Close
Faqja 47 prej 53 FillimFillim ... 374546474849 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 529
    moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    ERDHA DHE UNE
    SI JENI SOT? TE GJITHA MIRE?
    SA PER TAKIMIN NUK E KISHA UNE FAIN QE NUK NJOJTA SY-RIN SE AI THA QE ISHTE 1,35 I GJAT KURSE AI ESHTE 1,65 THA QE ISHTE SHEMTIR PO NUK THA QE NUK SHIKOHESH ME SY(EJ SHAKA PO BEJ)NE REALITET SY-RI ISHTE NJE DJALE SHUME I MIRE SA UNE THASH QE AI DO KISHTE DERGUAR NDONJE TJETER NE TAKIM .
    SA PER JONIDEN UNE E PRISJA ME FLOKUT TE LIRE DHE ME NJE KARFIC ME SHKAB SI AJO QE POROSITI EDI OA AJO ME ERDHI ME FLOK MBLEDHUR. KU TANJIHJA UNE?
    TAKIMI VAJTI SHUME MIRE PO PO TE VAZHDONIM ME MUABETIN DO DILNIM DHE KUSHURINJE NE SE TE NJOJTUR E KRUSHQ DOLEM.
    O EDI NUK JAM E EGER VELLA PO CA TE BESH TE GJITHE KEMI NGA NJE TE METE(UNE KAM MOTORIN QEF).
    IKA UNE .
    ALMA
    Jeto sot se neser si dihet..........

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    AH HARROVA O SY ME FAL PO NUK SHKRUAJ DOTE ME TEPER
    DHE FALEMNDERIT QE U INTERESOVE PER LIBRAT QE TE PYETA.

IME EVGENIKI KATA BATHOS EGO
    Jeto sot se neser si dihet..........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Juuuuuu-huuuuuuuuuu Erdha erdha , dmth tani u zgjova
    Si jeni bukurosha , he si po ja kaloni ?
    Jona shikoj ju paska nisur te rejat nga lufta ( heheheh ), ok po ju nis dhe une pershtypjet e mia :
    -- Vajta ke vendi i takomit , dhe po kerkoja nje vajze flokekuqe ( ishte vertete nje greke aty flokekuqe dhe po e shikoja por , e kuptova qe nuk po priste asnjeri ) prita ca pastaj them nuk mar nje telefon , cerrrrrrrrrrrr
    --ela bre pou eisia .............i thoja une
    --esy pou eisia -thosh Jona.
    --hahahah na pou einai -- me kishte njohur Moro-ja
    Sa u afrova ( qeshnim ,vec morose qe sa me pa , tha :
    -- ik ik , mos mua afro , ti sje tullac '' i ka qef tullacet hahahah '' ndaj ik te tashe .Do kisha ikur po mos me mbante Jona :P
    Vemi ulemi diku dhe aty filojne , prezntimet , ku e ke shpuine ne gjirokaster e ku e ka gjyshi jote ( per Jonen ) e keshtu e shkundem pemen familjare mos dilnim dhe ne gje kurshke , por hic , ca ti besh si kane te gjtiha keto fate ( per ty moro ) heheh
    Dhe qe thoni ju cuna ca nuk diskutuam , per shqiptaret , per greket , per burrin e Jones , per gruan time ( ah une skam harrova ) hahahah por Jona u merzit me dicka me mua , se i thashe qe Buzkalja , vrau veten ...... u merzit shume ,dhe me shikonte mua gjithe inate , sikur e kisha vrare une. Kaq shume u ''egersua'' me mua se ne radhe te pare me thoshte vazhdimisht ''psonjo'' ,dhe me kercenoi qe do me denonconte ketu ke ju , qe ne nje fjali thoshta 5 fjale shqiptare e 5 greke ( xexexex ), dhe me sa shof , ''tin ekane ti dhulia '' :P
    Ah qe mos haroje tjua pershkruaj pak te dyja :
    Jonida***** { veresimi: me 5 asteria } Vajze e bukur , glika , e shkathet ,e cilter , por mbi te gjitha ka shume mend kjo vajze ore cuna , cudi shume cudi me ben se ne pergjithesi femrat ........... nuk nuk ..... nejse eshte shume e shkathet ,por dhe shume frikacake heheh je je , dhe megjithes perpiqet te flasi vetem shqip ,se po foli greqisht per cdo flale qe do thoshte do paguante nje euro , prape ''petuse kapu kapu kana eliniko '' heheh
    --Moro-ja**** {vleresimi:4 asterakia } Se mezi erdhi por dhe qe erdhi s'qendroi deri ne fund .An to ksanakaneis dhe tha su dwsw ute ena asteraki ( heheh ) Vajze shume e lezecme , ''ekse kardhi'' qe tha tha Jona , e qeshur , kisht shume gallate .
    '' Keto te dyja qethoni ju cuna filluan te flisnin per krushqite e tyre , dhe me lane me haruan fare mua , e thoshin : po filanin a e njeh, e si e ka djalin e si e ka vajzen ,po vjeren e asaje uuuuuuuuuu ate shtrigen .......
    e keshtu cuna e shkunden pemen familjare keto te dyja ,e une prisja te me binte ndonje molle ne koke e mabse kujtoheshim dhe per mua .............'' (hahaha )
    Jo jo kalova shume bukur , u gezova qe u takuam , Ari folem dhe per ty , megjithe s'po na i var shume , Jona te mbron ,
    ''se meqe je martuar tani e ri ne shpi vazhdimisht me gruan se e do shume , ca te them une , sjam martuar akoma , mbase Jona ka te drejte "
    Tani cuna takimi i dyte , do jetem me i madhe , Juli behu gati , vime per Ksanthi ( ke vend ore te na filoksenisesh ? ) OK po ashtu eja ti Saloniki , do gjejme nje pangaqi qe te flesh mos ki merak hahahah
    Edo Edo , ti kot u pergjigje per ate pune e shokeve , se kritika sishte ndaj teje , Vetem Durresaku me kupton mua !!
    O vella sqaroje pak Edin , ore sqaroje se kot mu vesh mua .
    Kostandin quhem Edo emri i gjyshit dhe i verteti !
    Juli ne Lagjen 11 janari e kisha shpine , tek shkolla Petakogjike .
    OK kalamaja po e mbylle tani , ju puthe te gjithve , byeeeeeeeee
    :T

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Pershendetje te ghitheve shqiptarve ne Greqi.Meqe lexova qe ka persona qe jetojn ne Athine ,une kam vllain tim qe jeton aty.Gentian Bashuri e ka emrin.Ndoshta e njeh ndonji nga ju.
    GHITHE TE MIRAT
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    JULI DHE UNE KAM JETUAR MJAFT NE GJIROKASTER. KAM GJYSHIN NE GREHOT.

BY BY
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Postuar mė parė nga sydylimri
    Hi grupi . Ej ca beni ju ore se lante name .
    Une shkruaj romane per ju e ju nga 2 reshta vetem ??
    Po ju qe rinin nga 5 ore ne chat s'kini kohe te lexoni e te shkruani 2 reshta ketu ???
    Ok cuna e goca po e doni keshtu , nese kaq meritojme ti japim njeri tjeterit , nese kaq rendesi ka ''miqesia'' jone ........... dhe une pas shembullit tuaj , 2 fjali ju 1 une , muabet koti ju , me koti une ......!

--Moro per ate mbremjen e Efkarpise se kam idene , por as ti s'me ktheve pergjigje...............
    Nejse se po me duket vetja sikur po ju lutem qe te dalim (per ju te selanikut them ) e qe tju njoh , dhe jo per gje ,por kam nuk vuaj dhe per shoqeri, perkundrazi po merem me shume me ju se sa me ata ( gabimi im ky )

--Ok grupi me vjen keq qe thashe keto fjale por , dua te jem i qarte e i sinqerte me ju '' Sic jap une dhe bej shume per miqte e shoket e mi , dua dhe ata ta meritojne shoqerine time ''
    OK po ju le tani kalofshi nje fundjave sa me te kendshme
    Sy lexova kete prandaj te shkruajta.Mbase se kam kuptuar mire.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2003
    Vendndodhja
    gr
    Postime
    7
    Pershendetje gjithe shoqerise te kesaj teme!Kalova 2 ore duke lexuar mesazhet tuaja dhe u kenaqa shume! Me te vertete kjo eshte nga TEMAT ME TE MIRA ne kete forum!!!Me ne fund vendosa te dergoj edhe une nje mesazh.......................thjesht per tju pershendetur !!!!!!!!!!!!!!! dhe per tju derguar pergezime.
    Edhe une jetoj ne Greqi ketu e 11 vjet .3 vitet e fundit ndodhem ne Patra.
    hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Mire se erdhe Leci dhe Neta.
    Leci une per vete nuk e njoh por po pyes njehere.!?!
    Neta shpresoj te rrish ketu ne shoqerine tone ,jo vetem thjeshte per nje pershendetje.Kuptohet nqs te ka pelqyer jo me detyrim.Ke per te gjetur shume shoke dhe shoqe.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Neta mos je ajo studentja e mjekesise ti ??

krejt miqesisht,
    huggos
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2003
    Vendndodhja
    gr
    Postime
    7
    Edi flm per fjalet e ngrohta! huggo jam studente ne patra ,por nuk jam per mjekesi. vazhdoj per inxhinieri ndertimi.
    shume pershendetje

Faqja 47 prej 53 FillimFillim ... 374546474849 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •