Stela paska qejf per shtegetim
Qenkan mbledhur goxha postime te kjo teme,me behet qejfi.
Pershendetje!
Stela paska qejf per shtegetim
Qenkan mbledhur goxha postime te kjo teme,me behet qejfi.
Pershendetje!
E di qe kur stabilizohesh ne nje vend eshte e veshtite te fillosh nga e para. Pak apo shume ne te gjithe e kemi provuar. Me duket se je i kenaqur ketu, me jeten tende, gezomem. Pak jane te tille. Kurse une jam nga ato te pakenaqurit.
Nuk eshte njesoj kudo qe te shkosh!
Para se te meresh me racizmin e grekeve shiko te kishe vene ndonje simbol shqiptar e jo ate te olympiakosit ok?
Une jam nje vajze qe jetoj ne Athine 6 vjet.Desha te them qe rracizmin e grekeve e kemi perpara ne cdo hap qe hedhim.Dhe aq me keq ne shkoll.Shume here kem qare per kete gje sidomos kur isha e vogel sepse s'e kisha kuptuar cmimin qe te quhesh SHQIPTAR!!!Por me shume inat me vinte kur mesuset ne shkolle kur donin te shpjegonin dicka mirnin shembull shqiptaret.Dhe nxensit grek kur shanin njeri tjetrin thoshin " ik re shqiptar"( figje re alvane).Sa do ne mundohemi tu shpjegojm grekeve qe nuk jemi ashtu sic na quajn,eshte e kote.Shume here me ka rastisur te shajne shqiptaret duke me kaluar mua per greke dhe ofendohen pastaj kur u them qe jam shqiptare.Po lufta qe u be atehere per te ngritur flamurin greke nxensit shqiptar.Ata ne vend ta dini per nder na shanin ne.Po dhe ne s'kemi nevoj.Ata nxenes duhet te mos ekishin pranuar vet nje xhest te tille.Por jane dhe ca shqiptar qe jetojne ketu qe na vin turp per ta.Por ne cdo vend te botes ka njerez te mire dhe te keq.Si per fundim desha te thosha qe ne shqiptaret duhet te mesojm patjeter historin tone qe mos te na marin ne per kembe asnjeri dhe sidomos femijt e vegjel shqiptar qe rriten jashte atdheut.Pra ZHTW H ALVANIA=RROFTE SHQIPERIA(dhE KUJT TE DOJ TI PELQEJ)
DONT WORRY ... BE HAPPY!!!
Une cuditem,sepse te njejtat ankesa kishin edhe shoket e mi neper Itali,madje megjithese ishin studente e aspak te rendomte.
Pse valle?!!
Si jane krijuar keto pershtypie,apo...
Stela nje shoku im ka bredhur gjithe Evropen dhe perfundoi ne Australi,te pakten me c'me ka then,gjithmon i huaj ngelet,diku ndihet me shum diku me pak percmimi,ne kete kuptim ta thash,nuk kane per te trajtuar si nje vendas.
Albanian girl kur erdhi Glecios ne shkollen ku punoj,ju be e njejta pyetje nese duhej apo jo qe ta mbanin flamurin shqiptaret ,do te isha krenar tha,dhe opinioni qe kishin mesuesit ketu 95%ishin pro,fatkeqisish jane dhe mjetet e informacionit ato qe i bejne lemsh gjerat,qe ateher qe dilnin neper lajme nuk i shikoj me tani, kaq mu peshtiren.Racizem do kete se kudo ka njerez te tille,ketu pak me shume por c,ti bejem kur u ndan keto na rrane.
Kalofshi mire te gjithe
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Po ke te drejt ari32. Kurse une isha ne frondistirio dhe mesusja e gjuhes nuk e dinte qe isha nga Shqiperija dhe as nxensit e tjere.Kjo kishte mendimin kundraz ne pergjithsi per kete tem.
Dhe per motren time kur ishte nxense ne liqio doli nxensja me e mire dhe s'ja dhane se kishte origjin shqiptare!
As qe e kerkoj motra ime por u be debati i madh me mesuset,ata me njeri tjetrin se ca donin dhe ca s'donin.Une nuk them kam edhe grek shoke por sa do qe e dine qe jam shqiptare ata i shajn shqiptaret .Nejse me mua sillen shume mire.Por c'te thuash s'mund te flasesh ne pergjithsi.
DONT WORRY ... BE HAPPY!!!
Mendimi im eshte qe vete shqiptaret nuk duhet ta pranojne nje gje te tille,per punen e flamurit.
nuk ka nder me te madh se kjo,kur thone i pari i shkolles,te tjerat jane te teperta.
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Pershendes te gjithe Shqiptaret qe ndodhen
ne Greqi gjithashtu pershendes edhe shoket
e mi qe jetojne ne Athine (Kipseli)
fat dhe mbaresi na jete.
stafi
Ari 32, ke te drejre , ne asnje vend nuk do te ndjehem si ne vendim tim. Thjesht ketu ne Greqi s'me mban asnje gje. Familja ime ka ndermend te iki nga Greqia. Nje gje qe me ka mbetur ne mendje dhe kurr s'do ta harroj.
Ne vitin e fundit te gjimnazit nxora mesatare shume te mire per t'u futur ne shkolle te lart: 19.7. Dhe si perfundim nuk me futen. Thane qe tek dokumentet kishe harruar te vinin 1 vule. Shoqet e mia Greke me mesatare 17 e larte kane kapur deget nga me te lartat.
Dhe dicka tjeter: gabimi nuk ishte i imi, ato nuk me sqaruan se si duheshin dokumentet.
Studjoj ne nje kolegj anglez dhe vitin e fundit do ta bej ne Angli, domethene nga fundi i shtatorit do nisem. Shpresoj te me shkojne gjerat me mire
Krijoni Kontakt