Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 72
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Postime
    31
    avash mi Ada, Shanon e dua vetem une looooooooool se me ate koke qe ka vetem ne femrat mund ta duam se meshkujt e kane frike. nejse sa rrenacake paske qene ti mi se me tha Shanon qe do vije ta takoje me gjithe burrin e serdhe:P
    ciao dhe mos mi thuaj me shanon se e dashuron se i rritet mendja kesaj lol

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    ADA!
    sA MIRĖ QĖ BĖN 25 vjeē! sa mirė qė u prezantove, sa bukur qė pėrgjigjesh! Urime vorake(?) Jo ADA, thuhet vorase pėr gjininė femėrore dhe "i voras" pėr atė mashkullore! Kot ky koregjim sepse nuk pa asfare rėndėsi! Nėse mundesh mė trego se ku ėshtė SUPER MARKETI tėnd (ku punon ti) se unė jam me time bij
    22 vjeēe dhe me time shoqe blerės tė ēmendur dhe tė pėrhershėm tė supermarketeve zvicerane! Jetojmė tė tre nė LUGANO!
    Tė puthim fort tė tre, unė Gita dhe Tana!
    Agim

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Zoti Doci!!

Flm per komplimentet
    Une e them dhe ne prezantim qe te me uroni dhe per kaq sa shkruaj ne shqip sepse e kam lene shqiperine ne moshen 13 vjece dhe nqs sot di akoma mire te shkruaj me pak gabime ortografike ja dij per nder mamit tim qe eshte mesuese e ciklit te ulet ;-)..
    Ah se mos harroj , supermarket ku punoj eshte Migros dhe do me behej qefi t ju kisha ketu te me benit vizite. Nuk e thashe ne prezantim por me pelqen te kem njerez ne shtepi e te gatuaj per ta;-)

Por mos prisni qe une te kendoj sepse e kam zerin shume te keq biles kur dua te kendoj ndonjehere me paguajne qe te mos kendoj .....

per me shume pyetje me dergoni mesazh privat dhe une ju jap te dhenat ku jam:-)

Ta kisha ditur qe jeni ne Lugano mund t? ju kisha ardhur per vizite para nje jave isha ne lugano paradiso dhe ndejta dy dite

Ju pershendes Ciao Ciao
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Mi alina!!

Pse mi une ashtu me doli nje hall qe nuk erdha t ju takoja por kur te vije prap ne milano do vij tju takoj me gjithe shpirt dua tju takoj

Pastaj une shanon e du fort sepse eshte speciale dhe jam e sigur t qe nje mashkull ai i verteti ai shpirti binjak i saj do e doje ne rradhe te pare per karakterin e saj keshtu wild ,te eger sepse te pakta jane ato femra qe sot kane prinzipe per jeten e respekt per veten e tyre:

Apo e kam gabim

VB anche a te Alina:-)

Hej ene una kam syze...

ore The dardha

Pse ore aq kot na quan ti neve e

une e kam pas babin shofer lali e gjithe jeten ne vend te topit e te kukllave kam pas celesa poligon !!

Apo nuk i di ca jane?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ada : 28-06-2002 mė 15:08
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    20
    Ada sa per bossi-n (lega nord) po ke ndonje plan ne mendje ma bej te ditur se e vrasim bashk.Mund te bej dhe nje sakrifice te vogel(te ndanim prap bashk ato paret qe do vjedhesh).
    P.s.shume aparishente stema e nje makine(jan hekura, dhe pse kan shume stil).
    Haj ja kalofsh mire

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Thx Lobby!!

Ah Bossin e mire mire por sa per plane nuk kam ndonje do te jete dicka e momentit;-)), sepse planet nuk me dalin sic i du une. Po mendoj atje ne verona ku jan ata spiunat kokebostane dashamiret e tij mu te piazza qe ka perballe arenen e verones atje ku Garibaldi tha :
    O Roma o mai! Ironike apo jo atje ku garibaldi bashkoi italine ai qe do me e nda mund te vdese !!!

AA sa per grabitjen e mire mi ti ene i ndajme sepse une nuk jam aq e vdekme pas pares du vec me bo veprimin ;-)).

Hej sa per stemen mos ma luj se o pasioni im;-)..

Besoj se cdo person ka nje passion dhe i imi eshte ky
    Lobby te pershendes kudo qe te jesh te jesh mire

Alfa-Romeo Cuore Sportiva . La pasione non muore mai!!!!

Sport.Argetim.Qejf.etj Maska e Resto
    Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    pennsylvania
    Postime
    74
    ada je si shpirt ku do dalim nje here bashke do jem ne tirone per nje muaj pacim nga visi
    Dashuri,Argetim,Sport

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Thx Tironsiii !!

WAW ky Tironsiii kujto se me nje kompliment te vogel e fitoi nje te dalme bashke ...

Jo jo lal se du me shume komplimente una se nuk jam aq e kollajte e per te me pas duhet te grisesh ca pale kepuce ..

Thx thx dhe ja kalofsh sa me mire ne Tirane se me siguri te kam marre malli si te gjithe ne.
    Te kam icik zili qe do rrish nje muj atje po ca te bejme eshte me fat jo me inat.

i/e regjistruar Maska e iris
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    16

per simpatiken...

Shume komplimente je vertet shume simpatike! Suksese dhe gjith te mirat nga Irisi
    Iris82

damn girl
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    21
    ada nice nice pic

lexova ato pergjigjet e tua dhe me beri pershtypje njera ajo e tiransit per kepucet qe duhet te grrisesh

sikur te vi me ndonje alfa aty akoma do ti grrisesh kepucet e mia dhe te tuat apo do biesh ne dashuri me alfen dhe do ja beshe ta marr nje xhiro
    thug passion

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Duke biseduar me nje ENGJELL(eja te udhetosh me mua ne shpirtin tim)
    Nga peshkaqeni33 nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 16:27
  2. Me ne fund vendosa te prezantohem!!!
    Nga SaD_BuT_TruE nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 05:35
  3. Mė nė fund vendosa tė prezantohem edhe unė
    Nga Dr.K nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 12-08-2003, 18:49
  4. Pas shume mendimesh e vendosa.
    Nga INDRITI nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 09-06-2003, 13:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •