JUVENTUS !!!!!!!
Lacio
Manchester Utd
Real Madrid
Milan
Juventus
Ajax
Chelsea
Inter
Arsenal
Bayern Mynih
JUVENTUS !!!!!!!
Sa te Rrosh Do Te Dashurosh! Juventus For Life!!
Vone u kujtove ti Superstar...
Milani po dominon deri tani![]()
Cuteness !
Postuar mė parė nga BLACK_KNIGHT
Edhe dicka tjeter mos me shit shume pordhe se nuk kam se nga te coj te miat OK?
Ore BLACK NIGHT nqs don te diskutosh per futboll diskuto ne mos shko nga te kesh ardhur dhe mos me permend pordhet mua se as me njeh dhe as te njoh ok,prandaj ato pordhet mbaji per vete dhe mos ofendo njerezit kur si njeh se te del per hundesh mbrapa ok plako,se sjam prej jugu une more gangster por prej veriu(BURREL) you know ok,sta thashe qe te hapem ketu se sjam nga ato lapangjozet qe hapen mbas nje tastiere por ben mire mos me jep urdhera mua dhe shih punen tende ok,besoj se me kuptove ,po qe se don te diskutosh per futboll diskuto ne mos ,mos me shit ti mua pordhe ketu plako ok!
K.F.B
Juventus do te fitoj "Champions League" edhe po e ben lojen me te mir ne bot
Nuk e kuptova se cfare ishte ai postimi yt, presion apo cfare ?
hej cdo te thuash me ate qe je nga burreli se nuk po te marr vesh fare, nese ke ndonje problem vellacko takohemi kur te duash. meqe ti je ne angli edhe besoj se do shkosh ne shqiperi per vitin e ri kalo ndonje xhiro ketej nga athina tia shtrojme ihere muhabetit edhe te sqarohemi pak se kush eshte burre edhe lapanjos or kokderr.
Juventus
se u lodha duke e thene![]()
black night ste bej presion mbas tastieres se pc lale sepse se kemi zakon keshtu ,por po te them qepe me mua se nuk te shkon dhe ate kokederr te cij ***** une mos me thuaj kokderr ok ,****** njeri
ac/dc te lutem her tjeter pa ofendime.
Ky mesazh u ndryshua nga une.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bledari : 10-01-2004 mė 06:59
K.F.B
Hey, Ēbehet ketu ?
Ketu jemi per muhabet sporti, doni te thoni te
tjera i thoni ne privat se e prishet temen fare![]()
Milani, edhe mori fund muhabeti![]()
Cuteness !
RE BURRELI si shume gangster je ti por mos shaj ashtu ok burreli dhe po pate mundesi kerkoj te falur black knight ok mos te te vij aty okPostuar mė parė nga ac/dc
black night ste bej presion mbas tastieres se pc lale sepse se kemi zakon keshtu ,por po te them qepe me mua se nuk te shkon dhe ate kokederr te cij kurven une mos me thuaj kokderr ok ,kurve njeri
Te Lumte goja Sirena_E_Vogel!Postuar mė parė nga Sirena_E_Vogel
Milani, edhe mori fund muhabeti![]()
Akoma me kte muabet juve?Po Milani eshte kampion dhe gjithmon do jete kampion,o chelsea akoma me kete muabet ti lal?Po skeni qen nai her ekip juve qe te jeni tani.
Po ju Juventista kujtoni se do fitoni Champions league?He ska gje se do takohemi prap ne finale(po vajtet deri atje)dhe do ja i marim prap finalen si ta doni ju me penallti me loje si ta kani juve ju e keni ne dore flisni si e keni qefin dhe ja i ben Milani qefin ju ne vend te Juves,AC MILAN ALL THE WAY
Sheva-Pippo
Krijoni Kontakt