Close
Faqja 34 prej 53 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 529
    i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Pershendetje te gjitheve.
    Sydylimri me behet qefi qe vendose te shkruash dhe shpresoj te na shkruash prape.
    Mua per veten time do te me pelqente shume qe te jetoja ne Greqine e Seferit,Kazanzakit ose me mire akoma te Riga Fereut.
    E verteta qendron qe po jetojme ne nje Greqi tjeter qe as demokratike nuk mund ta quaj, per refugjatet te pakten.Gjithmone flas nga ana zyrtare. Po ti shohesh me kujdes shkrimet e te gjitheve pikerisht ato qe thua ti liria,e drejta per te punuar jane shqetesimet kryesore dhe jo folklori,sepse besoj se kam lene nje folklor akoma me te cmuar ne vendin tim.
    Do thuash ti kush ta ka marre lirine?Ose, nuk po punon?
    Kam kaluar 10vjet ketu dhe jam akoma me dy copa letre ne xhep,ku njera ka skaduar qe prej nje viti dhe tjetra po thuaj se po i afron skadenca.Besoj qe je ne dijeni qe kjo nuk eshte per fajin tim.te ka qelluar te shkosh per verifikim dokumentash ne ndonje rajon policie?
    Nuk e di se cmund te shkruante Eliti per per ne nga 90-ta e kendej.
    Shpresoj te jesh mire dhe te dalesh sadopak nga jeta e librave dhe te jetosh te verteten.
    Gjithe te mirat
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Hi. Muaj te mbare te gjitheve. Khalid , Fredi thx. ckemi cuna goca si ja kaluat fundjaven ? Ah te pyes dicka , nese dua te mesoj dicka per ju , duhet t'ju pyes ne vecanti apo t'ju pyes ketu ? :$ Sorry po sa ti mesoj keto funksionet do ju lodh cik Fredi sa per ate ceshtjen e poeteve Grek dhe te realitetit , nuk jam aspak i siguret qe nuk kane ndikuar ne shoqerine e sotme greke megjithate, di me siguri qe me ta greqia eshte bere me e bukur , me e deshirushme , ne syte e mia .Por qe te mo falas vetem per greqin , dhe keqkuptohem ne zemren dhe mendjen time poezia fillon me Migjenin dhe Fanolin ,ishin keto figura dhe bashke me Rilindasit me bene te kuptoja forcen e ''Fjaleve'' . Nejse mjaft me keto , se do mendoni se jam ndonje UFO hahaha dhe jo per gje por s'jam hehe.
    Ju Jonida dhe ju Ari me se mereni ne Selanik ? Ari ky eshte nick jot apo mos je dhe ''Arjanos'' jo per gje po jam ''Paokara'' hehe jam dhe me 'Irakliun'' se luajne dhe dy patriotat dhe shoket e mi njohesisht ,megjithese ne sa shof nga sezoni tjeter s'do luajne me ketu . Sa per ty Kolombi allakse omadha, mono afto exw na su pw, oti peirate pirate. Terma hehe (shaka bej mos me keqkuptohen ). Ok "kalamaja'' po ju le tani ,ju urroj nje jave te kendshme dhe te buzeqeshni sa me shume , ''NDJENJAT varen nga MENDIMET , dhe Mendimet ne i kontrollojne , keshtu qe gjithkush ka fuqine dhe mundesine te zgjedhi ku do jetoj , ne Ferr a ne Parajse !!!''
    :T

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Hi edi72 , sorry qe ste pershendeta me pare ,por ste kisha pare . Edi ke shume te drejte tek ato qe thua , dhe une jam si ty pa letra , pas 3 muajsh kam nje gjyq per patenden shqiptare te motorit , dhe mua me pikon shpirti kur shikoje prinderit e mi ne kete moshe te punojne si sherbetore , dhe une mos kem fuqine per momentin te bej dicka , dhe une do doja te kisha shume gjera qe si kam , por une vella vendosa te shikoj ato qe kam , dhe jo ato qe skam , dua te jetoj jeten tani me keto qe kam , e mos te shperdoroj jeten time me duke pritur kur , do mar dokumenta e kur do blej shpi , a maine ,a kur do me jepet mundesia te punoj ne profesionin qe kam enderuar a te bej pushime ne Mikono a Santorini . Edi nuk e di por vendosa ta gjej kuptimin e jetes time tek disa gjera te ''vogla''por me te cmuara e me me rendesi per mua : tek vetja ime , familja , miqte dhe mikeshat e mia , tek librat tek ju qe shkruaj ketu ne forum ...... e shume e shume gjera te perdishme , te vogla e te pa rendesishme ne pamjen e pare. Dhe sa per ceshtjen e lirise eshte nje muabet i madhe dhe filozofik , por praktikisht , une nuk besoj se ty s'te pengoi dikush te shprehesh si te duash , te shkruash a te grisesh dicak me te cilen s'je dakort, pastaj liri apsolute ska asgjekundi !
    - Ose le ta diskutojme ndryshe muabetin : - Edo ke ndonje mundesi me te mire pervec Greqise ? Nese ke duhet te kishe ikur dje , por nese jo athere perpiqu te shfrytezosh kete mundesi qe te jep jeta ne maksimum , e sa te te haput nje mundesi e re , se mesiguri qe do vine dhe dite me te bukura , ashtu sic do vijne dhe dite te veshtira. Me letra a pa letra , ne shqiperi , greqi a amerike , me shume leke a me pak leke , probleme do kemi gjithmon , gjithmone do kemi veshtiresi gjithmone do kemi te papritura dhe asnjehere s'do kemi mundesine te kontrollojme te ardhem.Kjo eshte jeta vella ! Dhe mos prit te ndryshoj , thjesht ndrysho veten tende dhe botkuptimin tend , atehere do shofesh qe gjerat do jene me te thjeshta se sa te duken tani! Sorry por skam kohe me teper ,por tani qe e mesova ''kolpon'' do shifemi ketu e do shkembejme mendime
    ''Jia kathe asteri yparxi ena komati urano'' kia oli imaste mikra asteriakia

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Pikerisht edhe une prandaj vendosa te hap kete teme qe te shplodhemi sadopak nga streset dhe merzitja,por ce do qe problemet jane aq te shumta ketu saqe te gjithe pak a shume shkruajne per shqetesimet dhe harrojne qe jeta eshte e shkurter dhe duhet jetuar.
    Kam besimin qe nuk jemi ne ata qe e shohim nga ky kendveshtrim por keshtu eshte sado qe te rrotullohemi.
    Nuk me thoni ju te Selanikut do e organizoni ndonje takim se mbase ju prishet mendja edhe ketyre te Athines.

Pershendes Nestorin qe eshte nje nga anetaret e pare te forumit dhe momentalisht kryen sherbimin ushtarak.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

i/e regjistruar Maska e DuRResaK_PlaKo
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    41
    Pershendetje sydylmiri dhe mire se erdhe. Me pelqeu shume kendveshtrimi qe solle ne diskutimin tend. Ne fund te fundit ne te ka jete dhe dhe "kripe" qe per ca Kohe i kane munguar ketij forumi. Kjo mbase te gjithe ne kemi te njejtat probleme dhe halle, dhe sic thone " gjuha shkon ku dhemb dhembi!". Jam dakort qe njeriu kudo qe ndodhet duhet te perpiqet ta jetoje sa me mire jeten e tij dhe ta gjeje lumturine ne gjerat e "vogla". Por a egziston ketu minimumi per te qene gjerat aq mire? Patjeter qe dinjitetin e tij cdo njeri e tregon vete dhe vleresohet nga te tjeret per ate qe ka, po kur ama, jo per faj te tij i duhet qe te vertetoje se cili eshte sa here qe ka kontakte me njerez te rinj (GREKE) duke filluar nga minusi. Mendoj se kjo eshte dhe nje nga arsyet kryesore qe ketu pjesa me e madhe e shqipetareve (jo te gjithe) " Fshihen" pas emrave Greke dhe pas greqishtes madje dhe menjeri tjetrin ne publik (tragjikomedi).
    Keto jane disa realitete te cila na trishtojne te gjithve. Dhe mendoj se nuk ka rol ne to vetem "injoranca" e popullit grek, por ky popull qe viktime e politikes tendencioze qe u ndoq ndaj nesh. Na takon neve qe pa maska te tregojme cdo dite se cilet jemi.
    Peshendetje te gjithve, dhe ne vecanti Nestorit.
    Kush kėrkon gėzon!

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    po te mbarojm nje her provimet dhe pastaj vemi per nje kafe ne paralia. si thoni?
    selaniku mbazdite eshte akoma shume i bukur.me kujton mbazditet e bukura ne vlore sado qe atje eshte me mire.
    ej si thoni ate takimin do ta bejm ne te selanikut?
    me duket se nga lodhja nuk di ca shkruaj/
    o jonida po vajte prap ne shqipri me mer me vete motra se u merzita ketu gjithe diten duke ber llogari.
    ej ju qe beni plazh kridhuni dhe per ne qe po lexojm.
    Jeto sot se neser si dihet..........

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Mirmengjesi te gjitheve.

Jonida une ne fillim kam qene ne Neapoli,por keto vitet e fundit jetoj ne Thermi.Po ti ne c'zone ri?

Sydylimri une punoj ne nje Shkolle private si kujdestar (epistatis)
    Pseudonimi im eshte per arsye se me ka pelqyer shume mitologjia Greke dhe i kam lexuar shume libra,dhe Ari eshte perendi i 12 se Olimbit.

Kurse per sa i perket kultures se soteshme Greke me kujdohet gjithmone shprehja e nje shoqes sime Greke qe ishte lindur dhe rritur ne Australi,"Greqia u dha drite te tereve dikur,por per veten e saj nuk mbajti aspak".
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Hi cuna di, Durrsaku, Ari, Moro ( suksese dhe ne provime ) Ckemi si ja kaluat? Ca keni bere ndonje gje te bukur ? Une mire ja dhashe 2 provime sote (mendoj se mire u paraqita ) u perpoqa te shrihesha pak se kam qe pardje qe skam fjetur , por hic , spo me ze gjumi nga ''yperendasi'' sorry ne shqip nuk e di si thuhet.
    Ne te selanikut shof kemi ''fuqine'' ketu e , heheh se bej shaka megjithese '' I Ftoxwmana tu Bora exei vgalei kala pedhia ''
    A qe mos haroj , te shtunen ne oren 22,30 tek Limani behet nje aktivitet i madhe dhe i vecante ,do vije nje vapor luftarak '' Kostanca'' qe ne vend te marinareve e ushtareve ka valletare , humorist e shume artiset te tjere hungarez , do jet dicka e vecante , po ashtu mbase shifemi aty
    -Sa per takimin ne Selanik , eshte dicka shume e kendshem dhe e domozdoshme , une thjesht do doja pak kohe tju njohja me mire e te me njihnit dhe ju , por po vendoset te takoheni , dhe me ftuat dhe mua , do vija me kenaqesi !
    Ari dhe une ne Neapoli , jetova per 4 vjet , lagje e mire ne pergjithesi , mua me pelqente ne vecanti se kishte ato fushat ku beja vrap aty mbasditeve ,tani jame ne qender. Po ju le per momentin cuna , kalofshi nje mbremje te kendhsme qe te gjithe , Do lexohemi prap . Filakia se olous

i/e regjistruar Maska e DuRResaK_PlaKo
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    41
    Ju a kam zili juve te selanikut pak nga pak po e krijoni grupin tuaj, kurse ne te athines hic! Vetem une dhe Edi kemi ngelur, dhe nje Nestor qe kishim na e moren ushtar. . Po ska gje se sic i thone " Sheh rrushi, rrushin dhe piqet". Prandaj ju uroj "Pjekje" sa me shpejte , me shprese se do te "Piqemi" dhe ne.
    Kush kėrkon gėzon!

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    PERSHENDETJE.
    SYDYLIMRI TE UROJ SUKSES DHE TE PROVIMET E TJERA.BESOJ TE KALOJM MESIMET SE KUSHE LEXON PRAP
    BESOJ SE JENI MIRE TE GJITH.EJ JU QE PIQENI NE PLAZH LAXUNI DHE PER NE QE KEMI IPERENDASI NGA PROVIMET.MIRUPAFSHIM.
    ATE KAFEN MOS E HARRONI
    Jeto sot se neser si dihet..........

Faqja 34 prej 53 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •