thoni qe nuk eshte i bukur ky mal po deshet.....ah sikur ndonje te na dergonte ketu foto nga ky pozicion, jam e sigurt qe duket bukur sepse eshte punuar goxha))
Mundet ndonjeri qe eshte atje te na e beje kete favor?
thoni qe nuk eshte i bukur ky mal po deshet.....ah sikur ndonje te na dergonte ketu foto nga ky pozicion, jam e sigurt qe duket bukur sepse eshte punuar goxha))
Mundet ndonjeri qe eshte atje te na e beje kete favor?
hajde mal hajde
alamet mali qenka ishalla dhe kjo gjallica qe eshte ketu ne forum o e bukur si ky mali se na qenka femra me e kerkuar ne forum.
hey firma rentjere moj meqenese je kaq e kerkume po keshtu ne foto je noi gjo e mire apo hic:P
nje pyetje per kuksjanet.Pse ja kane vene emrin malit Gjallice?
A perdoret ai mal per qellime te shtimit te rraces njerzore andej nga ju?,se nga pamja e pare sikur kishte shume shkurre dhe vende te fshehura.
dhe i gjo tjerer moj rentjere ai mali ate majen e kishte te lezetcme ishalla e ke edhe ti ashtu ato dy majat :P
uuuuuuu se desh harrova nismetare qenka nje patriotja ime hiiiiiii patrioteeee
GABIM 404
Mjegulla kjo fotoja jote qenka e bukur po para 4 vjetesh ma merr mendja,dhe qe ndryshon si nata me diten me te sotmen.Po per materiale me te fresketa rreth ketij mali po pregatitet vet Gjalica.
Leila eshte e vertet qe bora aty eshte dimer e vere,prijashtuar 15 dite ne Gusht qe mund te shkrihet deri diku,po e thme qe eshte mrekullia vete.
IL_DON e kemi shume te bukur malin dhe nuk e perdorim per ato qellimepo ket Gjalicen si antare e kemi me te mire.
)
Per me shume informacione prisni ^^Gjalicen^^.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kukes_girl : 18-09-2003 mė 19:44
I wrote your name in the sky,
but the wind blew it away.
I wrote your name in the sand,
but the waves washed it away.
I wrote your name in my heart,
and forever it will stay.
Meditim
C'eshte njeriu para malit
mali para tokes
toka para qiellit
qielli para Zotit si therrime