Close
Faqja 20 prej 53 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 529
    Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Pershendetje te gjitheve.
    Kohe kisha pa u futur te kjo teme,ju uroj gjithe te mirat dhe baresi,ne familjet dhe punet tuaja.

Jonida per dokumentat nuk po meret vesh,sot ka mundesi te shkoj ne dhimo(bashki) se kam per te mar dhe une karten se tani e kam afatin,dhe te shohim cdo me thone.do te kthej pergjigje.

Sa per shoqata qe thoni,pak e veshtire,me te vertet ka shume,dhe besoj se jan kot se asnjeres nuk i ndihet zeri.Dhe besoj se kure nuk do ti zgjidhte problemet tona ketu ne Greqi,(nuk jam pesimist,besoj se jam realist per kete qe thash me lart)

Sa per grekezimin qe pash me lart,kam degjuar se shume nga ata qe kane mare dokumentat si grekapo dhe cobane,do te digjen nese nuk vertetojne me dokumenta te vjetra se jane te tille.Keto jane llafe te degjuara por nuk e di se sa te sigurta jane.

Dhe njeher kalofshit mire
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    MIRMENGJESI PERSERI,

ARI KU HUMBE ? HENGRET KAPOSH PER VITIN E RI APO BAKLLAVA ?
    SA PER ORGANIZIM
    PROPOZOJ TE NXJERRIM NJE GAZETE :
    RINIA SHQIPTARE

SHOQATAT ME DUKEN PAK SI TE "PADUKSHME". KAQ VJET KETU NE SELANIK NUK DI PER NDONJE SHOQATE KONKRETE.

PERSHENDETJE TE GJITHEVE.

LE TE NA THOTE DIKUSH SI E KALOI VITIN E RI...........................
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Ba cte haja isha nga vjerri kete vite ishte hera e par qe mbllidheshim dhe nuk me kishte dal turpi akoma megjithese mbas kaq vitesh ketu ne Greqi hengra pershesh.
    Megjithse kaluam shume mire se mbas darke ketej nga ora dy shkuam ne nje tip disko deri ne mengjes.

Sa per dokumentat te me falesh se sot nuk munda te shkoja,kisha shume pune .

Sa per gazet di qe ka nje ne Athine ne mos gaboj nuk e di ata te athines te na thone nese eshte e verte.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Gate 7 Maska e Noerti
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    213
    Ok oK oK Keni then shum, mjaft mer!
    Po e shikoj kete kacakun qe nuk i ndahet filmit, po i mire esht por jo me me shum seri se nuk ja vlen per mendimin tim idealin e kam kuptuar te filmit dhe esht shum i mire dhe na respekton te gjithve shqiptaret qe jetojn ketu.
    Film esht dhe do harohet Saper Greket dashnoren e Ilirit c“te them per te pir ne kup esht
    Bravo qe e zuri por ka shum shqiptare qe kan dashnore Greke dhe do vazdojn te jen me shume se me sa duket shqiptaret nuk duken gjekundi !(Jan turpamane, por dhe ja pret veshin familja)
    Gjith te mirat!
    Ku ėshtė besa aty ėshtė dhe shpresa.

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    ari u martove ?
    me nje djale !

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Ckemi Jonida

Jo jo nuk jam martuar por fejuar,dhe per djalin akoma shpejt eshte
    te me falesh qe nuk te kam kthyer pergjigjen,por tani e ke parasysh se udhetoj shume dhe nuk me ngelet kohe te shplodh kockat.

Per muhabetin e dokumentave ma mere mendja se e ke mar vesh,se u dha akoma afat,dhe per 6 muaj te tjere,javen e pare isha dmth te enjten,dhe me thane se u shtyne .

gjithe te mirat.

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Pershendetje te gjithe shqiptareve qe jetojne ne Greqi!
    Jetova plot 10 vjet atje ( 1991-2001 ) -tani jam ne SHBA-New York dhe ndieva ne palce te gjitha problemet qe kane bashekatdhetaret e mi ne Greqi. Ju uroj GEZUAR VITIN E RI 2003,shendet dhe suksese ne jeten tuaj dhe mbi te gjitha kurajo te perballoni jeten e veshtire te emigrantit ne Greqi. Jo se ne SHBA apo ndonji shtet tjeter eshte e lehte, por Greqi me pozitat ekonomike sociale dhe me racizmin qe ka e ben kete akoma me te veshtire.
    Pershendetje speciale tifozave shqiptare te PANATHINAIKOS dhe befshi gallate me "Gavrous"
    VAZELES , PAME GIA TRELES!
    "Who is John Galt?"

SHQIPTAR KRENAR Maska e VAZELOS
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    bELGjIkĖ
    Postime
    332

Thumbs up Pershendetje Toro!

Rrofsh per pershendetjen lal se dhe un jam tifoz
    i flakte i Panathes edhe kete vit kemi per ta mare
    kupen se jemi njesha jo per gje
    Gjithashtu dhe un te pershendes ty e te uroj gjithe te mirat!

PAO THRISKIA THIRA DEKATRIA
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    mos na hapni barkun me gjithe tifozllekun tuaj per skuadrat greke.

dicka me interesante nuk ka te na thoni ?

ndonje organizate serioze shqiptare ekziston qe te behemi antare ?

Student Shqiptar Maska e Enri
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Nė ėndėrrim pėr njė botė ideale
    Postime
    604

Per te gjithe.

Ne kete teme lexova shume fjale qe vertiten rreth nje teme greket-racist, greket-ksenofob.
    Dua te bej te qarte dicka per pjesen me te madhe te shqiptareve, per ata qe ndodhen ketu (ne Greqi per pune) kane te drejte te ankohen, te flasin dhe te dalin hapur kunder urrejtjes se kultivuar ndaj popullit shqiptar ne te cilen kane kontribuar te gjithe pa perjashtim. TE GJITHE!! Qeveria greke, mediat greke, shqiptaret, dhe shoqeria greke ne pergjithesi.

Tani dua tju them (pa ofendim shokeve te mi shqiptare) qe shoqerine me te vertete, me te mire dhe me te vyer te jetes sime e gjeta ketu, ne Greqi. Sado tju duket e cuditshme. Me shqiptare s'bej shoqeri dhe shoket e mi greke kane respektin maksimal per mua , s'kam gjetur deri tani piken me te vogel te ksenofobizmit ndaj meje. Por ky ndoshta eshte nje rast i vecante pasi une jam student dhe neper universitete (megjithse ka raste te evcanta) pjesa me e madhe e rinise greke eshte mjaft e kulturuar dhe pa paragjykime. Kjo qe them jam i sigurte qe vlen dhe per te gjithe shqiptaret qe ndodhen ketu ne Greqi per studime.

Dallime do kete, ne te gjitha shoqerite nje pjese e vogel do jete ksenofobe. S'kemi c'bejme... Ndoshta secili prej nesh e ka bere detyren e tij duke ndryshuar mentalitetin e atyre qe ka perreth. E rrethit te tij shoqeror. Duke bere kete te gjithe bashke kemi arritur uljen keto vitet e fundit te ksenofobise.

Racizmi eshte fenomen i cdo shoqerie...
    This is the way it is...!
    Rregullorja e Forumit Shqiptar | Te Drejtat e Anetareve | Pyetje - Pergjigje |

Verejtje dhe Keshilla| Te Drejtat e Stafit | Probleme? Klikoni ketu...
    |

Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria !
    Burrat e dheut te thirrshin NANE...
    (Pashko Vasa)

Faqja 20 prej 53 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •