Vjosa,
Ku je? Mos te ka kapur policia????
Gjithsesi, ne presim
miqesisht,
huggos
Vjosa,
Ku je? Mos te ka kapur policia????
Gjithsesi, ne presim
miqesisht,
huggos
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
Ju lexova me kujdes dhe per here te pare mblidhemi ne shqiptaret e Greqise per te kuvenduar per problemet e verteta ne shoqerine greke.Mendoj se secili nga ne u pergjigjet grekeve racist me punen e tij.Une te pakten kam pasur rastin te jem krenare qe jam nga Shqiperia!!!!!!!!!!!!
gezuar vitin e ri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUGOS MIRMENGJES,
FLM SHUME PER URIMET,
TA SHPERBLEFSHA NE GEZIME QE THOTE DHE POPULLI.
GEZUAR VITIN E RI 2003,
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
MIRELA 76
MIRSERDHE MIDIS NESH
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
perSHENDETje
Huggos , do ishte gje e lehte te japim mendim per nje organizim te metejshem te emigranteve shqiptar por nuk dime nese nje gje e tille do sillte gje ne pah. Prandaj une propozoj qe ata qe interesohen te lejne nje takim me bashkeqytetaret e tyre (une mund te takohem me emigrante nga Selaniku) dhe te shqyrtojne me teper. Neqoftese bien ndakort per krijimin e nje shoqate atehere duhet ata vet te vendosin qellimet e kesaj shoqate dhe menyren e veprimit.
falemiNDERit
Po cfare te presim,perderisa po perseriten serite e kaluara?!
Ej..... o Huggos dhe Vjosa ca behet me ju.... jemi edhe ne ketu ne Athine... vetem do ti pini kafete ju....
Pastaj Pirea me Athinen dy hapa eshte... pse qahesh....
Filmi ishte i bukur po mua me ngeli pak qejfi... sikur mbaruan vajzat shqiptare dhe vajti Ilia e dashuroi nje vajze greke...
Une nuk e besoj dot se Ilia eshte grek sepse e luan rolin shume bukur dhe i flet fjalet shqip ne film tamam si ne.....
Pastaj, prandaj e zgjodhen aktorin kaq te bukur se simbolizon cunat shqiptar se jane si yje........................
Vjosa lere Huggon dhe hajde dalim bashke per kafe se edhe une ne Athine rri.....................
Huggon e kemi djale artist ne ............ dhe shume simpatik)))))
Abigail.....
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
Shoqata te tilla ketu ne Greqi jane me qindra... Une nuk besoj se kjo zgjidhje do te nxjerre gje ne pah.
Kur te vini ne Athine (Pire dmth), ju ftoj per nje kafe tek Pasalimani (me mire te bisedojme neve me njeri tjetrin njehere tamam tamam nese jemi duke thene te njejten gje apo jo..)
miqesisht,
huggos (OLYMPIAKOS-i)
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
Abi..
Katse kala...
huggos
Ai djali eshte greko-amerikan,por mua nuk me pelqeu ne nje grup shqiptaresh e grekesh diku,kur i tha nje grek,qe: shume te mire po na i beni shqiptaret aty ne film,ai u pergjigj: Une luaj rolin e shqiptarit me ideal.
Krijoni Kontakt