Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 72
    Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    pershendetje, nuk ke faj ti jo fain e kan keta qe kerkojne qe te vesh foton se po na bejme me zemer me semundje kornike
    ore cbohet keshtu shqipenia paska pasur vasha qe si ka bota... ne paskemi jetuar pas nje guri, ne erresir te plote deri dje thoja se dija dicka po qe kur erdha ketu po me humb shpresa e dija se dija dicka une nuk di gje fare.... bota qenka e mbushur me bukuria... e si doms Vora e tirones... vetem nje gjo e falenderoje zotin qe nuk me la te vdisja injorante e pa pare nga kjo dynja...
    ia kalofsh mire kudo qe te jesh e cfare do qe je duke bere....
    edi_TR

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366

:)

Ada po ngele duke na bere surpriza te te marte e mira.

(Panta h galanomatides ksekorizun apo tous alous)

Gjithe te mirat
    ari32
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

VloraCity Maska e Novi
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    United Kingdom
    Postime
    44

Ada

Pershendetje Eda me pelqeu prezantimi tend. Shum bukur ne Foto je e mir musi ai rushi kur piqet e piqet dhe paf e pickon arza.
    nga Vlora je ti dhe un nga Vlora lagjen Karbash

Me zuri frika me endrat e tua

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Novi : 30-06-2002 mė 15:37
    Per liri e per flamur Ngjeshur armet Trimeria Cili je ti more Burre qe na vjen nga shqiperia Un jam Ismail Qemali Qe kerkon vatanet e mija Do ti marr se sesht pune esht e jona Shqiperia

VloraCity Maska e Novi
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    United Kingdom
    Postime
    44

Ada harova

Hmm cme vajti mendja per endrat e tua po qe kam ate gjitonin afer po i ka parat me thesa sa her me shikon he or ti ma ben dhe me jep na 200 pound po them tja vjedhim bashk ato leket te vish ne londer hapim nje Vile ne Vlore dhe pastaj vrasim ate ne Itali e njof un ate e njof e kam pas ne lagje dhe ate nje si me mjekur me floke te rena ai.
    Pershendetje Ada jeni Si si si si si nje yll i ren na qelli
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Novi : 30-06-2002 mė 15:43
    Per liri e per flamur Ngjeshur armet Trimeria Cili je ti more Burre qe na vjen nga shqiperia Un jam Ismail Qemali Qe kerkon vatanet e mija Do ti marr se sesht pune esht e jona Shqiperia

i/e regjistruar Maska e florjan
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    126

hello ada

ada ne foto nuk ke te shar lal por megjith ate... po te shofim me sy e po plasim me zemer lol...haaaaaaa bye bye

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Ju faleminderit te gjitheve per komplimentat:-)

Faleminderit jeni te gjithe shume te mire.

Iris sh flm, roland varet se ma ca alfa vjen ti se se ha sapunin per djathe une;-)..

Eda_h thx zemer e mos vdis se ke akoma bukurira qe si ke pare e do ishte nje humbje e modhe po te mos kishe pare;-)) pastaj ti keshtu u shkruan te terave

O Novi une jam nga VORA e tr nji qytet i vogel por edhe vlora me pelqen shume se eshte sh e bukur edhe pse tani o prish icik por ne kohe te enverit sic e ke lene ti ka qene sh e bukur .. nje vile ne vlore do ishte bukur por une nuk jam e dhene aq shume pas gjerave materiale por prap se prap thx je shume i mire

Ari32 euxaristo poli ja ta orea su Logia eisai poli kalos!!

Gjtihashtu falenderoj perseri Florianin e i them se njeriu ne jete nuk duhet te heqi dore nga endraat e se dicka i pelqen ska nevoje t'a shohi me sy e te plasi me zemer por te kerkoje ta arrisi ate qe do. Nuk them qe duhet te veprosh keshtu me mua por ishte vecse nje shembull;-)) .........

Thx ,thx dhe ju uroj te gjitheve gjithe te mirat!!!
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Hehe Ada,foton e postoi Redi.Shyqyr njehere edhe te uroj mos te nderrosh mendje prape edhe te kerkosh ta fshije!
    Apo e dhjeta e verteta?!

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

X Kacakun!!

Sa i keq qe tregohesh ne ti pastaj mos te te ngeli hatri se une vete e postova por ai vec e korrigjoi.
    Ty te kam shkru shume here por ma ke MP PLOT FARE E NE CHAT KETE JAVE VEC AWAY KE QENE.
    sE DI SE CTE KA NDODH POR ME DUKET SE KETE JAVE KE MARRE KOHE VEC PER VETEN TATE

mEgjithate te salutoj e shpresoj te mos te te kete ngel hatri

Gieasou aderfe mou!!
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershendetje, me ato te tjerat i kom reklama me ty shpirto e kom serjozisht o si ajo shpreja ime ******* me kedo qe te shkoje une me ty kam per te perfunduar******
    me respekt
    edi

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    Je vecse fantastik..

Ore po une te dija goce ty po na dole cun:.
    UPs!!

Po veje ne ti nji foto se po me pelqeve erdha atje une ku je ti!!

Se nga mendimet pak a shume me pelqen nga ato qe shkruan me shume jam dakort por ka dhe nga ato qe nuk me shkojne por te pranoj keshtu sic je sepse po nuk kishte karaktere te ndryshem nga i imi do te ishte shume kot bota

Thx AlBaBoY!! Gjtihashtu dhe ti miresevjen dhe shpresoj te shof dhe prezantimin tend

Ju dua sepse eksistoni

Thx

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Duke biseduar me nje ENGJELL(eja te udhetosh me mua ne shpirtin tim)
    Nga peshkaqeni33 nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 16:27
  2. Me ne fund vendosa te prezantohem!!!
    Nga SaD_BuT_TruE nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 05:35
  3. Mė nė fund vendosa tė prezantohem edhe unė
    Nga Dr.K nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 12-08-2003, 18:49
  4. Pas shume mendimesh e vendosa.
    Nga INDRITI nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 09-06-2003, 13:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •