Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750

Insurancat ne Usa nje Mafie ne vedi!!

Me cfare po studioj tashi ne lidhje me Insurancat me ben pershtypje menyra sesi ato e vjedhin kete popull, dhe menyra sesi bashkepunojne me shtetin.
    Fillimet i pati ne vitin 1929 kur nje grup mesuesish ne Texas bene nje kontrate qe gjithe pacientet te paguanin nje shume prej 6$ ne vit per te mbuluar cdo nevoje mjeksore per 21 dite nqs eshte e nevojshme.
    Kurse sot gjithcka ka avancuar per "keq" te themi kur insuranca duhet te paguaje cdo gje si aksidente semundje etj etj..
    Jane marramendse shumat qe i ofrohen doktorit te beje pjese ne te njejtin network me ate insurance.
    Jo cdo company insurance ka te njejtat mbulime por gjithsesi ne nje menyre apo nje tjeter te gjithe vjedhin.
    Tashi jane shume diskutime qe te ndryshohet insuranca shendetesore dhe ti jepet cdo shtetasi amerikan.
    Si mendoni ju per insurancen ne Usa??

CIla do ishte zgjidhja me e mire qe te gjithe te ishin te kenaqur??

A mendoni se ato vjedhin dhe kohet e fundit po ndryshojne shume rregullat e tyre??

Pres pergjigje nga ju ..

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    Pse vetem ato po siguracionet nuk i quan vjedhje ti Kam tre vjet qe sma ka kapur semundja dhe zblej ilace shyqyr Zotit por siguracioni vazhdon te paguhet kot.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ehhh tani qe nuk semureni ... por ama keni insurance ... eshte ajo ideja se je cover me insurance .. u never know ...
    pastaj si i thone ketu ne usa .. me mire te marresh me pak pare dhe te kesh insurance nga puna ku punon se sa te marresh shume pare dhe mos kesh fare .... se nje here te shtrohesh ne spital ... ta mbash mend per gjithe jeten pastaj ... ( flas nga nje eksperience imja ... qe dhe sot po e paguaj )

Pink
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    Cfaj kam une te paguaj per ty lollllllll

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Postuar mė parė nga SUPERGOLDENBOY
    Cfaj kam une te paguaj per ty lollllllll

ti paguan per veten tate lol .. spaguan per mua ... ose me mire paguan per insurancen tende .... e ke idene ti se cfare eshte "health insurance "

thuaj thx god qe e ke .. se asnjehere nuk i dihet jetes ... nje aksident me makine ,, nje e rame nga krevati ... lol .. dhe pastaj i thua insurances ... hidhu mire tani ..lol

Pink

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Pink Girl une dakort me ty jam po ti a din naj fije
    proceduren e tyre??
    Zakonisht shumica e insurancave paguajne 80% te vizites apo te shtrimit ne Spital qe ke kry ti...
    Ka raste qe paguajne edhe me pak, te gjithe ajo perqindja tjeter te kthehet ty me Bill qe ta paguash...
    Plus qe duhet nje copay cdo takim me doktorin...dhe kur vjen fundi paret tona ikun per kryq te kuq sepse doktori paguhet nga insuranca si rroge mujore dhe ska te beje hic me ate qe na i paguajme asaj insurance!
    Me pak fjale kaq te fituara jane keto kompanite e insurancave saqe sta merr mendja...
    Te kisha pare vetem nje bizness te tille do te hapja...
    Une pervete skam insurance tashi shyqyr zotit qe sme duhet se te cohen nervat me pagu kot...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    procedura e tyre .. ?

varet se cfare lloj insurance ke .. se sa te mbulon ajo etj ..
    une per vete insuranca ime e di se cfare me mbulon ... po te bej vizita mjeksore .. vizite ne spital apo qendrim atje .. lindje .. te doktori i syve .. dhe sa here paguaj vetem co-pay .. deri tani skam paguar gje tjeter pervec se kesaj ... ( ato ste mbulojne per plastik surgery etj .. )

hey pastaj nuk e vej ne dyshim qe companite e insurancave kane fitime shume te medha ... sidomos ne usa .. cdo gje eshte bisness ...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •