MIRESERDHE JOJO.TE 8 DO TA MARIM DHE CKE ME TE
HUGGOS KE TE DREJT TE NJEJTEN GJE MENDOVA DHE UNE KUR E DEGJOVA NE TELEVIZOR.
MIRESERDHE JOJO.TE 8 DO TA MARIM DHE CKE ME TE
HUGGOS KE TE DREJT TE NJEJTEN GJE MENDOVA DHE UNE KUR E DEGJOVA NE TELEVIZOR.
Jeto sot se neser si dihet..........
ah cuna ju shkrojta 2 here e qe te dyja mu pre linja e me shuhej mesazhi, sorry s'mundem me.
Naten do shkruja neser bye oll
:T
Mirmengjesi te gjitheve,
mireserdhe jojo!
Dhe une kisha kohe pa pare lajme dhe dje ne darke kur pashe 18 vjecarin vrases me sopate mu ngriten nervat shume. Ne alter ku po shihja dhane kete lajmin e pare dhe kapaki dhane dhe vrasjen e dyte me protagoniste hakmarrsit qe vrane bashkatdhetarin e tyre shqiptar. Kohe kishim pa na u degjuar emri. Nejse....
Ndonje te re nga juve ?
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
Sot moro do pime kafe pa tjeter. Pres telefon nga ty qe te leme oren e sakte.
Takimin e leme ne Navarinoy aty tek kinemaja e cepit (se sja mbaj mend emrin). Vetem pershkrueni veten se sdo ta gjejme dot njeri tjetrin.
ciao bambini
Une jam 160 me floke te kuqe flake deri tek supet dhe mikrokamomeni, me sy jeshil te erret dhe e nxire mavri nga dielli.
prsh jojo mire se erdhe. cte thuash, ketej ne ksanthi ku jam ne fjalor mbizoteron fjala vape nuk ka shume epiloges, pastaj jane dhe provimet ( le te na kritikoje syri sa te doje qe nuk perdorim shqipen!) moro rron apo nuk rron syri pse spo na flet me?edhe dicka tjeter moro xhan te kam, shpirt te kam po sa per ogdhoon ksexaste to! vitin tjeter kampionatin e merr AEK. Nuk shkon keshtu ore kjo pune 7 nuk ju mjaftojne?Nje shoku im me tha nje here : dy endrra kam ne jete e para eshte te marr diplomen dhe e dyta te marre kampionatin ndonje skuader tjeter pervec Thrilos.
ok tani bye
Ezekiel 25-17.
AHAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JULIAN THUAJ SHOKUT MASE DIPLLOMEN DO TA MARRI NJE DITE PO KAMPIONATIN KURRRRRRRRRRRRR.NJE ESHTE SKUADRA KETU THRILOS
SYRI KA PROVIME DHE DUHET TE LEXOJ MASE E MERR DIPLLOMEN
SA PER KAFEN JONIDA NE FOLEM
O ARI SI EJ TI O VELLA?TE DJEG SUPI AKOMA?
O EDI PO PSE NUK FLET?APO KE SHUME PUNE?
O DURRSAK PRES FOTON UNE.
IKA BYEEE TE GJITHVE.
MOS BENI DICKA QE NUK DO BEJA UNE.
EDO SHIKON MUNDOHEM MOS TE PERDOR FJAL GREKE .SI VETE KAM BER PERPARIM?
hahahaha gjalle jame gjalle (kako skili psofo dhen exei ) hehe .
--Juli po ti grupo si je, si te ka vellai ?
-- Moro ej degjo se po te lutemi qe te dalim , ca mos duhet te vije te te bej kantadha poshte ballkonit :P, eja mi te me njohesh e mbase shikon dhe ti nje dite te bardhe ne jeten tende ( nga dielli i dashurise tone kuptohet hahahahah )
---Jonida do perdhkrime , une jam i shkurter 1,35 por jam i shendoshe , me trupe te lidhur rethe 85 kg ( haha ) , jam tullace , rane gjithe floket ( se kam fain une ) por me shkojne keshtu floket ( hahaha) hunden e kam cik si skep shqiponje po ska gje , do bej operacion platik ( ja sa te mare rrogen ) e keshtu ne pergjithese besoj se do me njohesh
*** A qe mos harojne , buzet megjithes nuk i bej me ''krajon '' i kam te kuqa ,jam i sigurte qe do me dallosh***
--O Cuna ju te tjeret si jini mo , Durresaku , Edi ?
--Jojo mireseerdhe la
-- Ika grupi ika , do dalim sote e do ju them te reja , nga takimi jone i pare , jam emocionuarju puthe
:T
ejjjjjjjjjjj sy degjo te jesh si te duash i bukur i shemtuar.je flori si karakter po ke nje te keqe je gjirokastrit.kjo eshte e meta jote.(dashuri nuk ka)dhe dicka tjeter une e kam dhen zemren diku dhe ai e mban fort se me do shume
sa per sot nuk di (to pezo dhiskoli)po shohim .
ore shiko mos dergon tjeter njeri ti ne takim dhe eshte simpatik se e ndoqa me skelma une.sa per kandadha mire e ke ti po te lutem kurr te vishe te kesh veshur nej fustan te kuq te jet njesoj si buzet
ikaaaaaaaaaaa
ORE QEKENI KARAGJOZA JUVE (MORO & SY)
UNE JU DIJA PER NJEREZ SERIOZ.
UNE U TREGOVA E DREJTE ME JU DHE JU TALLENI ME MUA.
KUR MOS TE GJEJME NJERI -TJETRIN E TI BINI NAVARINOS NE MES TE VAPES GJIRO-GJIRO, KUR TI FLISNI NDONJE FEMRE (ASQETI) DHE TUA FUSI ME PELLEMBE TURINJVE AH SA DO ME BEHET QEJFI.
C'KUJTONI JU AQ KOLLAJ GJENDET PERSONI NE RANDEVOU STA TIFLA ?
SA INAT I KAM NJEREZIT QE ANULLOJNE TAKIME. (KJO PER TY MORO)
Krijoni Kontakt