Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 72
    Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    Eda H faleminderit per komplimentet e per gjerat e mira qe ke shkruajtur..

Po edhe nji foto mendoj se eshte mire me e vene sepse njerezit qe me kane xhan mund te me njohin e te me shohin se si jam

O EdaH mi motra jam nga Vora e tiranes mi ti mos e ngatterro me Vloren.

Vora eshte nje qyteze punetoresh ne mes te Durresit e Tiranes e krijuar ne vitin 1969 per punetoret e fabrikes se tullave vore qe eshte me e madhja ne Ballkan dhe per punetoret e minieres dhe gjeollogjise Gerdec..

Sa per kuzhinen po mi ti di cdo lloj kuzhine jo vec italiane me dergo nai mesazh kur do nai Menü per dy te te jam sqarime sepse si thone italiant mashkulli zihet nga gryka .....

Shanon je dreqi vete ti..
    edhe ty kiss dhe kush o ajo shoqe mi se njof gjith voren une..
    na trego mi se vdesim per thashetheme
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    pershendetje. mire qe sjemi ne klasen e oren e gjeografies te shqiperis se do te kisha ven 10 pa diskutim qyqa po na i boni mi kabull injorancen.. e jena pleq pastaj nuk shoh mire nga syte me bejne xixa... pataj une te thash nga vlora e jo nga......
    me shume respekt
    eda

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Hallo eda-h

jena pleq pastaj nuk shoh mire nga syte me bejne xixa... pataj une te thash nga vlora e jo nga......

Nuk e di ca doje me then me kete por une nuk te ofendova doja vetem te te shpjegoja nga jam!!

Sepse Vora o tjeter gje nga Vlora apo jo???

Nejse une shpresoj ta dish ku eshte sepse me duket je nda tr apo gabohem??

Sa per gjeografine 10 e kam pas sepse me pelqente shume shume
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ada : 27-06-2002 mė 08:27
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    17

Hi Ada

Postuar mė parė nga Ada
    Sepse Vlora o tjeter gje nga Vlora apo jo???
    Pershendetje Ada!

Mireserdhe ne forum motra, dhe shpresoj tja kalosh dhe kalojme mir si ti me ne , dhe neve me ty. Prezantimin e ke ber shume mir, dhe te pergezoj per ate. Eshte e vertet ajo qe tha Eda qe pasqyra e njeriut eshte karakteri dhe jo surrati, por qe ta njoshesh nje njeri me nga afer, dhe te dish me ke flet, mir eshte qe te shikosh dhe nje foto (po te verteten aman, mjaft me genjeshtra .) Sa per Voren dhe Vloren, edhe mua me kane lene syte, , se dhe une e lexova Vlora ne vend te Vora. Vora e di ku eshte se kam qene, dhe Vloren e di ku eshte se kam qen. Megjithese une veten nuk e kam prezantiuar akoma ne forum, por doja te thoja qe qekemi gati njesoj nga karakteri. psh. edhe une vdes per prej pellushi, vdes per te udhetuar dhe shqiperine e kam shetitur dhe une pak a shume (ene un e kam pas babin shofer qe kur un isha e vogel) , me pelqen shume te koleksjonoj gjera dhe me pelqen shume guzhina (megjithese nuk kam ndermend te vazhdoj per guzhine).

ok motra, edhe njeher te uroj tja kalosh sa me mire, dhe foton mos harro! ta shofim icik sa te mir e kemi, se deri tani e kemi floricke,

~SeLeNa~
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Selena : 26-06-2002 mė 22:53

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Thx Selena!!

Sh flm per komplimentet.

Them se Vora eshte diferente nga Vlora jo sepse jemi me te mire e me te keqinj po nga ana gjeografike jo per dicka tjeter.Ne Vore ka nga e gjithe republika nuk ka vendas shume jane te gjithe te ardhur..Ka dhe shume Vlonjate

Po mire mi selena ti qe thu qe jena njisoj po ho pra mi boje nji prezantim sepse nuk eshte keq,te te njohim nje qike edhe ty..

PER TE GJITHE JU QE ME KENI XHAN E KENI DESHIRE TE ME SHIFNI EDHE SI FYTYRE JA TEK PO JU BEJ QEFIN E PO JU POSTOJ NJE FOTON TIME E BERE PARA NJA TRE MUAJSH..

Shpresoj t'ju pelqej po edhe po sju pelqeva skam c bej se kjo jam

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    ada paske kohe me ndejt ne chat gjithe kohes ti lol nejse ajo shoqja eshte Monda Shima, nese e njeh eshte nje gje e vockel po shume shume e lezetshme.

kiss motra

ALBVIRTUALI Maska e The Dardha
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    439

Miresevjen Ada

Kujdes mos e gervish alfan kur ta parkosh ne forum.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The Dardha : 28-06-2002 mė 00:31
    C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Th Florjano;)

MIresejugjeta!!

AHHAAAA The Dardha une kam patente mer ti pastaj kujdes juve kur te vini e te parkoni afer alfes sime se mos me prekni dyert se nji iher gati sa se myta!!

Hej the dardha kam njoft ne 97 nji me mbiemer dardha ne beratIØ...

shANON
    Duhet ta njof.
    MOs eshte nje bionde se jan te ardh keta me duket anej nga zona jote.
    Ka nje moter dhe nje vella me duket dhe eshte me e re sesa ne apo jo.
    Po ka qen ka sektori jo nga vora;-)
    Ene ty kiss SHANON.
    JE FANTASTIKE DHE SHUME SPECIALE.
    i love you!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ada : 28-06-2002 mė 04:14

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    avash mi me i love you mortja ty ishalla se mire qe skam te dashur po te pakten mos te me bejne dhe lesbike ketyo lol. Nuk eshte bionde mi shtrembe po megjithate te nis une foton ne email ty, plus qe uik eshte e ardhur eshte denbabaden nga Vora. Ah po une njoh sa te dush ne vore po po te nis fotot ne email shtrige. kiss se dhe ti je fantastike fare

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    E mi ti shanono!!

Epo me aq femra te bukura sa ka ketu vec me u kthy lesbike ka ngel ahahahaha

mi nis mi amon ato foto po i pres me padurim se me ka mor malli per voraksit e mi.

ene me siguri FIGO do te thote dhe pas 30 vjetesh voraksit jane ketu ahahahhahahahahaah

Kalofsh mire TVB

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Duke biseduar me nje ENGJELL(eja te udhetosh me mua ne shpirtin tim)
    Nga peshkaqeni33 nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 16:27
  2. Me ne fund vendosa te prezantohem!!!
    Nga SaD_BuT_TruE nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 05:35
  3. Mė nė fund vendosa tė prezantohem edhe unė
    Nga Dr.K nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 12-08-2003, 18:49
  4. Pas shume mendimesh e vendosa.
    Nga INDRITI nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 09-06-2003, 13:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •