Close
Faqja 7 prej 53 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 529
    me bishtaleca Maska e BEBA
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    45
    Hahaha alvi kur vjen puna ke paraja te gjithe te mire hiqen po he. Nejse nejse meqenese te qeka ngrit mendja per pushime ne Greqi po qe se vete ne periudhen qe vete une hajde mo po te shetis edhe ty por dije se une ne Athine kam per te vajtur me kismet mbase kaloj edhe ne ndonje ishull si San Torini se e kam fiksim jo per gje. Hajde mo ka plazhe sa te duash andej si me goca te veshura si me ato te zhveshurat hahaa ok hajde bye bye.
    Who cares what other people think:)

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    PO ERDHET PER PUSHIME NE GREQI DUHET TE VINI PATJETER NE SELANIK.
    TE OFRON SHUME MUNDESI DEFRIMI DHE JU SIGUROJ QE DO IKNI KETEJ ME TE PAKTEN 3KG ME SHUME.

HA HA
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    HARROVA
    KUZHINA KA SHUME NUANCA TE HUAJA ( E KAM FJALEN PER GREKE TA ARDHUR NGA TROJE TE TJERA) DHE ESHTE NGA ME TE MIRAT E GREQISE.
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Gate 7 Maska e Noerti
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    213
    Me veretet nuk prisja kaq shum pergjigje tek kjo tem.
    Saper rracizem dhe shum shum probleme te tjera do te thoshja qe keto jan ne jet dhe ne nuk mund ta nderrojm.
    Gjith ata qe jan larg atdheut te tyre e ndjejn veten te ulur ndoshta por jo ne Shqiptaret.
    Jeta vazhdon dhe asnjehere nuk ndalon!
    Pershendetje dhe njehere gjith Shqiptaret se mir e ka then nje shok me lart disa qe jane ne shtete te tjere e kan haruar Shqipen por ne ketu Kurrrrrrr.
    Ku ėshtė besa aty ėshtė dhe shpresa.

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    45
    Noerti edhe aty e kane harruar po he mos me thuaj mua :0 Se kam jetuar edhe e di. Nejse pra gabim por s'ke ca tu besh. Rrofshi per ofertat pra, te vime ne se kur nisesh per pushime e ke mendjen e fjetur qe do prishesh pare kshu qe se vret mendjen shume se sa. Muhabeti te vish edhe te gjesh kohe pa gjesdisim ne.

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    45
    Ju pershendes edhe ju kam zili qe do i beni karnavalet Aman ku do vini ne plaka apo do vini ne Patra ahhhh qe nuk vij dot edhe une Nejse nejse ju pershendes pra mo edhe me kismet mbase hyj ndonje dite tjeter ktu

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Shqipja nuk harrohet kollaj,por ata qe "e harrojne" jane ata njrez qe e ndiejne veten me te ulet se greket anglezet apo amerikanet ku di une..E kemi ne gjak ne shqipot duket na pelqen te asimilohemi shpejt semundje historike duket..Bravo u qofte grekeve e kane ruajt gjuhen kudo qe kane shkuar ne USA Australi apo kudo qe kane shkuar.Nga 100 vjet e siper kane greket qe jetojne jashte dhe u kane mesuar greqishten dhe brezave me te rinj kurse ne lindur e rritur ne Shqiperi po e "harrojme" shqipen mos te flasim me per ato femije qe lindin ketu keto kohet e fundit dhe prinderit shqiptare u flasin greqisht.Turp!Kjo tregon mungese kulture sepse kushdo qofte qe e quan veten grek, amerikan apo italian me pare duhet te jete shqiptar dhe te jete krenar per kete....Tani po ua kuptoj rendesine vargjeve te Vaso Pashes sepse u dashka ta shohesh nga afer realitetin qe ta kuptosh drejt.Dhe historia si per ironi duket se po riperseritet...

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    JONIDA SIKUR TE DERGOVA NJE E-MAIL KAQ TE VESHTIRE E PASKE TE PERGJIGJESH DHE TE MENDOSH QE ME SHKRUAJTE VETE E PARA ..NEJSE OSE ŌÅĖĻÓ ŠĮĶŌĻĶ ŠĻÕ ĖÅĶÅ ĻÉ ÅĖĖĒĶÅÓ!

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869

Per shqiptaret e Greqise.. "dashuria erdhi nga larg"..

E pate filmin "dashuria erdhi nga larg"? C'fare pershtypje keni per te apo ne pergjthsi per problematiken shqiptare ne greqi tani e tutje??

Kam pershtypjen se me kete shkak (filmin pra) shume greke (qe jane te "ngjitur" nga c'fare thuhet ne media) do te ndryshojne shume mendime "te prapshta" per shqiptaret.

Ju si mendoni??

(Mua filmi me pelqeu se megjithese transmetohej ne kanal grek, gjysma e filmit ishte ne shqip.. kishte shume reklama vecse.. dhe ishte teper i shkurter..)

P.S. U komentua se seriali do te shihej nga te pakten 2 milion teleshikues !!!

Pres ndonje koment,

miqesisht,
    huggos

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Huggo filmi nuk ka mbaruar,dje ishte vetem seria e pare po eshte me shume shume seri.Une e pashe edhe mu duk mire megjithese trajtonte rrymen mesatare te shqiptareve ne Greqi,por i tregonte punetore dhe ishte kunder racizmit.Rolin kryesor te djalit shqiptar e luan nje grek,gjithashtu luajne edhe nja 15 shqiptare te tjere.
    Kush eshte ne Greqi le ta ndjeki cdo te Premte ne oren 22:00,sepse eshte serial shume i gjate.

P.S Une sot paradite takova nja 20 shqiptare prej te cileve vetem njeri nuk e kishte pare.

Faqja 7 prej 53 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •