Close
Faqja 44 prej 53 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 529
    i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    MORO,

ME KENAQE NE TELEFON.

KAM KAQ KOHE QE DUA TJU THEM NJE IDE PER NE TE SELANIKUT.

MENDOJ KETU E SHUME KOHE TE GJEJME NDONJE AMBJENT ME NJEFARE MENYRE( OSE TA NOIKIAZIM) QE TE SJELLIN SHQIPTARET E SELANIKUT FEMIJET E TYRE DHE PA PAGUAR LEKE TE KALOJNE GJATE FUNDJAVES 2-3 ORE TE KENDSHME.
    MUND te organizojme te japim mesim gjuhe te huaja. Une mund te ofroj njohurite e mia te shtunen dhe te dielen.

POR ME E RENDESISHMJA NGA TE GJITHA ESHTE QE FEMIJET E EMIGRANTEVE TE MESOJNE SHQIP. KA PLOTE ARSIMTARE OSE DHE THJESHT NJEREZ QE KANE NJOHURI SHUME TE MIRA TE GJUHES SHQIPE KETU NE SELANIK DHE ATA MUND TE NDIHMOJNE NE KETE TEME, PA U PAGUAR NGA DIKUSH SIGURISHT.
    MESA DI NUK BESOJ NE ASNJEFARE MENYRE QE SHTETI GREK TE NDIHMOJE NE KETE TEME NQS MESON QE DO DUAM TE JAPIM MESIME SHQIP.

NQS DIKUSH NJEF PSOMIADIN, FILANIN OSE FISTEKUN DHE KA TE NA THOTE DICKA PER TEMEN JU LUTEM JEPINI RENDESINE MAKSIMALE.

PS. PERSONALISHT NJOF RRETH 10 FEMIJE QE KANE LINDUR KETU, JANE 8-10 VJEC DHE NUK DINE SHQIP DHE SE PRINDRIT PERPIQEN TU MESOJNE. IME MOTER ESHTE 16 VJEC NUK DI TE SHKRUAI DHE TE LEXOJ, IM VELLA 12 DHE PER TE FOLUR ME CENGEL FLET.

PRES SERIOZISHT KOMENTET DHE NDIHMEN TUAJ,
    ME RESPEKT
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    MIRE THUA JONIDA PO ME DUKET SE DICKA E TILL PO BEHET TE VARDHARI NUK DI ME TEPER TE DHENA.IKA TANI SE ME VAJTI VON.DHE UNE U KENAQA ME BISEDEN TON
    Jeto sot se neser si dihet..........

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Si ja keni kaluar,une dije erdha,dhe me nje krah te djegur gjithe rruges nuk e mora vesh se po digjesha,sot ne mengjes kur pash krahuh ishte nje i bardh dhe nje i kuq.
    te pakten mend per te djelen tjeter qe do shkoje te vete me menge te gjata.

Moro,femija ishte king,beri dhe ate timen,qe ti hyje zilia,per femije

ju pershendes te gjitheve

Sokoli
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    prsh te gjitheve moro c'kemi? Me bej nje nder te lutem dil me syrin per kafe se e vdiqe djalin e botes . Sy je cun njesh po te isha ne selanik edhe une me siguri do te ishim shoke bashke. a e dini se c'vura re duke kerkuar neper forum? Se shoqeri virtuale sic kemi ne shqiptaret e greqise nuk e ka njeri, den einai etsi?Me duhet te iki se perndryshe e qava dhe kete provim me ngelen, shume per vjeshte e marrte dreqi. gia xara se olous
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e DuRResaK_PlaKo
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    41
    Pershendetje kalamaja, me sa shikoj ja paskeni kaluar "xham fare" fund javen. Kendej nga athina e shtyme dhe ne disi.
    Te shunenne darke shkuam tek koncerti por u zhgenjyem grupi "numb" nga tirana nug kendonin shqip, ne fund nisi kengetaria nje kenge shqip por e la pergjysem se nuk e mbante mend te gjithe... pune dreqi.... Me e forta ishte tek ekspozita .. dhe tani kur e kujtoj me vjen te qesh. Ajo kosovarje Rudina kishte ikur dhe tek tavolina ku kishte ekspozuar minipikturat e saj kishin ngelur vetem lupat zmadhuese. Kalonin njerezit andej i mernin ato dhe perpiqeshin te shikonin ndonje gje ne tavolinat bosh. ishte shume gallate kur shikoja fytyrat e tyre te tipit " cfare donte te thoshte autori me kete veper. Ah ky arti modern!
    Syri mos e merr me egoizem punen e rrjeshtave sepse secili prej nesh qe vjen ketu pak a shume eshte ndjere ashtu si ty. por ama kjo puna e forumit eshte pak si droge nuk rrin dot pa u futur, dhe aq me teper tani qe ju te selanikut i keni dhene kaq lezet. ketu nga athina laj thaj vem une dhe edi ngelem. Djema organizojeni takimin sa me shpejt.
    Moro mou per ty kam nje porosi nga edi do te skanoj dhe do te dergoj motorin e endrave te tua.
    Do te doja ta beja dhe une roman, si syri, por per fat te keq nuk kam as talentin e tij, por as kohe. Ju pershendes te gjitheve nje nga nje.
    Se harrova Jonida per ate punen e mbledhjeve te VP-ve jam 1000% dakort me ty nje tragjikomedi e shpifur.
    Gjithe te miraaaaaaaaaaaaat!
    Kush kėrkon gėzon!

i/e regjistruar Maska e DuRResaK_PlaKo
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    41
    Me falni per gabimet e drejshkrimore, por nga nxitimi.
    Kush kėrkon gėzon!

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    prape ketu ,

3 gjera ndodhin.

1. Ose na ka hipur nje dashuri e madhe per njeri-tjetrin
    2. ose ndihemi shume te vetmuar dhe i vetmi ngushellim eshte forumi
    3. ose nuk kemi pune keshtu si po vete ekonomia dhe s'kemi me se merremi.

Une hyj tek rasti i trete.

Jemi bere shume te rrezikshem ne te greqise mgjth ne shoqerite e tjera nuk kam hyre te shoh c'behet. Aty ku botonim nje shkrim ne jave tani nga 3 ne dite. Mos na zuri gje vapa bukurosha dhe se kemi marre hambari ?

ari mos punon gje ne kalamari ? kalova nje dite aty dhe mu duk nje zoteri si ty.

per kafe ne navarinu te gjendemi sot dhe neser se nga e merkura do behet rremuje nga demostratat.

ore sylydi,
    shume mendjemadh qeke ti,
    pale pale na kercenon se do shkosh me shoket e vjeter se ne spo ta varim per kafe. Si t'ja bejme neve ? Jemi familjare ne jo si ty ku rafsha mos u vrafsha. Ne vend te na ndihmosh me ndonje pune a ndonje pazar si shoke i mire qe je na ben verejtje.

BYyyyyy
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    UNE PER VETE HY TE TE TRE RASTET
    SE DHE NE SHPI QE JAM KOKEN KETU E KAM PO DHE NE PUNE NUK DISKUTOHET.
    DURRSAKO PO PRES MOTORIN
    O JONIDA ME FAL MOTRA QE NUK MORA NE TEL PO ME ERDHEN NJEREZ QE NUK I PRISJA .
    O SY TI ME ATO PROVIMET SI VETE SE KAM KOHE PA TE PYETUR?
    O JULIAN SUKSESE VELLA DHE MENDJEN ME PROVIME.
    O EDO PO KU JE MORE APO U DOGJE DHE TI SI ARI?
    O ARI AJDE FILLO PUNEN MASE VJEN DHE CUPA SE VAJZAT JAN PER BABAN KURSE DJALI PER MAMAN.
    KE LASH PA PERMENDUR?ASNJE BESOJ. OK KE HARROVA TE ME FALI PO JAM PAK E TRULLOSUR SOT NGA LODHJA.TANI JU DO THONI PO TI NUK ISHE NE PUNE SI U LODHE?PO HE PA KUR RRI NE SHPI LODHESH ME KEQ SE SA KURR JE NE PUNE.
    BYEEEEEEEEEEE
    Jeto sot se neser si dihet..........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1
    pershendetje nga athina.Dhe une si te gjithe ju po kaloj nje pervoje 5 vjecare ne greqi.Por me sa kam pare dhe jetuar jemi dhe vete ne dmth nje pakice qe na ka nxjerre nje emer te keq. prandaj kemi dhe per detyre ne qe punojme dhe studiojme te tregojme pamjen e vertete te shqipetarit puntor te ditur qe te fitojme vendin tone ne kete shoqeri mizore dhe raciste.te cilen kjo shoqeri e ka kuptuar por e ka te veshtire per ta pranuar.Pershendetje te gjitheve.pame gia to ogdho.OSFP

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Sa inat me erdhi sot me ate shqiptarin qe kishte vrare e plagosur ata dy vellezerit !

E si te mos na dale emri neve.. na parei.. nejse..

Hajde, freski te mbare ju uroj

krejt miqesisht,
    huggos
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

Faqja 44 prej 53 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •