Close
Faqja 41 prej 53 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 529
    i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    sy dy........

mirmengjes,

me ke keqkuptuar disi. menyra dhe toni i shkrimit tim qe te beri pershtypje nuk eshte nje "avaz" i perditshem. Thjesht ate mengjes isha ne nje gjendje te vecante shpirterore dhe ndaj u mallengjeva. Ne pergjithesi nuk jam pesimiste por persa i perket temes greqi-shqiperi dhe te gjitha detajeve qe ajo teme mbart jam pesimiste dhe shume bile.
    Po ta shikoja forumin ndoshta dhe pak si jetimore, erresire, lot etj etj nuk do hyja ketu perdite me ore te tera. Me beso !

Dhe dicka tjeter: Jam person qe gjithmon them te verteten dhe kurre nuk shtirem. Ne forum jam gjithmone vetja ime dhe me bindje te plote do shpreh ato qe ndihej (gjithmone pa fyer asnje).
    Nuk ka mundesi dhe bashke sado te ngjashem te jemi ti shikojme gjerat njelloj ketu ne forum apo jashte tij. Kjo nuk na ndalon aspak besoj te jemi dhe te ngelemi miq !

Diten e mire,
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    Ari te te rroje nipcja !
    Dhe me nje djale per juve tani !

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    durrsako rregullo cerren se mori flake forumi !
    Gjithe te mirat !

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    MIREMENGJESSSSS
    SI JENI SOT?
    ARI TE TE RROJ NIPSHJA ME NJE CUPE PER JU.
    O SY FALEMNDERIT PER MBROJTJEN PO JULIANI ESHTE I DASHURUAR ME NJE GREKE THJESHT PER MUABET ME FOLI.
    O EDI TI SI JE SITE VELLA.O DURSAKKKKKKKK TE KALOSH MIRE TE SHTUNEN.
    Jeto sot se neser si dihet..........

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Pershendetje.
    Gjalle jam dhe une por jam marre me dokumentat dhe prandaj s'ju kam shkruar.Pervec kesaj s'kam qene ne humor me rezultet negative te kombetares sone.Tani me kombetaren nuk e kam aq shume se nuk donte shanci, por me TVSH-ne.Eshte injorimi me i madh qe na bejne neve si shqipetar.Te gjitha ndeshjet transmetoheshin nga kanalet e tyre ne satelit kurse ata tanet.....nuk po shkruaj se mos futet ne forom ndonje nen moshe dhe s'eshte mire.Nejse ca ti besh
    Po ju si ja kaloni.Sy kishe bere dhe ti ca mungesa pa arsye.Po pse me nje te thene qe kam pas shume per te lexuar do shpetosh ti?Mire,mire po se ke mire.
    Ari po si ore erdhe ne Athine dhe nuk na thua qe te dalim te presim.
    Moro ty si te kam.Mu be qefi qe i mbarove me sukses provimet dhe tani te ka ngele kohe qe te besh ca te doj zemra ty.Motorrin thashe ta dergoja me tren por kam frike se mos gervishtet.Do bej c'mos te ta dergoj nepermjet forumit.
    Nuk me thua kaq e eger je,qe do keto lloj motorrash se keshtu ne te shkruar nuk te le kete pershtypje. Nqs nuk je e tille me mire te marresh ndonje scooter qe te afrohet ndonjeri se me ZX-in do ngelesh vetem
    O durresako aman sa mire qe e kishe pershkruar punen e festivalit.Moro-ja nuk te kerkoj ti beje reklame por si ja kaluam.Pres te shkruash akoma me mire per neser nqs do shkojme.
    Ika tani te bej ndonje pune.
    Gjithe te mirat
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

Me zemėr nė Shqipėri Maska e bond james
    Anėtarėsuar
    15-03-2003
    Vendndodhja
    shtet i bukur por jo si mėmėdheu
    Postime
    74
    Pėrshėndetje gjithve,
    Edhe pse vonė po kyēem nė kėtė bisedė deshta tė tregoj nji ngjarje qė me ndodhi nė greqi, saktėsisht nė paralia,
    Unė jetoj nė zvicėr por rruga mė ēoi me bė verimet atje dhe kur gjetėm banesėn e zoja e shtėpisė duke parė pasaportėn zvicrane as qė dyshonte qė jam me kombėsi shqitare, dhe duke biseduar ajo pėrnjihere duke folėr pėr situatėn e sigurisė filloi tė folė mbarė e prapė pėr shqiptarėt se si janė hajdutė, kriminelė etc, etc por une duke rruajtur gjakftohėsinė u bėra pak indiferent ndaj saj dhe ja shtova pyetjen, mė fal moj zonjė Ju presonalisht a keni pasur ndonji vjethje apo ndonji probleme nga shqiptarėt, mu pėrgjigjė JO, por gazetat po shkruajnė ēdo ditė blla blla blla.....
    Atėherė ju kteva dhe ju drejtova, zonjė nė zvicėr ka afėr 180000 shqiptarė edhe atje ka vjedhė dhe hajduta por nuk janė as 1% nga gjithė populli shqiptarė sikurse edhe nė greqi dhe kisha dashur ta dij pse keni njė prirje gjith kombi grek antishqiptare e nė tė vertetė kjo rrini shqiptare kėtu ju kryejnė punėt me tė fliqura qė grekėt si bėjnė pse at minorancė delikuenta qofshin edhe shqiptarė i futni gjith nė nji thes sėshtė korrekte nga nji popull si grekėt me nji histori aq tė madhe tė jenė aq mediokrė nė jetėn e pėrditshme.
    gjithė tė mirat et a bientot
    :^Globi

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    sy pse te shkon mendja per keq mor djale une thjesht doja nje keshille nga moro per nje problem timin pastaj si te tha dhe vete moro ne zemren time ndodhet tashme nje vajze. Moro ajo nuk eshte greke eshte qipriote.
    Ezekiel 25-17.

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    uau bravo julian.
    o edo e gjeta une ate qe do me doj dhe me ZX keshtu qe nise ti ska problem ai
    durrsak pres te na thuash si kaluat dhe si do kaloni nsere.
    byeeeeeeeeeeee
    Jeto sot se neser si dihet..........

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    pershendetje te gjitheve dhe nga mua !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Erdha erdha kalamaja , me pelqen qe ju mungoje se dhe ju mua me mungoni
    Si jeni si po ja kaloni ?
    --Edo s'ke te drejte vella , mungesa ishin me arsye ishin , na shiko dhe raportin qe kam sjelle nga gjinekologu ... hahahaha . Si je ti grupo , ca thone motorat ? Une kam nje papaqi ( Honda Astra 100 ) cinxer eshte fare , vetem Selanik -Kakavije ska bere akoma ,se gjithe te tjerat i ka bere , deri ne Rally Akropolis them te mare pjese vitin tjeter ne te xexexe. Te jesh mire vella .
    -- Jonida moj jonka ej zemra ( pa te keqe zemra , se je dhe e martuar dhe ha dhe ndonje dru keshtu si me shaka :PP ) une nuk thashe qe mos thuash mendimin a ato qe ndjen ,por te thashe qe ke tendencen qe ti shikosh gjerat me nje pesimizem ...... e shikon goten gjysem boshe e jo gjysem plote . Megjithate motra nuk do te te pengoj kurre te shprehesh mendimin tend , po njekohesisht do me lejosh dhe mua aty ku nuk jam dakort te kundershtoje
    '' Jona ne se me lejon se e shikoj qe je vajze inteligjente ,do te te rekomandoj te lexoje nje liber '''NA ZEIS , NA AGAPAS , KAI NA MATHENEIS'' LEW BUSKALE (eshte kryeveper )
    Megjithese po u takuam shpejte mund te ta jap dhe une ta lexosh , nga ju varet , vendosni perfundimisht kur do e pime ate kafe ,se me sa shof asnjeri spo mer kurajon . Une ju thashe dhe kete fundjave po te doni te shtune a te djele !
    -- Moro me ty tani , '' Te mbroj une ty zogu se keshtu thone te gjithe , une jam me nje tjeter , por pastaj , ajo tjetra nuk eshte kaq e mire sa ty xexxexe ) Juli qendro larg morose nese nduk do VEDETA HAHAHAHAHAHAH oh nene qesha vertete tani ,Juli seriozisht e kam :P
    -- Durresako ej leri ato festivalet e ato muabete ti ,e me thuaj zure ndonjeren aty apo prap boshe dole :PP He ore mos ki turp se nuk i them njeriut , me mua flet tani he , ndonje gjermane a poloneze , he ore se e di une i ke dobesi bjondet ti . te jesh mire vella
    ---Juli ca kishe me morone ti eeeeeeeeee hahahe , bej shaka grupo mos e mer per keq , me nis dhe mua nje vjershe mo aman tia them ndonjeres ,se mbase me ecen me vjershen tende , une i bej vjersha por u vjen per te qeshur ja ca i kisha then njeres para ca ditesh
    ''' Akullore me qershi
    sa te dashka lala ty
    por ti valle pse s'me kupton
    kur te shikoj , gjaku ime vlon me presion .
    Dua te te leshohem .te turrem mbi ty dua
    ndihem si demi i lidhur ne katua
    te dua moj qene , per ty enderoje
    ahh kur do ti kafshoj ato gj,,,, qe mi ke si ftonje ...
    Une keto i thashe e ajo qeshi e me tha . eisai megalos numero telika . Jati re Julo ca i bera , une isha mese i sinqerete...............nejse keshtu jane femrat ,neve qe jemi cuna te mire e te sinqerte ,nuk na duan , duan ata rrugecerit .....xexexexe
    --Ari te te roje nicpja mik i dashur , qofte me jete dhe me fat.
    megjithate nje pyetje kam ,Ari , ay voceraku qe lind ne greqi , prinderit shqiptare , besoj do ritet e do arsimohet ketu , per ate kush eshte atdheu i tij ???
    -- Bondo James , mirserdhe mik i dashur , dhe urroj te na shkruash me shpesh , por dhe per ty kam nje pyetje ''Pse grupo meqe njohe nje ''spitonikoqira'' mendon se njohe gjithe popullin greke ??? Mos valle dhe ti ben po ate qe bente ajo , pa njohur per greket ben pergjithesime ???
    MME greke flasin pasqyrojne + paraqesin vetem shembuj negative shqiptaresh , por valle edhe shumica e shqiptareve a nuk shofim vetem shembujt negative te grekeve ??? O Bondo mos do te me thuash cik per racizmin Zvicerian.... nejse mik i dashur prape po te them mirseerdhe ne shoqerine tone .
    Ej grupi po ju le per momentin , ju te selanikut , Moro , Jondia , Ari( megjithese ti do jehs ne athine ) pres te thoni kur do dalim !!!!!
    Ju puthe te gjithve
    :T

Faqja 41 prej 53 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •