'e doja? Komentin e plote e ka bere gazetari Ramadan Bigza ne faqen kryesore te ALBASOUL, ndersa une thjesht do pershkruaj ngjarjet qe ndodhin ne c'do seri. He si thoni do ma jepni voten apo jo?
Tani te hidhemi tek seria e dyte; S'do perserisja ato qe tha me pare KACAKU qe u spikanten cilesite e shqiptarit, punetor, mendjeprehte, por une do shtoja dhe durimplote. Kete cilesi e verejta kur Ilia i fliste Vasilikise me te qete qe te hiqte fshesen nga priza, ndersa ajo hidhej sikur e pickonte ndonje mushkonje dhe prap ai iku i qete. Po kete cilesi e ndesha tek casti qe shoku i Ilise i kerkonte parate per punen qe kish bere, atij grekut qe ishte tranjer i skuadres se futbollit. Gjithashtu ne ate cast u tregua dhe menyra e eger dhe mosperfillese e grekut kundrejt shqiptareve.Une verejta dhe ndrojtjen,friken dhe pasigurine e shqiptarit qe jeton ne vend te huaj ne rastin kur djali i Agronit u zu me femijet grek dhe Agroni i edukon djalit te tij mosbarazimin e te drejtave te shqiptareve me grekerit. Nderhyrja e Ilise me shprehjen: mos ju sill keshtu, dhe ai femije eshte si ata, per mendimin tim ishte nje mesazh per te gjithe qe c'do njeri kudo qofte dhe sido qofte , gezon te drejta te barabarta me te tjeret. Regjisorit i kemi borxh nje EFXARISTO te madhe.
Une ta jap voten time Vjossssssssa. Me fjalen rezyme do te thosha permbajtje.. Me shqip skishte ku vente. Nesjse.. na bej punen ti.. se fjalet i rregullojme..![]()
![]()
Kuqke..
Sheshi Haravji.. ndodhet ne Pire.. por larg meje
Une jam diku ketu..
Nejse.. gjithe te mirat
huggos
Edhe une do te doja t'a shihja por ketu ku jam nuk ma kap ant1 dhe nji ert ne satelit qe kishim na e hoqen qe i rafte
Si tja bej do te doja ta shihja kete film edhe pse e di qe gjerat qe trajtohen aty i kam perjetuart vete sepse isha nga emigratet e pare ne greqi dhe kalova moshen e adoloshences sime:
Ishte e veshtire atehere te jetoje ne greqi sepse ata kujtonin se ne ishim idiota e aliena e smerrnim vesh nga asgje
nejse nqs dikush ka ndonje adresse ku me e pa do te isha shume faleminderit dhe do me bente te lumtur.
AH pasalimaniiiiiiiii kam punuar ne 94 te ai mc donalds qe eshte diku aty afer
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Une jam ne kanada dhe punoj ne nje restorant grek dhe shume nga ata me folen per filmin megjithese nuk e kishin pare por kishin degjuar per xhirimet dhe trasmentimin e tij nga stacjonet greke te gjithe mendojne se eshte nje fillim i mire per te nryshuar mentalitetin e grekeve ne greqi
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
Krijoni Kontakt