Bejne pak naze porse do kaloje nese i tregoni keto foto.Do mendojne me shume per "terrorizmin" pastaj.
Bejne pak naze porse do kaloje nese i tregoni keto foto.Do mendojne me shume per "terrorizmin" pastaj.
Ndryshuar për herë të fundit nga forum126 : 25-03-2006 më 10:38
forumi126
Pamje dhe krahasime shume prekese ,por edhe shume te verteta![]()
po ti femijet nazeli do ti besh ta bejne ne bebelino naten dhe kur te rriten te pagujne psikologet per trauma te thella? te ngrihen te tmerruar e te te lene pa gjume?![]()
jo mii goce, ne na trembin"haje se ta dhashe nje shpulle" --![]()
kishim njonen n'kat te katert me fukara njeri skishte mo..6 kalamaja kishte..zhulsat e botes se si i rriste ajo e di...te gjithe bucko ishin![]()
TBD
Lol Lars zhulsat ?
Gjithmone eshte ajo prirja qe gjerat kur i ke nuk te hyjn ne sy![]()
Live your beliefs and you can turn the world around.
Eeee sa e padrejte, jeta. Shikoj kshu pamjesh e hallet e mia me duken pa vlere para ketyre...
If I Only Could....
Ca me kujtove moj LarsPostuar më parë nga Larsus
![]()
Kishim afer nje familje me shume kalamaj,te gjoret jo dhe aq mire ekonomikisht.Une luaja me gocat tek shtepia e tyre,e ema sahere qe gjendesha aty me merrte dhe mua per dore me te bijat dhe na jepte te hanim ate cfare mund te kishte ne shtepi.Kur kthehet mami nje dite nga puna hap syte kur me gjen aty ne mes atij grumbulli kalamajesh duke henger gjera qe ne shtepi bertisja me te madhe po te mi venin perpara.
E keshtu per te dalur tek "buckoizmi",kur ke uri ha ca te gjesh e si ben shume naze...e shpesh gjerat qe gjejne te varferit jane nga ato te yndyrshmet.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Postuar më parë nga BRADYKININ
Shume te drejte ke dhe une kur them ah kjo e ah ajo mendoj sa me te keqia ka kjo bote qe ne te vertete qe disa s'kane te hajne dhe flejne neper balte dh ene themi jo kam 5 sot e dua 10 neser se s'jam e kenaqur me 5. me te drejte e kane thene njeriu sa me shuem te kete aq me shume do ose Njeriu kurre nuk kenaqet me ato qe ka....![]()
si cun e ke gocen ti susglob
una kom qen nazili i madh. petllat nuk i hajsha me sheqer. vetem me mjalt. kan pas ken ca kavanoza tvegjel kishin mjalt si tbardh prej sarande
vdissha per kakao 80 lekshe
marojsha per hallvasi e marmalat ene qumesht panda. lene masanaj ato cokollatat 40 lekshe
Krijoni Kontakt