Close
Faqja 35 prej 53 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 529
    i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Suksekse ju te provimeve.Mos u tensiononi kaq shume se s'eshte ndonje gje e madhe,provim eshte.Kur ta jepni pastaj do thoni kaq ishte.Megjithate pak te lexoni, mos e leni ne meshire te fatit.
    Beni qef sa jeni ne shkolle se pastaj ju pret puna si neve te tjereve.
    O plako vetem duke u ankuar ngele o burr i dheut.Nuk kemi ngelur vetem ne te dy se ka sa te duash ketu nga Athina qe shkruajne por s'kane pas drita.Sa t'ju vine shikoje ti pastaj si do mbushet prap forumi plot.Tani per takim qaje ti se kur s'u be deri tani s'ma ha mendja se do mblidhet njeri ne Athine.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Ah me ka ik truri , shkrajta dje nje mesazh , se c a pesoi programi e mi shuajti te gjitha , pastaj them qe mos te mos me ndodhi me keshtu do i shkruaj tekset ne word e pastaj do i bej copy ketu , dhe keshtu bera sote e shkruajta , e korrigjova nga gabimet drejtshkrimore , e zbukurova dhe tani qe e bej copy , programi me thote sjam i autorizuar te dergoj foto , ca foto or ti , ku e pe foton ........................... ah e tani me ka ikur truri dhe ri e po lexoj vet ato qe kam shkruar , ah cuna skam me fuqi ta shkruaj te gjithe prap ketu ,nese mund te me ndihmoje dikush le te me nisi nje Mp , nese jo , ska gje ne te jemi mire se ketu jam une e do ju shkruaj prap . Kalofshi sa me bukur kalamaja , ta leme
    :T

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    O EDI HALLI ESHTE SE PUNOJ DHE SHKRUAJ DHE POVIME.KESHTU QE TENSIONOHEMI CA.PO CA TI BESH KETO KA JETA
    O SY PO SKA GJE DHE GABIMET NA FALEN KUR SHKRUAJM SE NJEREZ JEMI
    NA POSEXETEBYE
    Jeto sot se neser si dihet..........

SHQIPTAR KRENAR Maska e VAZELOS
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    bELGjIkĖ
    Postime
    332
    Pėrshėndetje tė gjithė Emigrantėve Shqiptar nė Greqi
    dhe ja kalofshi sa mė mirė kėtė verė tė nxehtė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    o Vazelos me hoqe dhe ti trurin sot qe spo kupton , hahahaha re su lew , kur e shkruaj ne word e bej kopy dhe kur e sjelle ketu ta dergoj me nxere ato komandat qe te thashe , ufffffff nejse cuna si jeni , edi , durrsaku , moro ti si ja con me provime ? Po jondia nga ka humbur ? Shume vap sote keteja dhe mua sme lexohet fare .

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    DY QE SHKROVA BESOJ SE I KALOVA.SHOHIM 3 TE TJERAT.NESER SHKRUAJ PRAP PROVIM.
    BEN CA VAP DHE MUA NUK ME LEXOHET.NE KENTER SOT ESHTE VDEKJE SIDOMOS KUR SHIKON TE GJITHE TE TJERTET QE DALIN.
    JONIDA HUMBI BESOJ SE NUK DO TE ME MARI ME VETE KUR TE VEJ RRADHES TJETER NE SHQIPERI.

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    klimera.si kaloni?o sy do skruash sot provim?
    jonida moj moter sa pune qe paske as na flet me
    bye
    ej ju qe jeni ne det nje banjo dhe per ne qe po pervlohemi

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Moro nuk e dija qe shkon edhe ne pune.Me emrin qe ke vene une mendova se do jesh ndonje vogelush/e qe shkon vetem ne shkolle.Na thuaj ndonje gje me shume per veten tende sic kemi bere edhe ne te tjeret.Kjo qendron edhe per ty Sydylimri.
    Sa per Joniden Moro nuk eshte nga ato mendjemadhet qe nuk flet por o do jete ne Shqiperi,ose ju ka prishur kompiuteri i zyres tani.
    Vazele pershendetje.E shoh qe qekur ke ikur nga Greqia o vazelos nuk po sheh kupe me sy.
    Ari u ngrit temp. andej nga ju qe s'po te shohim ne forum.Paske filluar plazhin me duket.
    Ja kalofshi sa me mire aty ku jeni me pune apo provime qofshi.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Ti kanun ta filarakia mu ? Ju pershendes te gjithve . Si ja keni kaluar ? Une ja lexime dhe ''kamaqi'' (nga pak kuptohet) heheh po se kam fain une , vajzat e kane qe jane kaq te embla hahahaha . Cuna juve si ju kam ? Puna jeta mire ?
    --Vazelos flm per ndihmen e djeshme , je ok grupo ,po te nderoje dhe omadha do ishe hallalle fare , heheh
    --Moro ''krata jera'' dhe 3 mbeten dhe pastaje tha jini ''xamos'' , ade suksese dhe te na nderosh
    --Edi as per ty sdi shume gjera , megjithese , une doja te pyesja e tju thoja dhe per mua por nuk di ne duhet ti shkruaja ketu , dhe arsyeja e dyte qe nuk shkruajta per veten time eshte se do sjell ca te shoqerise time ketu e s'doja qe te me identifikonin menjhere ( doja ti ngisja pak ) , megjithate meqe me pyete ( dhe me te drejte ) po te them : Jam ne vit te 6 per ekonomik ( 4 vjet eshte shkolla por punoja gjithe vitet e shkolles dhe keshtu qe ishte shume e veshtire qe ta mabaroja per 4 vjet , por tani po i vjen fundi ) dhe kete periudhe lexoj, deri ne shkurt punoja si xrimatistis per 4 vjet , por firma falimentoi dhe une tani per tani po bej ''apotoksinosi'' nga ajo pune dhe nga gjithe ay ambinet qe jetova per 4 vjet .........Jam nga Gjirokastra,por dobesi kam per Saranden aty e kam shpirtin , Moro me fal Vloren e kam pare por prap me Saranden cuk cuk ........... aty te shofesh iliovasilemata Nejse vendin e bejne te bukur njerezit dhe une aty kam njohur njerez fantasike qe me kane zbukuruar jeten ndaj e kam kaq shume ne zemer Ne pergjithesi keto Edo , tani sa per pamjen e jashme nuk po flas , besoje skane dhe shume rendesi ( per kete abient virtual, ku gjendemi tani ) dhe mbi te gjitha besoje qe njerezit me shpirt te bukur , jane gjithmone njerez te kendshem dhe te vecante , cka ka shpirti pasqyron fytyra ,syte, buzet ,buzeqshja............ Keto me pak fjale miku im Edi ( u perpoqa te shkruaja dhe gjerat negative qe kam por s'isha kaq trim e kaq ''mangas qe ti lija ,(i fshiva perfundimisht ) vec qe mos ju krijoje iluziuone te gabuara , thjesht po shtoje qe kam po aq dobesira e jam po aq ''amartolos'' sa gjithe njerezit e zakonshem ............por thjesht perpiqem dita me dite te mposht ato dobesite e mia dhe te behem njeri me i mire dhe me i vlefshem ,per veten time ,familjen time dhe gjithe miqte dhe njerezit qe me afrohen e qe mund te ndihmoje ................... Kaq si fillim , besoje se ne nje fare menyre u prezantova ,megjithate njeriu snjihet kaq shpejte e duke paraqitur vetveten ,por duke jetuar me te e duke u provuar ne shume situata (( Gurute e indise thone : njeriu ka 3 zemra , te paren ja jep njrezve qe e njohin , te dyten ja jep njerezve shume te afert , dhe te treten e mban per vete )
    keshtu dhe une jua dhashe nje ''zemer'' sote , shpresoj dhe ju te me jepni secili ne vecanti 'zemren'' tuaj
    ju puth

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    LIPON SOT SHKROVA SHKELQYER
    UNE JAM NGA VLORA.JAM NE UNIVERSITET PER FINANC MBAROJ NE TETOR DO ZOTI.PUNOJ NE NJE LOGISTIKO GRAFIO 7-3
    DHE MBAZDITEVE KAM MESIM.KUR NUK KAM MESIM KAM ERGASIES PER UNIVERSITETIN.GJITHE DITA KESHTU ME KALON.
    SA PER KARAKTER PO CA TE THEM UNE NJEHERE QAJ E NJEHER QESH NDONJE HER BEHEM ''MIZEROS''NONJEHER JAM SI FLORI .BESOJ SE KOHA DO ME TRGOJ.
    NE SARAND O SY NUK KAM QEN PO NE GJIROKASTER AHA.SI I THON ASAJ GJIROKASTER SHKEMB E GUR MOS TE SHKELT KEMBA KURR.PO VLOREN UNE NUK E NDROJ ME ASGJE.KA DHE ATJE ILIOVASILEMATA PU SE TRELENUN.
    KAQ PER MUA ME VON THEMI DHE TE TJERA PLIROFORIES.
    O JONIDA MOS MA MER PER TERS SE SHAKA BERA E DI UNE QE DO ME MARESH TI ME VETE KUR TE VESH NE SHQIPERI.
    NA PROSEXETE KAI NA MIN KANETE KATI PU DHEN THA EKANA EGO

Faqja 35 prej 53 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •