Close
Faqja 36 prej 53 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 529
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Hi grupi , si jeni e si po ja coni ?
    Moro ne ca universiteti je ti , se me sa shof qe te dy vazhdojem te njejten shkolle dhe llogjikisht duhet te jemi te njohu .
    Une i njoh shumicen e atyre qe studiojne per ekonomik ......ah dhe per ca ekonomiku je konkretisht ? Une jam per manaxhment .
    Edo te shkruajta nje mesazh privat kur ishe on-line po me sa shof o ste ka ardhur ose se ke lexuar
    Po ju grupi tjeter me sa shof kemi humbur fare , pse keshtu , e mos me thoni qe te gjithe veni per plazhe e nuk keni kohe te shkruani 2 reshta........... nejse
    po ju le per sonte , naten dhe kalo savatokiriako
    :T

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    MIRMENGJES.
    JAM NE UNIVERSITET ANGLEZ PER FINANC O SY.
    IKA SE KAM LEXIME
    KALO BANIO SE OLUS.
    Jeto sot se neser si dihet..........

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    nje pershendetje edhe nga une jetva vite te paharruara atje
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609

Pershendetje

Ju uroj dhe une nje pershendetje te vecante te gjithe emigranteve te Greqise.Jane emirrantet qe kan vuajtur me shume vitet e emirgrimit.Jane emigrantet qe jane te lodhur me shume nga vuajtjet duke marre rrugat e greqise,me buke e pa buk me uje e pa uje,qe ju kan bere balle policise raciste te greqise.Ju uroj atyre gjithe te mirat ne jete,paci fat e lumturi,dhe gjene me kryesore,te ruani emrin e Shqiptarit.Me respekt Alba
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Tung te gjitheve.
    Sy, po te therras dhe une keshtu si Moro se "na more shpirtin" me gjithe ate pseudonimim qe ke vene.
    Me behet qefi qe me kishe shkruajtur ne PM por s'ka problem mund t'i shkruash edhe ne forum.
    Sa per mua e kam bere prezantimin tim por mqs ju jeni "rrula" po ja u bej prape.
    Quhem Edi. Jam nga Tirana. Vjec une them 31 por sme beson njeri. Arsim lashe pa mbaruar shkollen e larte te bashkuar te oficereve(emrin s'po ja them se atehere ishte e Atij)sot me duket quhet Akademia Ushtarake "Skenderbej"Faktikisht tek beksat i mbarova 4vjet por tek e mesmja.Ne te larten studioja per prapavije(ekonomik)E lashe se me rrejti menja se do ikja atehere ne Amerike por ce do perfundova ketu ne Greqi ekzaktesisht ne Pire.Tani ndodhem ne Perister city.Nuk vazhdova me studime qe atehere por pune.Si fillim pa ditur gjuhen shkova per te punuar ne ndertim.Pasi i kalova neper duar brenda 1viti te gjitha zanatet e ndertimit pervec betaxhiut(te them te drejten me ka ngel fiksim,por s'dua ta provoj) ika ne Krete(Sfakia) ne nje hotel ku punova rreth nje muaj e gjysem.Pasi nuk rrija dot i mbyllur ne nje vend u ktheva perseri ne Pire.Fillova te punoj si ndihmes marangoz per 2muaj,por duke pare "aftesite e mia"??//pronari me beri usta.Jo usta Berati te mos keqkuptohemi,usta Edi.Vazhdova kete zanat pervec firmes edhe duke marre pune te miat deri ne 98.Kete kohe thashe te provoj nje zanat tjeter ate te tregetise ku vazhdoj akoma te punoj si pergjegjes i shitjeve ne nje ekspozite motorrash.Doni me per Edin?
    Ah se harrova per jeten private.Dua te them qe jam beqar por s'ma mban se kam frike se do e lexojne edhe te tjere dhe do "me hy ne dru" pastaj.
    Tani s'po shkruaj hobi etj,se po lej kokrren e namit.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Hahahaha je njeshi Edo je gallate fare Me pelqeve se shkruan bukur dhe ke humor Ok la gezohem per ty e qe je cun kaq i zoti , uroj te te ecin gjerat ashtu si i enderon .
    --Moro jo nuk te njoh atehere , mendoja mos ishe ne ndonje nga univer. greke , une jam tek Maqedonia ( nese e ke degjuar ) .Per ekonomik doje te vazhdoje , dmth ky eshte profesioni qe te ka pelqyer gjithmone ?
    Nsersa une doja te behesha pilot , u perpoqa ketu ne greqi por nuk lejohet te futeshin te huajt ne shkollat ushtarake me thane , nejse tani qe u rita ca , mendoj shuqyre qe nuk kalova se ............ nuk do kisha mundesin t'ju njihja ju pra hehehehe
    Ej o Edo eshte ideja ime apo e kam gabim ,qe kur erdha une vec ti e Moroja po flisni ne forum , pse o grupo iken gjithe te tjeret , ca u bera mor aman, nuk jam i keq sa dukem ketu hehe. Vertet ca u ben gjithe forumistat e tjere pra ?
    Nejse grupi ,po ju le per tani , po ashtu do ju shkruaj ne darke , Moro dhe ti mos shkruaj vetem nje fjali mi zogu , beji dy te pakten , nje per mua e nje per Edin :P heheh Ju puth kalamaja , dhe te buzeqeshmi sa me shume
    :T

Pershendes edhe un te gjithe emigrandet qe ndodhen ne Greqi dhe ne vecanti dhe shume mall Xhaxhin tim me gjithe familjen e tij .
    Muahh ILda
    Im so crazy in love

Perjashtuar Maska e Mona
    Anėtarėsuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Cfare heqin disa njerez ne Greqi. Kam qene vetem njehere per pushime. Vend shume i bukur, por thonin qe njerezit ishin te keqinje. Pershendetje atyre qe jane atje dhe kusherinjve te mij qe me ka marre shume malli per to.

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Mirmengjesi
    Po ju shkruaj dy rreshta per tju pershendetur.
    Edi sa per plazhin fatkeqesisht akoma nuk e kam filluar,jam shtrenguar kaq shume ne pune saqe nuk me vete mendja per gje tjeter.Por do vine dhe dite te bardha dhe per ne

Studenteve po u them kurajo se po mbarojn provimet.

Kalofshit nje jave te mbare.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    kam kohe ketu ne forum dhe kur pashe keto faqe ketu kuptova se c'kam humbur qe nuk ju kam shkruajtur me pare.Edhe mua me mori dallga dhe me solli ketu ne greqi ne nje qytet qe nuk besoj te ndodhet ndonje nga jusanthi, kemi omadhara ketej Skoden ne futboll (hengrem 5 gola nga thrilos).ketej jam me studime ne vit te pare ne politekneio. me kete rast i uroj te gjithe studentet qe kane provime suksese. dhe te tjereve oti epithimoun. (gkomenes, paralies klp)
    Ezekiel 25-17.

Faqja 36 prej 53 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •