Close
Faqja 43 prej 53 FillimFillim ... 334142434445 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 529
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Hi grupi . Ej ca beni ju ore se lante name .
    Une shkruaj romane per ju e ju nga 2 reshta vetem ??
    Po ju qe rinin nga 5 ore ne chat s'kini kohe te lexoni e te shkruani 2 reshta ketu ???
    Ok cuna e goca po e doni keshtu , nese kaq meritojme ti japim njeri tjeterit , nese kaq rendesi ka ''miqesia'' jone ........... dhe une pas shembullit tuaj , 2 fjali ju 1 une , muabet koti ju , me koti une ......!

--Moro per ate mbremjen e Efkarpise se kam idene , por as ti s'me ktheve pergjigje...............
    Nejse se po me duket vetja sikur po ju lutem qe te dalim (per ju te selanikut them ) e qe tju njoh , dhe jo per gje ,por kam nuk vuaj dhe per shoqeri, perkundrazi po merem me shume me ju se sa me ata ( gabimi im ky )

--Ok grupi me vjen keq qe thashe keto fjale por , dua te jem i qarte e i sinqerte me ju '' Sic jap une dhe bej shume per miqte e shoket e mi , dua dhe ata ta meritojne shoqerine time ''
    OK po ju le tani kalofshi nje fundjave sa me te kendshme
    :T

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    O SY NUK KTHEVA PERGJIGJE SE KETO DITE ME DOLEN CA PUNE QE SI KISHA LLOGARITUR.PRANADJ NUK THASH OK PER KAFE.ME FAL.:
    QE NUK SHKRUAJ SHUME ESHTE HALLI SE DO PERDOR ME TEPER FJALE GREQISHT SE SA SHQIP.MUNDOHEM TE SHKRUAJ PA GABIME DHE KJO ME MERE KOHE.
    O SY TE DY DO VEMI PER KAFE?SE KETA TE TJERET NUK KAN QEF ME SA SHOH.MBRMJA E EFKARPIS E ORGANIZOJN ATA TE SHOQATES SE'' BORIOPIROTVE''FSHATRAT E GJIROKASTRES ME NJE FJAL.TE PLATIA NAVARINU KA KAFE SHUME TE MIRE KUR TE DONI UNE JAM BRENDATHONI VETEM DITE DHE ORE.
    O SY TE LUTEM SHKRUAJ TI ROMANET SE SHKRUAN BUKUR
    DHE NJE PYTJE KAM NJE ERGASI PER (XRIMATODHOTISI TON ELLINIKON EPIXIRISEON.)EXIS KATHOLU ILIKO GIA KATI TETIO?
    PO KE ME THUAJ.AJDE SE NJE FLORI TI DHE NUK MERZITESH ME NE TEMBELAT.
    IKA BYEEEEEE
    Jeto sot se neser si dihet..........

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Moro.
    Po i mori vesh burri yt keto planet te theri,prandaj nuk te le te hysh ne chat ai.
    Edhe shkruaj me germa te vogla,se kur te shof me ato te medhajat me jep pershtypjen sikur flet duke uluritur.

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    O KACAK PO UNE KAM TY ORE QE TE ME SHPETOSH KOT TE KAM RACE UNE
    PO TI E DI QE UNE THERAS KUR FLAS SE ME KA NGELUR NGA KOHA QE ISHA NE FSHATIN TEND
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga moro : 14-06-2003 mė 14:56

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Hi grupi. Hi Moro ,hi Kacaku
    Ckemi si ja kaluat sote ? Me sa shofe jeni fshehur te gjithe neper dallget e detit , dhe mire keni bere se ketej po na iken truri nga vapa ,por s'mjafton vetem vapa po sote kane qe ne mengjes qe me kan heq trurin ''zogjte e hekurt''
    ( elikopterat) sikur jam ne Bagdat me duket vetja

--Sa frike qe kane keta pushtetaret nga populli eee ....dhe cudia eshte se gjithmone kane patur firke , por tani pse valle , tani pushteti qeveriset nga ''POPULLI'' tani interesat e shumices jane ''pajtuar'' me interesat e pakices , pse valle dhe tani kane kaq frike ?????
    -- Dhe kane frike nga rinia qe don te demostroje per nje te ardhem me njerezore , kur vete ata '' vendosin '' dhe mendojne nje te ardhme me te ''bukur'' ................. Diktatura e modernizuar , e klonopiisur dhe e zbukuruar me fjongon e Demokracise , eshte ketu eshte ashtu si me para midis nesh gjithmone vigjilente per te zhubrosur cdo mendim e ndjenje qe e cenon .Eshte ketu mes nesh por me e specializuar me e fshehte me e djallezuar , para kesaj diktature ajo e Enverit duket sic duket nje skice parahistorike ne murin e nje shpelle para nje pikture te Pikasoit ......... dhe Big Brotheri eshte gjithmon i zgjuar dhe me sy satelitore veshtron thelle ne dhomat e trurit e te shpirtit tone .
    Demokracia e prere dhe e qepur me stil modernist , si xhinkset e tretura te nje lypsari qe kur i pa nje ''gomena'' tha ah ti kisha une ato sa seksi do ngjaja .... ay njeri duhet te jete shume modern ( xexexexe)
    --Demokracia ( demo - kratia =shteti i popullit '' eshte si nje cumcakiz plasike qe mer formen qe do ''ARKITEKTI'' ( fraze e mare nga Matrix ) dhe keto dite ne Selanik ku Evropa e vjeter do beje kushtetuten e saj te re e ''Demokratike '' zbatimin dhe ruajtjen e kesaj ideje dhe te drejtat njerezore i kane marre persiper ''zogjte e hekurt'' ............. ''Zogjte e hekur'' dhe ''Robotat e trupave speciale'' jane programatizuar te mbrojne Demokracine nga populli nga populli vandale .Po pse valle ???
    --Ca ka populli e kjo rini qe i '' do kaq shume'' Arkitekta e botes se re ???
    --Po pse valle a s'eshte populli qe u la atyre njerezve fatin e tije ??? Populli i Bagdatit , populli Shqiptare ,populli Greke ........ e historia perseritet dhe Fofokiu i mencur athere tha : O popull , ata njerez qe ju drejtojne ,smendojne per ju por per veten e tyre , dhe duke patur firke nga forca juaj , perpiqen tju mbajen ne gjume ,e te perkedhelin me premtime endrat dhe fatet tuaja ''' O populli demokracia eshte per perendite e olimpit e jo per ju ................ ''
    Keto grupi per sote , Rofte Diktatura e re , rofshin skllavet modrene qe punojne nga 12 ore ne dite , dhe nga 12 ore te tjera flene ( dhe na i zbukurojne jeten neve perendive te Porto Karas , aty do behet sinodo korifis )

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    ''SOFOKLIU'' gabim shkrimi ,sorry cuna
    -- Moro kam libra ,por konkretisht per ''xrimatodhotisin e eteterive greke jo '' por kam p.sh ''sinxrones morfes xrimatodhotisis '' dhe ''troipi xrimatodhotiseis newn epixirisewn'' Te puth baby , pacim te gjithve

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    sy,
    ore
    Sy mirmengjes,

Pse si kujton ti ? Ty do te prisja te me sugjerosh Leo Buskalia ?
    I dashur kur lexoja une Leo ti i bije maces me luge !
    ha ha shaka po bej mos u nxeh. E verteta eshte se e zbulova leon kur po kontrolloja biblioteken e nje shoqes time para 5 vjetesh. E kam nje zakon te keq por do ta them. Kur vete ne shtepi te njerezve per here te pare filloj e germoj bibliotekat dhe te gjitha vendet ku kane libra, pa i pyetur, sigurisht.
    E keshtu e lexova ate liber per here te pare. Me pas i gjurmova te gjitha librat e tij ti bleja dhe pse jane veshtire per ti gjetur. Une gjeta vetem '' na zeis na agapas & na mathenis'' dhe leoforio ....gia to paradiso. Jam shume kurioze ta njoh ate njeri mgjth me duket pak e paarritshme.
    Ne Aristotelio eshte nje profesore psikologjie............ rreth 45 vjec, nuk po e permend emrin, tek e cila kam ndjekur shume leksione psikologjie dhe seminare. Po ta degjosh te duket sikur jane moter e vella me buskalian, aq e madhe eshte ngjashmeria e tyre .

keto sa per syrin,

Te shtunen shkova ne ARABIAN night club (afer aerodromit). Ishte ambjent fantastik dhe orential.

MUzika kryesisht orientale, turke, arabe, egjyptiane, por po nuk vune andej nga fundi keta debot pak bandhi, visi etj nuk u rrihet.
    Sigurisht dhe hitet push it, lip it etj etj nuk munguan. Dilnin ne mes te programit ca femra 2 metershe dhe kercenin ''horo tis koilias''. Po po u cmenda fare. Me hipi idea per te mesuar ate lloj kercimi. Po u cmenda une merreni me mend burrave iu tha goja. Mbyll gojen te pakten i thash atij timit se do te te futet ndonje mushkonje.

Dje u nisa per paliouri po kishte shume trafik dhe ndaluam paralia dionisiou se u cmenda fare.

Rruges makinat iknin me shpejtesi breshke deri ne mudania. Heren e fundit qe isha ne atdhe kisha blere nje cd te libohoves dhe e kam prishur nga perdorimi. E kisha vene ne makine dhe zeri ne diapazon. Nga ca makina qe na kalonin afer na folen shqip disa duke qeshur.

Sa per kafe une jam (in). Diku ne Navarinu them dhe une qe eshte qender dhe mund te vime me kollaj. Po te doni lem nje takim sot pasdite ose neser. Une dhe moro folem dhe ne telefon po me duket moro se e humba telefonin. Po ke celular me dergo ndonje msg. Sot une jam ne pune kurse ti se besoj se punon.

filakia te gjitheve,
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    do me falni mua per keto qe do them
    por keto mbremje me keta soj vorioepirotesh nuk i duroj dot. Kam qene disa here ne mbledhje te tilla se shume veta ne soj i kemi minoritar. MOro-ja e di se dolem dhe krushka me moro-ne.
    Kane shume hipokrisi dhe dengla dhe ne kete moshe qe jam kam pare aq, sa jam ngopur me te tilla.

falenderoj zotin qe kam liri veprimi dhe fjale.

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    ore sy se harrova,

po ti kiriakatika ne internet ishe mor derezi nuk gjete ndonje cope det te laheshe ?

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    MIREMENGJES.
    si ju kam sot?une sot po pi kafen me qetesin time mbas kaq kohesh.jonida do marr motra ne tel me von ty mos ki merak
    tani tu them dhe une si kalova te djelen time se sa per te shtunen ishte si gjithmon u keputa hekurosa 6 lavatrice me ikte djeras lume vdiqa mora aman.kurse te djelen u ngrita dhe vajta ne pazar ne gjanicon se donte mamaja ca gjera.si gjithmon dola nga pazari me 2 videokastea dhe me nje kaset me kenge.kete e kam zakon po vajata ne pazar do blei kaseta shqiptare.ne fakte me dukesh sikur isha ne pazar ne shqipri vetem shqip degjohesh rruges u kenaqa nga te degjuarit.
    u kthyem ne shpi dhe ja veshem per ne pazh deri sa vajtem mire po pastaj u kujtuam qe nuk kishim marr cader me vete dhe filloi grinia ti e ke fain jo une e kam dhe keshtu vajti ore e par dhe dita ne plazh. me von u harrua puna e cadres se iku dielli.
    o jonida dhe une u futa dje ne forum po nuk shkrova.se na eshte ber zakon tani po nuk hym te shohim ca behet kendej nuk na ze gjumi.
    o edi po ju si ja kaluat?
    o ari u ktheve ti vella?cilimiu si ishte?
    o durrsak ore atje te fesivali i rokut ishe gje dhe ti?(atje qe qelluan policat pardje)
    byeeeee

mos beni dicka qe nuk kisha per te ber une

Faqja 43 prej 53 FillimFillim ... 334142434445 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •