hej duhet te vish te me shohesh me nje kavanoz kompostoje se jam derrmuar lol. desh e lashe te qete forumin dhe per pak:P
hej duhet te vish te me shohesh me nje kavanoz kompostoje se jam derrmuar lol. desh e lashe te qete forumin dhe per pak:P
Pse mi ti ca TE ka ndodh???
APO tu bo palester ke shkaterru ato mjetet e palestres??!
Shpresoj te behesh sa me mire dhe tja kalosh mire!!
TVB ada
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
edhe una. po jam rrezuar nga motorri (epo motorri motorri motorri eshte fajtori lol kur mesoj dhe une te eci maje rrotave pike e zeze mos mbete malukat pa mesuar lol)
][/A me rafte pika mua !!
PO kush po ta meso mi ti motorin ??
Ajo alina e?
Moj mos te ka hedh me dashje ajo???![]()
ca motori po meson 50 kubiksh e??
Apo nai moto 125?
E mire mire se ene pak e do jesh kundeshtarja e Valentino Rossit![]()
Te uroj sherim te shpejte dhe mos harro kokoren ne koke sepse te shpeton jeten sidomos atje ne itali ku hecin sikur me qen ka celeberzesi![]()
Ciao motra
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
e mi e se nuk ishte faji im po keta italjonet jane me keq se shoferat ne shqiperi
Si nuk postoi njera nje foto tamam. Ada nga prezantimi prisja nje foto natyrale dhe me shgenjeve kur te pashe te rethuar me lule artificiale. Turp.
Mireserdhe ne forum.
Edi
Endspace ato lule nuk jane artificiale jane te verteta
Me vjen keq po me duket se te duhen syzet e mia
Une i dua shume lulet e cdo dite kujdesem per to sa per artificiale ne shtepine time vec nai luledielli hyn:
Per eksaktecen ajo lulja e fotos eshte mullage dhe benjaminfikus
Hajt shnet
Ada me cfare po shof perzanimin tend e bene si pazar![]()
ari32![]()
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Vallai Ade lum ai qe te ka.Kaq jom tu te thon se ska nevoje per me shume.
Ja kalofsh mire yllo ku do te jesh sa per migrosin per ty po shkoj sonte te blej naj gjo anej, ene te shpresoj se mos te shof.
Ngrije koken lart ne qiell
se me dogji malli
vinte gusha jote moj
aroma portokalli
Ahahaha Metaxa!!
Pse me ka Migros ne Turqi e??
Shume flm per komplimentet e tua me bejne te lumtur.....
Ari32 ca ti besh ca njerez kane quf me u tall por mua sme prishet terezia se jam menefregiste.
Ju pershendes te gjitheve dhe mos e vrisni mendjen se plakeni para kohe![]()
Krijoni Kontakt