qenke pak me nerva sot sy.. dhe pak thate..![]()
qenke pak me nerva sot sy.. dhe pak thate..![]()
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
hoogossssssssssss ej o grupo me thuaj cik ca MBI ben ti ne athine la ?
Jo ore ja shkruajta shume ''thate'' se ndofta kur jua shkruaj ashtu gjere e gjate ndofta u vjen rende per ti lexuare thashe ti pershtatem abientit.
Dhe me ben cudi se ideja e vetme dhe kryesore qe dua tu jap te kuptoje gjithe miqve te mi ketu eshte se
''JAM PRO KAPITALIZMIT DHE SITEMEVE TE LIRA DEMOKRATIKE , POR NJEKOHESISHT JAM DHE KRITIKUES I ASHPER I KETIJ SISTEMI SE BESOJ SE KA SHUME MUNDESI TE BEHET ME NJEREZOR DHE RREGULLAT E LLOJES TE JENE ME TE DREJTA! DHE QE TE REALIZOHET KJO GJE DUHET DIKUSH ( na piesi ) TE SHTYJE GJERAT NE ATE DRJETIM ! ( historia e shoqerise njerezore a nuk eshte nje { sinexis amfizvitisis kai anatropes } permbysje dhe evulim i vazhdushme .
Me bej dhe ti kritiken tende ,se shume pasive je me je bere mu si ''Avramopulos'' heheheh
Ah shqipja ime shume e varfer qenka .gamoto, bej autokritike , dhe ti Hoogo me thuaj si duhet ta regulloje kete problem qe kam me shqipen ( se ti lexon libra shqip )
Dhe tek tema qe te thashe ,per librat as qe me fole fare ( exw parapwna apo sena ) heheheh
Ok grupi , dhe kerkoj falje nga Juliani se vertete mesazhi , mori nje nuance ''gri'' dhe nuk doja .......... soory grupo , he se do te te dergoje dhe une nje vjershe per ate qiprian qe e do kash shume { heheheh }
:T
1. MBA per Business Administration (Henley Management College - Katw Patisia) Paguan OAED-i
2. Kritika te tjereve une nuk u bej.. thjesht jam i "detyruar moralisht' te respektoj mendimin e kujtdo.. duke mos u ndikuar aspak per mendimin tim personal..
3. Per libra ne shqip.. fillo me Kadarene.. do te te kujtoje fjale qe ke kohe pa i shqiptuar...
4. Une forumin e kam blu+gri, keshtu qe edhe me mesazhin tend.. u nxi fare..nejse.. nese do kemi kohe e mundesi do te te qeras me nje raki korce (te bere vete..) qe ti harrojme te shkuarat..
5. Cfare teme per librat ??? "ta parapona se kaine.."
P.S. Po ty si ste futen brenda.. aporw ?!?!?!? Kur te te marrin, me thuaj, te te sjell ndonje cigare..
krejt mqesisht,
huggos
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 22-06-2003 mė 17:07
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
Ela re megale OAED-i te paguan shkollen privat uauuuuuuuuuu ( kalo eeeeeeeeeee )
Sa per kritiken ej , mos ki frike se nuk te kafshoje ore![]()
dhe sa per ndikom tend '' do vuaj shume po te ndikohem '' hehehe
Ore Hoogo po ne nuk vijme ketu per ti bere qef njeri tjeterit , por per te diskutuar e shpalosur mendimet dhe bindjet tona { duke bere kritike ose duke i mbeshtetur e plotesuar } se ne kete menyre do mund te perfitojme , qe te gjithe nga keto bisedat , e sdo jene thjesht nje kohe e humbur .
Vetem mbi keto baza mund te ekzistoje dhe nje miqesi e vertete .
Nejse , nese ke dicka per te me thene { mund edhe te mos kesh } do e lexoja me kenaqesi, por qe te flas dhe une hapur ky qendrimi jote asnjeanes nuk me pelqen .
-- Ok thx per kadarene , do perpiqem ta realizoj sa me shpejt .
Miqesisht![]()
:T
HI
ERDHA DHE UNE.
SY UNE DUA PARAT.SA PER LIBRA U HAP DHE LIBRARI SHQIPTARE NE SELANIK.KA LLOJ LLOJ LIBRASH.
IKA SE KAM PUNE.
BYEEEEEEEEEEE
NA SE HAROVA PARDJE DHE DJE NUK KALOJE DOTE NE EGNATIA TE DIGJNIN SYTE NGA LENDET LOTUSE.NUK FLINIM DOT NE SHPI SE AKOMA DHE BRENDA TE DIGJNIN SYT E GRYKA.(MEQE SY DONTE TU THOSHJA DHE UNE PER DEMOSTRATAT.)
BYEEEEEEEEEEEEEEEEE
Jeto sot se neser si dihet..........
Mirmengjesi, miq! Si ja kaluat fund javen? Une per vete mire fare ja kalova. Te shtunen e bera pushim, dhe te dielen aty ku nuk e kisha planifikuar, shkova ne plazh dhe ja kalova cam fare. Ishim ne Oropo, me gjithse dje uji nuk qe dhe shume i paster ( kishte leshterik) na u kenaq syri duke pare manula (me lejohet dhe moa ta them nje fjale grekce?), kerciti murlani dhe loja me rrena. Sot hajde nga e para ne, ne pune.
Diskutimet per globalizmin me sa shikoj paskan akoma " zjarr" dhe me vjen mire per kete. Mos u merzisni cuna, kjo eshte fantastike, se tregon se keni nerv dhe nuk jeni "copa plasteline " qe gjithkush mund tju beje si te doje.
Ne nje pike jam dakort me SYRIN
''JAM PRO KAPITALIZMIT DHE SITEMEVE TE LIRA DEMOKRATIKE , POR NJEKOHESISHT JAM DHE KRITIKUES I ASHPER I KETIJ SISTEMI SE BESOJ SE KA SHUME MUNDESI TE BEHET ME NJEREZOR DHE RREGULLAT E LLOJES TE JENE ME TE DREJTA! DHE QE TE REALIZOHET KJO GJE DUHET DIKUSH ( na piesi ) TE SHTYJE GJERAT NE ATE DRJETIM ! ( historia e shoqerise njerezore a nuk eshte nje { sinexis amfizvitisis kai anatropes } permbysje dhe evulim i vazhdushme"
Pvatrsisht qe mendoj se nuk eshte rruga e sakte ajo e zgjethur nga keto forume.
SA per I.Kadarene une jam nje lexues i rregullt i tij dhe do ta rekomandoja patjeter. Cdo liber i tij eshte nje udhetim i vecante ne histori, gjuhe dhe shpirtin njerzor.
HUggos po ne jemi komshinj more, te pakten aty ku ke shkollen, se ku rrin sna e ke thene Apo e ke sekret. Si thua a ta lejme nmdonje dite bashke dhe me Edin te takohemi te "Deksamenis". Tani do thuash ti nuk do jemi sic qe SYRI qe doli me dy goca te bukura dhe e shikonte me zili gjithe selaniku, po ca te besh ( kur u nda keshtu na ra).
Ika se bera balte, u bera vone per pune. befshi qejf.
Kush kėrkon gėzon!
Shyqyr qe nuk na duhet qe te pagujme nga nje euro dhe per cdo gabim ortografik qe kam bere, se aha do ngelesha trok fare.
Kush kėrkon gėzon!
Persh te gjitheve! a ore Sy cte te them, me shume zjarr e more, me gjete mua qe jam i vogel dhe i ri ketu ne forum dhe u kape me mua! Vetem ti e mendon pak me ndryshe se ne te tjeret (por kjo nuk do te thote se perjashtohet mundesia qe te kesh te drejte)
Me bere disa pyetje diekt dhe pa ekstremizma po mundohem tu pergjigjem. Kam 2 vjet ne Greqi dhe nje vit ekseperince pune, kam bere pune te ndryshme ikodhomes, ipalilos ne nje tipogafio dhe se fundi beharin e kaluar kam shkuar ne agjion oros ku mesova te pikturoj ikona. Me pelqen qe me pyete persa i perket gjendjes ekonomike dhe po te them se e kam per turp t'i kerkoj leke babait! Ketu kam ardhur vetem me perpjekjet e mia as qe behet fjale per burse apo ndonje organizate! Po ve re gjithashtu se ne pyetjet e tua po jep edhe nje pergjigje te mundshme nga ana ime. Me keto qe po shkruaj me vjen keq qe do zhgenjehesh! Une nuk huazoj ideale nga asnje dhe nuk kam asnje teori timen. Po te informoj se ne dhomen ku ndodhem nuk mbaj televizor(kam nje vit qe nuk kam pare Amanin mor te keqen!) Sa per pervojen qe po thua eshte pervoje e fituar nga vete jeta dhe secili nxjerr konkluzionet e veta si dhe rrugen qe do te ndjeke. Te njejten gje po ben dhe ti apo jo? Thuaj cte duash persa u perket organizatave por mos me thuaj se pas tyre nuk fshihet KKE! Dhe shume parrulla ishin kunder kapitalizmit.(kjo nuk do te thote se une jam pro ketij lloji kapitalizmi). Po i pergjigjem dhe pyetjes tjeter ku me thua se per cfare po luftoj dhe po perpiqem. Po perpiqem per nje jete me te mire per nje fat me te mire dhe ajo cka dua me shume nga jeta: mundimet e mia dua qe nje dite te shperblehen, te kene
kuptim. Do te me behej qejfi sikur tu pergjigjeshe dhe ti ketyre pyetjeve. Cdo diskutim ne caqet e respektit per diskutantin tjeter eshte i drejte shpresoj te jem brenda ketyre kufijve! Me respekt Juli
Moro nga evrote qe do ti marresh Syrit dua pjesen time se une po e bej te flase!
Persh te gjithe te tjereve jeni shume keshtu qe nuk po permend emra!
Ezekiel 25-17.
AHAAAAAAAAAAAA
JULIAN KUJDES SE DO FILLOJ TE KERKOJ EURO DHE NGA TY UNE.
SA PER KADAREN MUA DO ME FALNI PO NUK ME PELQES SE SI SHKRUAN AI.KY ESHTE MENDIMI IM DHE NUK E THEM PER TE NEVRIKOSUR NONJERI NGA JU.
IKA
MOS BENI ASGJE QE NUK DO BEJA UNE![]()
Jeto sot se neser si dihet..........
Krijoni Kontakt