Close
Faqja 40 prej 53 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 529
    Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Mirmengjesi te gjitheve

Si i keni punet,me shendet si jeni.

Moro shkolla vertet po mbaron por mua tani me fillon puna me e madhe.Nejse dhe dy dite ngelen nga provimetd he te pakten do kemi koken te qete nga te bertiturat e nxenesve.

Ju te Selanikut e filluat plazhin apo jo.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    Byrazera ca behet ketej

O KACAKO po ti ku je o byrazer.E di qe ate proistamenon e kam lamash po ca te te bej vllai ty s 'na le teflasim me klientet , vetem ai se te tjeret i kemi njesha ok

Hajt shendet te gjitheve
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    ARI C'PLAZH MOR AMAN,

NISEM NGA PUNA NE 4 30 DHE E KALOJ MONASTIRIOUN PER 1 ORE PLOT. ME SHPEJT SHKOJ NE KILKIS SE NE SHTEPI.

NA HENGREN PUNET NA HENGREN. DUHET TE BLEJME RROBA KEPUCE, KEMI DASEM NE DATEN 6 KORRIK.
    DOLA NE PAZAR PO PSE GJETA GJE TE PROKOPISE ?
    TE GJITHA FUSTANET SIKUR I KISHIN SHQYER QENTE NGA POSHTE. APO CMIMET ! NE DIAPAZON ! DO DAL DHE SOT ANDEJ NGA TSIMISKI MEGJITHESE ANDEJ TE QETHIN MBRAPSH.

KEMI PLANIFIKUAR TE SHKOJME TE DJELEN NE PARALIA DIONISIOY NE CHALKIDIKI ME CA SHOKE. JA TE SHOHIM CDO BEHET. ME THANE QE CMIMET SIVJET NE CHALKIDIKI DHE DHOMAT DHE USHQIMI JANE NGRITUR MJAFT.

MEGJITHATE PER PUSHIME SIVJET DO SHKOJ NE SHQIPERI. VENDIN NUK E KAM ZGJEDHUR AKOMA.

DITEN E MIRE TE GJITHEVE,
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    JONIDA NE VLORE MOTRA TE VESH.
    O ARI DURIM VELLA.
    SYYYYYYYYYY U ZZHDUKE MORE NGA PO BREDH?
    O EDI SI JE TI LAL?
    BYEEEEE SE KAM PUNE
    Jeto sot se neser si dihet..........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Hehehe erdha Moro mu erdha , dhe une te dua shume
    Hi grupi , mirseerdhet ju te rinjte :
    Juliano ca je ti or burre ... , sa erdhe i tregove tendencat grabitqare eeeeee ,
    ''moro je aty // dua shume te folas me ty // nese do dhe ti sa une // eja bashke te futemi ne nje chat rooume hahahaha '' Nga Sydylimri per Julianon .
    Ej vec nje vrejtej mos e beni forumin , chat room ju lutem (zeous)
    O Moro sorry zogu ,thjesht kam patur shume per te lexuar ,dhe provimet i mbaroj ne 7/7 .Kam shume pune akoma , por nese doni te pime ate kafene jam , brenda , dhe kete te shtune ne eshte e mundur . Ok ?
    Jonida,mirseerdhe na kishe munguar.
    Edo ku je ti vella ? Si po ja con ?
    Durrsakuuuuuuuu ku je or ti ,heheh
    Ari , kurajo burra se '' pune shume = me leke shume '' , sa te maresh rogen ,pres te dalim te pime nje recina bashke ...... shikon qe mendoj per ty ,recina thashe e jo wiski hehehe
    Tani po e mbylle kete lidhjen e pare dhe po i shkruaj dicka Jones , ne vecanti !
    :T

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Ju falenderoj per pershendetjen.

Gjithashtu dhe une i pershendes gjithe Shqiptaret qe ndodhen ne Greqi,dhe ne Vecanti ata te Selanikut.
    Shpresoj qe te vijne dhe dite me te mira per ne,per kete jam i sigurt.
    Gjithe te mirat,per te gjithe.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Mire e ke ti mire,pune shume,para shume,por,pyet Joniden se dasma qenka si nje vrime e zeze sa hedh brenda i mere dhe do me akoma.

Jonida kalofsh mire ne plazh,une do jeme ne udhetim per ne Athine,se u bera me nip,nga ana e gruas.

Lum si ju qe do jeni ne plazh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Jonida i lexova me kujdes ato qe shkruaje .
    Ne radhe te pare te dergoj respektim dhe admirimin time per ato qe ke aritur deri ne kete moment ne jeten tende , je vertete nje shembulli i mire ,dhe uroj te mbetesh gjithmone e tille .Por Jona ne beri pershtypje dica, dhe po sqarohem me poshte : '' Jonida deri momentim qe skisha lexuar pergjigjen tende mendoja se lexonim dhr shikonim qe te dy, te njejtat gjera ketu ne forum , Por cudia ime ishte jashtezakonisht e madhe kur kuptova qe ti shikon ketu ne forum nje JETIMORE , kur ti shikon ne mendimet dhe ne endrat tona , vec dhimbje e vuajte , kur ti nuk shikon asgje tjeter vec erresires dhe loteve ! Jo zemra jo , une nuk shikoje te njejten gje , une shikojne me imagjinaten time ne fjalet e Arit , te Edit , Durrsakut ,MOrose ,shikoj mengjese te bukur , shikoj qiellin kalterosh , shikoj gonxhe lulesh qe vesa e mengjesit do i lulezoje , shikoj buzeqeshjet e embla , shikoje endra te bukura ne syte e te gjithve . A e di pse jonida megjithese i kemi syte te drejtuara mbi te njejten pamje shikojme tjeter gje eshte ,se e verteta eshte relative dhe ajo qe shikojme nuk ka vetem nje pamje por shume , dhe varet nga ty e nga une se cfare duam te shofim !! Jonida kisha vendosur te te shruaja shume , per shoket e mi greke , per shoket e mi shqiptare , per fjalen ''Te dua'' dhe ''Sagapo'' qe e kam thene me te dyja gjuhen ,por vendosa te te thoja vetem nje gje ,Jona e dashur , po ben te njejtin gabim qe bejne greket me ne po e ben ti me greket ..
    Kuptoe zemra jemi qe te gjithe njerez , greket a shqiptare , gjermane a turq ,jemi njesoje qe te gjithe ,qajme qeshim , dhembim , vuajme ........dhe muret dhe kufinjte e akujt e te ftote ne i vendosim , vetem ne zemra ,vete ne me mendimet dhe idete tona fanatike dhe injrante !!!
    - Dhe dicka tjeter faktori kryesore qe na ben neve te gjitheve te vuajme , eshte Shqiperia , eshte atdheu jone jona qe na ben te vuaj ! Te gjitha gjerat e tjera jane thjesht , ngushellime ,dhe ''dikelologjies'' per te mos pranuar te verteten !
    Me dashuri te sinqerte per gjithe , ju puth .......
    :T

i/e regjistruar Maska e DuRResaK_PlaKo
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    41
    Caa behet mor amni!! Ketu qenka bere nami per sa kohe qe nuk jam futur une.
    Kam disa dite qe me ka ardhur plasja. E kam shajt tvsh-ne nga para e nga mbrapa. Po s'ka bere vaki ne bote nje injorim kaq i madh qe na bejne ata neve. Kishim ndeshjet e kombetares te shtunen dhe te merkuren ( tani qe shkruaj akoma nuk ja di rezutatin me Zvicren). Si te gjithe athdhetaret e tjere u beme gati te bejme tifozllik (une jam nga ata, qe jam tifoz vetem me kombetaren) , por ........ kerko per ndeshjen ne satelit hic deri sa e gjetem tek ............... gjeorgjia dhe u sajuam te shtunen. Po sot ama ha ha ska qofte te daja, ndeshjen ne feed e jepte nje kanal ne nje satelit qe se kapa dot, svicra e kishte me kodifikim dhe tek tvsh-ja hic. Akoma po presim te japi perbledhjen. Shtet i poshter sic thote EDI.
    Dhe tani festivali ose me sakte Bienalia e 11-te, qe i ka bere reklame dhe tv-ja. Eshte nje organizim me artiste nga 30 vende te mesdheut ne arte te ndryshme. Jane pjesa me e madhe te rrymave moderne dhe postmoderne. Ka ekspozita pikture, vizuale, arkitekture, komiks, filma te shkurter, teater, koncerte etj. Eshte nje ambjent i kendeshem ku mund te gjej cdo njeri dicka qe mund t'i pjqeje. Ka dhe artiste nga shqiperia dhe kosova. Nga kosova eshte Rudina qe bente mini piktura ne thonj artificiale, aq te vogla sa mund te shiheshin me lupe, bukur i bente. Per 2 dite kishte shitur nje veper dhe nje tjeter j'a kishin vjedhur. Me edin u nisem te shikonim grupin shqipetar te kercimit, qene 4 goca qe perseriten disa here nje kercim modern me motive poullore. Pas tyre ne program qe nje grup teatral nga tirana, qeme prehur ta shikonim me cdo kusht,shfaqja qe pas portugezit balerine qe i bente propozime dashurie nje lepurushi. pasi mbaroi ai, me keqardhje mesuam qe grupit tone n uk i kishin dhene vize. E ndolli te keqen Edi. Qe ta mbyll tani ky organizim vazhdon deri te djelen. Te shtunen ka koncert nje grup nga tirana "Grupi NUMB" themi te shkojme ta shohim ca jane keta, duke ju lutur zotit qe ta kene marre vizen.

Shendet te gjithve!

P.S. Kete mesazh e shkrova dje, por nuk munda ta postoja se kam probleme me linjen e telefonit. Tani sapo u futa e postova.
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur
    Kush kėrkon gėzon!

Gate 7 Maska e Noerti
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    213
    Ari Patjeter ate besoj dhe un qe ditet qe vijn do jen me te mira se ato qe po shkojn perderisa ne per ate po "Luftojme". Per nje te arthme sa me te mir.
    Ku ėshtė besa aty ėshtė dhe shpresa.

Faqja 40 prej 53 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •