Close
Faqja 50 prej 53 FillimFillim ... 404849505152 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 529
    moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    ME FALNI MUA SE NUK SHKRUAJ DOT CARCAFE SE UNE ME 5 KLAS SHQIP JAM
    AS NJE FJAL GREQISHT DERI TANI.
    O SY TI SA HERE DO THUASH FJALE GREQISHT DO PAGUASH NJE EURO SI THUA?
    BYEEEEEEEEEEEE
    Jeto sot se neser si dihet..........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Hi grupi erdha dhe ju sjelle lajme te mira ,qe as ne ender nuk i kemi imagjinuar :
    ***O KAPITALIZMOS FERNI ANERJIA KAI OXI TA ADHERFI
    MAS APO TIN ALLVANIA !

***TURKI , ALLVANI GERMANI KAI GALI ELATE , KSANA NA
    ENOTHUME PALI !

***KATW TA XERIA APO TUS METANASTES ,EINAI TA ADHERFI
    MAS , TA ADREFIA MAS ERGATES !

100,000 demostrues ( greke ,portugales , spanjolle, gjermane , turq, afrikane , palestinez dhe irakian, ruse ) therrisnin keto parrulla ne rruget e selanikut per 2 ore te tera. Secili le te nxjere perfunidme e veta ( vejcanerisht ti Bond Jambes )
    -cuna u perpoqa te gjeja shqiptare , shifja per ndonje flamure kuq e zi me shkabe ( se kuq e zi kishte por ishte koka e Ce gevares ) por hic , shikoja ,vajta pyeta ata te Salonika Dhrasi 2003, se poshte ciles parrulle ishin shqiptaret dhe mu pergjigjen , q
    :T

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    ( nuk e kuptova si ndodhi por u postua vete pergjigjja , nejse po vazhdoje ketu )
    ''Shqiptare te organizuar nuk kane ardhur , mbase kane ardhur individa ,por as flamure nuk po shofim me thane dhe me pyeten ne isha vetem dhe caktuan nje vajze qe te rija me te dhe te me fliste ( me iku truri , se nuk e prisja te ishin kaq te organizuar )Ajo vajza filloi te me pyeste , per shqiptaret e per ca arsyesh shqiptaret nuk organizohen ne sindikata ose pse nuk bashkohen me sindikatat greke
    ( s'kisha ide ca ti pergjigjesha ) ...... e filluam te diskutonim per socializmin e gjera te tilla ......... nejse keto jane hollesira , vetem dua tju them qe hera e pare ndihem kaq bukur , doja te gjeja nje flamure shqiptare qe ta lidhja ne qafe ,por sdija ku te gjeja .....
    -- Me vinte shume keq qe isha vetem e nuk kisha bashkatdhetare te tjere , dhe nga njera ane mendoja Greqine dhe greket e MME ,dhe nga ana isha lidhur dore per dore me vajza e cuna te rinje , studente a punetore dhe therrisnim per te drejtat e mia , per te tuat Edi , Durresaku , dhe per ty Bond.............. dhe kjo eshte greqia tjeter , kjo eshte greqia qe na zgjat doren dhe qe shumica jone nuk ishte aty per ta rrembyer dhe per ta shtrenguar forte ate dore vallazerimi!
    Ca tju them me teper ,cuna per mua jane caste te pa haruar , vetem nje skene do tju them , kisha anas meje nje '' grua nja 50 vjec nga spanja dhe nje student nga serbia dhe te tre te perqafuar therisnim REVOLISION REVOLUSION ..............
    :T

i/e regjistruar Maska e DuRResaK_PlaKo
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    41
    Te bukura jane parrullat neper rruge, por ama ata qe therrasin atje nese do te ngjiten disa shkalle me larte do te te shtypin njesoj. Globalizmi, antiglobalizmi ......etj etj. Ata qe therrasin atje nuk kane as idene me te vogel se cfare duan, perderisa kane Ce Gevaren si simbol te paqes?! Une kam idene se nuk i ka fajet kapitalizmi ( ai eshte sistemi me i keq qe egziston,por fatkeqsisht nuk ka me te mire), por menyra se si zbatohen dhe respektohen rregullat e lojes. Dhe loja qe luhet sot ne bote eshte ne interes te popullit shqipetar, por udheheqesit tane do te dijne te luajne sic duhet apo do te bejne perseri ato gabimet fatale qe kane bere ne te gjitha momentet kreitike.

Antiglobalistet thonin jo kundra nderhyrjes ne Bosnje
    Antiglobalistet thonin jo kunder nderhyrjes ne kosove
    Antiglobalistet thonin jo kunder nderhyrjes ne avganistan
    antiglobalistet thonin jo kunder nderhyrjes ne irak

Dhe thonin jo pa dhene asnje alternative, jo dhe le te bejne viktimat cfare te duan. Hipokrizi apo jo?

ok keto jane disa nga idete e mija..... po e le me kaq

do te doja te te pyesja per ate shkrimtarin qe ke permendur me pare (bruskalia ja thonin?) Nuk e kam lexuar. Grek eshte ja vlen ta lexoj? Dhe ke liber me rekomandon?

Befshi qejf!!
    Kush kėrkon gėzon!

i/e regjistruar Maska e DuRResaK_PlaKo
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    41
    Te bukura jane parrullat neper rruge, por ama ata qe therrasin atje nese do te ngjiten disa shkalle me larte do te te shtypin njesoj. Globalizmi, antiglobalizmi ......etj etj. Ata qe therrasin atje nuk kane as idene me te vogel se cfare duan, perderisa kane Ce Gevaren si simbol te paqes?! Une kam idene se nuk i ka fajet kapitalizmi ( ai eshte sistemi me i keq qe egziston,por fatkeqsisht nuk ka me te mire), por menyra se si zbatohen dhe respektohen rregullat e lojes. Dhe loja qe luhet sot ne bote eshte ne interes te popullit shqipetar, por udheheqesit tane do te dijne te luajne sic duhet apo do te bejne perseri ato gabimet fatale qe kane bere ne te gjitha momentet kreitike.

Antiglobalistet thonin jo kundra nderhyrjes ne Bosnje
    Antiglobalistet thonin jo kunder nderhyrjes ne kosove
    Antiglobalistet thonin jo kunder nderhyrjes ne avganistan
    antiglobalistet thonin jo kunder nderhyrjes ne irak

Dhe thonin jo pa dhene asnje alternative, jo dhe le te bejne viktimat cfare te duan. Hipokrizi apo jo?

ok keto jane disa nga idete e mija..... po e le me kaq

do te doja te te pyesja per ate shkrimtarin qe ke permendur me pare (bruskalia ja thonin?) Nuk e kam lexuar. Grek eshte ja vlen ta lexoj? Dhe ke liber me rekomandon?

Befshi qejf!!
    Kush kėrkon gėzon!

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    durssak me ty jam vella.disa nga idet e mia jan te ngjashme me te tuat.
    sy rri ne shpi vella mos te zen ndonje ngato grate dhe kushe te shpeton pastaj.
    ciao
    Jeto sot se neser si dihet..........

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    durrsaku,
    Se pari i ke rene pikes per ato qe the me lart. Dhe une do thoja tekstualisht te njejtat. Tani sy...... do merzitet me mua e di.....une

Nuk u interesova fare per demostratat.....nuk dua te bashkohem per nje ide te cilen nuk e njoh dhe skam njohuri te zgjeruara...
    Apo tja fus ne tym dhe ku te dali.......... NUk jam njeri i tille......
    nejse, politika greko-boterore me ka lodhur dhe e kam lene pas dore.

Durrsako,

Sic e kuptove fare mire Tushemishti eshte pikerisht ai i Pogradecit. Ne kete moment jam e dashuruar me tre gjera. Po i permend si me poshte :
    1. GENTI
    2. SHQIPERIA
    3. TUSHEMISHTI

Rashe ne dashuri me Gentin dhe me pas me Tushemishtin me shikimin e pare. Me Shqiperine kam qene e dashuruar qe kur nxora klithmen e pare si bebe.
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    Sa per leo buskalia , (femije familje emigranti italianesh ne Amerike) them ta lexosh por mos te pathiazesh me te. Jo per gje po kur ta marresh vesh qe ka vrare veten do zhgenjehesh. Une e mesova mandaten nga sy.......dhe u merzita shume. Vitet e veshtira te adoleshences dhe te emigracionit bashke i kalova duke lexuar idete e tija dhe papritmas ........vetvrasja. Si mund ta bej dikush qe e mban si idhull (pas gjyshit tim kuptohet) ?

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    moro me fal qe nuk ta zgjata dje ne telefon por kam shume pune. Te djelen kemi taktiki geniki sinelevsi dhe duhet te pergatis praktikat, isologismus, apotelesmata hrisis etj e ke parasysh vete ti.
    Dje mora kurajon dhe shkova ne gjimnastirio pas 2 vjetesh. Me eshte zene gjithe trupi dhe vetem syte dhe gishtat leviz lirisht.
    Mos kujtoni se jam ndonje tip atletik. Po te shikoni programin qe zgjodha te gjitha ushtrimet jane ulur. Biciklete, diadromo ulur, me tha ndihmesi ke ndonje preference ushtrimesh ? iu pergjigja : Te gjitha ato qe nuk kane lodhje. E pyeta ;
    Po aerobi mund te bej pa u lodhur ?
    me tha : kur te tjeret te hidhen poshte e larte ti ulu ne karrike dhe ndiqi me sy. Keshtu do te sterviten syte !

Une e pashe me inat dhe kur ika nuk e pershendeta fare.Thashe me vete :
    me shqiptaren merru ti se pos te hodha ndonje dite ndersa ben gira ndonje gire ne koke.

Ika tani te filloj punen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2003
    Vendndodhja
    gr
    Postime
    7
    Moro,Ari,Sy,Julian ,faleminderit per mireseardhjen!!!!(shpresoj fjala te jete e sakte--u mundova te perkthej fjalen źįėłóļńéóģį ne shqip ,se nga sa kam kuptuar flalet greqisht paguhen shtrenjte......................
    Meqenese ma kerkuat po bej edhe une nje prezantim te vogel.
    Nqs nuk e keni kuptuar akoma nga emri jam vajze.!!!
    Jam nga Saranda dhe erdha ne Greqi para 11 vjetesh. Kater vjetet e pare jetova ne Halkidhe(per ata qe nuk e dine eshte ishulli afer Athines) ku mbarova gjimnazin,pastaj 3 vjet ne Athine ,dhe para 3 vjetesh kalova ne universitet ne Patra ,ku edhe jetoj tani per tani.
    Jam 25 vjec , dhe nqs nuk ju del llogaria, vendosa te filloj universitetin kur isha 21 vjec. Do me pyesni c'beja me perpara------------------- me falni por tani per tani nuk do tju kenaq per dy arsye: e para se eshte shume prosopiko per ta thene kaq hapur, dhe e dyta sepse po ti them te gjitha tani c'do mbetet per me vone?????????????????????????
    Po mendohem c'tjeter t\ju them....................
    1)hobby exim (Dhe tani qe po e mendoj... kush po e kerkonte librin e Buskalia? Me te vertete eshte nga librat me te bukur qe kam lexuar dhe e rekomandoj .NQS DONI TA GJENI ESHTE "ĶĮ ĘÅÉÓ, ĶĮ ĮĆĮŠĮÓ ŹĮÉ ĶĮ ĢĮČĮÉĶÅÉÓ" ĖÅĻ ĢŠĻÕÓŹĮĖÉĮ--ŹĮ DALUR EDHE NE PERKTHIM SHQIP.
    2)Muzika latine ,me pelqen shume te kercej
    3)vizatimi ,megjithese e kam lene pas dore kohet e fundit.
    Nuk punoj , ose me mire punoj vetem ne vere ne Sarande,tani per tani ha leket e babait.
    DESHIRA: TE MBAROJ SA ME SHPEJT PROVIMET DHE TE IKI NE SHQIPERI TE BEJ NDONJE BANJO SE PLASEM KETU!!!!!!!!!!!
    Kaq per sot , tani duhet te iki se kam per te dhene nje provim.
    Sa per fotografine sydylimri, do ta dergoj mbasi te kesh derguar ti tenden!!!!
    shume shume pershendetje
    Te kaloni nje weekend te shkelqyer!!!

Faqja 50 prej 53 FillimFillim ... 404849505152 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •