Close
Faqja 18 prej 53 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 529
    i pamartuar Maska e Dark_Fighter
    Anėtarėsuar
    15-12-2002
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    49
    ej o njerez mesa shof paska shum shqioptar ne forum qe rrijn ne greqi, po edhe ketu ne forum ne te Greqis nuk u mblodhem nje her si bejn ne vendet e tjera .Kam 6vjet ne greqi vete ne shkoll e pun e njof mjaft mir jeten e grekeve dhe te shqiptareve po mos kujtoni qe te dyja palet jan njesoj njof shqiptare qe spiunojn shqiptaret ne pune qe sduan ta din je apo jo shqiptar qe flasin greqisht ne shtepi e ne rrug qe i duket vetja grek ka dhe shqiptar te mir .Keshtu edhe GREKET ka shum qe te marin ne pun dhe ste paguajn po ka dhe te tjer qe te mbajn si femin e tyre
    DHE ja mendojeni nje her po te vinte greku ne shqiperi si do i silleshim ne ? Ne bejm dallim kur dikush eshte nga fshati <themi shif katnari> jo halli te ishte i huaj pra se kan fajin keta greket por ai emigracioni o njerez cfar do qe te bejm ne do mbesim te huaj ketu ALBANOSA ju pelqen apo jo kjo eshte e verteta .
    UN jam krenar qe jam SHQIPTAR dhe nje her me ka goditur dhe polici se thash jam krenar shqiptar.
    me respekt Dark_Fighter
    Elbasani qyteti femijerise.Elbasani the best

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    perSHENDETje
    O njerez pse mereni me llogje ,kshu tha ky keshtu tha ai , nderkohe qe ne emigrantet e Greqise po mbytena nga gjithato probleme . A nuk duhet t'i zgjidhim dhe ato ! Si i behet hallit me grekezimin masiv te Shqiptareve qe ndodhen ketu ,nuk duhet te organizojme dicka qe te ndjehen dhe te tjeret se Shqiptar nuk do te thote vetem "kriminel" por do te thote dhe njeri me komb dhe tradita .
    Cili eshte mendimi juaj?
    Mirepres pergjigjen tuaj!Faleminderit

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Shqetesimi i Khalid eshte i drejte...Bile kam informacion te sigurte se eshte plan i mistrise se brendeshme greke qe te "grekezoje" me qindra mijera shqiptare kryesisht femijet e atyre qe jane me familje ketu.Greqia eshte nje nder vendet e para ne Evrope qe ka moshen me te plakur te popullsise me pak fjale ka nje problem demografik.Shume akdemike greke i kane paraqitur qeverise greke qe zgjidhja e vetme qe mos te zhduket rraca greke (åėėēķ韎 öõėŽ) eshte qe te grekezoje nje pjese te mire te shqiptareve te ketushem.Ne fakt shqiptaret nder shekuj e kane "furnizuar" greqine me popullsi e cila gradualisht eshte asimiluar nen presionin e grekeve.Nuk eshte cudi qe edhe nje pjese e shqiptareve te sotem te asimilohen,duke filluar me moshat e reja.Fajin per kete e ka shteti shqiptar qe nuk ka nje politike per zgjidhjen e ketij problemi...duke filluar me pare me hapjen e shkollave shqipe edhe pse kjo duket e veshtire per momentin.Jane me mijera femijet e shqiptareve qe nuk dine te lexojne dhe te shkruajne shqip ne nje kohe qe dine shkelqyeshem greqisht.Nuk eshte ky hapi i pare drejt asimilimit?
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Marksi "tema nuk eshte te gjejme problemin por dhe ta zgjidhim ate"
    Pra ne qoftese qeveria jone nuk do beje gje per kete problem ( fundja fundit c'a te presesh nga nje shtet qe eshte ne duart e injoranteve , Fatosi dhe kur hapi ceshtjen e Camerise < qe neve emigranteve te Greqise nuk na intereson fare> nuk e hapi se "i'u hap barku per Camet" po kujtoj se do t'i jepte Gjykata e B.E. shperblim ) ne nuk duhet te rime durekryq . Vec kesaj Shqiptaret e ktushem perballojne dhe shume prbleme te tjera ne jeten e perditshme si psh. shfrytezimi nga pronaret ,mungesa e siguracionit dhe keqtrajtim i perditshem nga policat ( ju ne Athine besoje se e njihni shume mire kete problem ,te vjen tjetri t'a fut ne grusht pa bere gje fare ,keshtu behesh kriminel me zor). te gjitha keto jane ne mosperputhje me rregullat e B.Ese ( per te drejtat e njeriut).
    Pra propozimi im eshte qe te krijojme disa shoqata emigrantesh (punetore ose dhe student) me degezime ne te gjitha qytet e greqise kka Shqiptare dhe te organizohemi per nje "fat me te mire" te emigranteve qe ndodhen ketu . Dhe besoje se nuk eshte shume e veshtire per ta aritur kete .
    (kush ka ndonje propozim mund t'a shtroje ketu ose dhe te mesazhet e mia personale)Faleminderit

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    SHUME ME VEND PO KUSH TA BEJE ?
    PROPOZIME KEMI SHUME. DO TE TI BEJME NJE NGA NJE PAS VITIT TE RI SE MU DOGJ BAKLLAVAJA.
    MIRUPAFSHIM DHE GEZUAR VITIN E RI 2003 TE GJITHEVE
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    AH DESH HARROVA !

TE GJITHE KARTA VORIOEPIRIOTI PASKENI JUVE ?
    NDRYSHE NUK SHPJEGOHET QE NUK DINI SE C'PO NDODH ME LEJET E QENDRIMIT.

TE NA INFORMOJE DHE DIKUSH ME NE FUND
    FLM
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Khalid, Tani..

Propozimet tuaja jane me vend. Thjesht veshtiresia eshte me e madhe se c'mund te imagjinohet. Por perderisa nuk keni hedhur per propozim dicka konkrete, mos prisni reagimin e te tjereve...

Personalisht jam teper i interesuar per vazhdimin e mendimeve tuaja. Mirepres planifikimin, duke ju dhene edhe nje (fjale magjike..) sygjerim... albasoul

Ne pritje.. krejt miqesisht,
    huggos
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    JonidaPasho,

Di te hapesh mesazhet private ti ???????

huggos
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-10-2002
    Vendndodhja
    anes detit
    Postime
    7
    Gezuar e per shume vjet!
    Ja tek u kthyem serisht forumit dhe bashke"vuajtesve" .
    Edi faleminderit per urimet ,te kam derguar nje kartoline por me duket se nuk e ke marre akoma.
    Sa per kartat sikur thane ne tv qe u shtyne edhe per 6muaj po e mira e punes eshte te pyesni vete se une ngaqe nuk interesohem per vete mund te mos e kem kapur mire.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-10-2002
    Vendndodhja
    anes detit
    Postime
    7
    Sa per te nderuar teme nqse ju pelqen te shkarkoni muzike shqipetare mund te gjeni edhe ne kete site greke:
    www.iuma.com/IUMA/BANDS/KOSTAS_PAPADOPOULOS
    Mbase gjeni ndonje gje qe ju pelqen.

Faqja 18 prej 53 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •