O Fredo nuk i pelqeu ideja asnjerit se ketu Shqiptaret kan turp te dalin me Shqiptar te tjere se i thote Greku "Koita oi Albanoi"
O Fredo nuk i pelqeu ideja asnjerit se ketu Shqiptaret kan turp te dalin me Shqiptar te tjere se i thote Greku "Koita oi Albanoi"
Mua do te me pelqente te thone keshtu se jam shqipetare dhe skam pse ta fsheh. Une ironi te tilla i injoroj se kjo eshte menyra me e mire biles keshtu argetohem me mire.
Me respekt Fredi.
Khalid mendoj se je gabim per sa ke thene me lart,per te vetmen arsye se pjesa dermuese e Shqiptareve kane shoqeri me Shqiptaret.Postuar mė parė nga Khalid
Dhe sic e kupton kur dalim dalim me Shqiptar dhe Jo me Grek dhe nuk e kane per turp kur dalim,se mund te thoj dikush "ja Shqiptaret.
Fredi jo se nuk eshte ide e mire,por po te sjell rastin tim se koha e lire e imja eshte shume e kufizuar,,ngelet vetem leja e zakonshme,qe shkoj ne Shqiperi.
Ata qe mund te mblidhen per nje fund jave jane te Athines ne Athine ,dhe te Selanikut ne Selanik.
Ju pershendes te gjitheve
Sokoli
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Gjithsesi ari une te pershendes per interesimin por dua te them se edhe koha ime eshte kufizuar por ama do ti leja te gjitha po te ishte per tu takuar me nje parea shqipetare. Une jam ne crete dhe nuk kam problem ta leme takimin ne athine megjithese do me kushtoje edhe mua ne pune por ama duan sduan une do i mar 3 dite leje te vij.
Nejse se nuk dua te kembengul por me vjen keq kur shikoj shqipetaret e gjermanise qe takohen ne nje kohe qe ne ne greqi jemi nje numer shume me i madh se na gjermani.
Pershendetje te gjitheve.
Me respekt Fredi.
Fred nqs do te binte rruga,qe te vije ketu ne Selanik je i mirpritur.
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Kisha nje rruge per ne Krete keto dite, por e anullova...
Kur te dalesh nga Athina (Pirea) Fredo, qeras une nje kafe dhe nje ouzo..![]()
miqesisht,
huggos
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
Thanx Huggos por nuk mendoj se kam ndonje rruge tani per ne athine. Por edhe ti kur te duash ose kur te kesh ndonje rrugetim ketu "Sta omorfa Xania" je i mirpritur. Qe ti permbahemi pak temes edhe une kur te vij ndonjehere ne athine do tju shkruaj qe te takohemi dhe te dalim per ndonje kafe.
Ju pershendes te gjitheve "Kai zito o panathinaikos"
Ciaoooooooo.
Mmmmmm e prishe ketu Freqo..
OLYMPIAKOS i thone.. Thjesht e bukur...
P.S. Do "mendohem" per ouzon (lol)
huggos
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
edhe une pershendes te gjithe shqiptaret qe ndodhen ne greqi dhe sidomos ata qe ndodhen ne selanik.......
kam jetuar edhe ne atje dhe ju kuptoj fare mire
ju uroj gjithe te mirat..........
terhiqe sa te duash por prap bisht qeni ke per te mbetur................................hahahahahaha ha
Krijoni Kontakt