Postuar më parë nga emile
une dhe kuqja, sigurisht.
Postuar më parë nga emile
une dhe kuqja, sigurisht.
TBD
Flm Delmonako, dhe na jep nai menyre te dejojme te tuat mer jahu, qe te te gezohemi...Postuar më parë nga Del Monako
Ste turp ti moj....lol ka kaq kohe se ke bindur? ashu ashu ne darke....vere ne gjume, vidhja dhe na i posto ketu ti degjojme pastajPostuar më parë nga TiLoNcE
![]()
I still believe I hear
hidden beneath the palm trees
your voice tender and deep
like the song of a dove
oh night enchantress
divine rapture
delightful thought
mad intoxication, sweet dream
in the clear starlight
I still believe I see
in between the long sails
of the warm night breeze
oh night...
![]()
HOLLAND...
Ju ftoj te gjithe te apasionuar pas kesaj muzike te bukur, miq te mi, te kaloni disa momente te bukura nen tingujt e Traviates se Verdit.
http://www.columbia.edu/itc/music/reserves/traviata.html
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Del Monako : 29-01-2006 më 17:40
HOLLAND...
Del Monako..
kujdes Zerin nga i ftohti..
te uroj qe ky vit te jete viti i daljes tende ne Skene e te na kendoc.. bukur e te te dale nami..se na mbiten zerat e shemtuar gjithandej..
Suksese!
del monako nuk di se si te falenderoj: traviata eshte opera ime e preferuar. nuk me besohet qe kam mundesi ta degjoj gratis dhe kur te dua sepse fatkeqesisht ketu ku jam Cd-ja kushton 30 euro dhe bileta e operas shkon deri 200 euro.......rrofsh dhe suksese ne karrieren tende. per kengetaret e vertete ka vend gjithmone.
Ta degjosh "Libiamo Libiamo" edhe te me vic neper shpi duke e kenduar.del monako nuk di se si te falenderoj: traviata eshte opera ime e preferuar. nuk me besohet qe kam mundesi ta degjoj gratis dhe kur te dua sepse fatkeqesisht ketu ku jam Cd-ja kushton 30 euro dhe bileta e operas shkon deri 200 euro.......rrofsh dhe suksese ne karrieren tende. per kengetaret e vertete ka vend gjithmone.
Zere se me ke falenderuar kur me thua qe Traviata eshte e preferuara jote (pasi eshte edhe e imja). Kenaqesia me e madhe eshte kur edhe te tjeret kenaqen me keto perla te pavdekshme. Qe te pelqesh ato duhet te jesh njeri me shpirt, ndjenja e kultur shum te pasur dhe emocione mbi te gjitha.
Edhe sa per ato biletat 200 euro te besoj. Por ja vlen ama.
Brar te jap fjalen qe do kujdesem shumDel Monako..
kujdes Zerin nga i ftohti..
te uroj qe ky vit te jete viti i daljes tende ne Skene e te na kendoc.. bukur e te te dale nami..se na mbiten zerat e shemtuar gjithandej..
Suksese!, edhe kur te dergoj ftesen te du te vish e te me ulesh ke rradha pare. Kete vit apo tjetrin se dim, nje gje eshte e sigurt, qe skenat do cahen nje dite.
Degjoje Traviaten me siper degjoje. Mahnitese!
HOLLAND...
Nuk e di nese eshte postuar me pare, por meqe po e degjoja mendova ta postoja ketu. Kesaj rradhe po e degjoja nga Luciano.
La mia latizia infondere vorrei
Opera- I LOMBARDI- Verdi
La mia latizia infondere vorrei (fillimi shume i bukur edhe prekes)
nel suo bel core!
Vorrei destar co' palpiti
del mio beato amore
tante armonie nell'etere
quanti pianeti egli ha:
ah! ir seco al cielo, ed ergermi
dove mortal, mortal non va!
Ir seco al cielo, ed ergermi
dove mortal, mortal non va!
Dove mortale,
dove mortal mortal non va!
Dove mortal, mortal, mortal non va!
Dove mortal, mortal, mortal non va!
Non va, non va!
http://www.jccaptures.de/ccmedia/video/lom01a.html
Tek linku mund ta degjoni edhe ta shikoni arien te interpretuar nga Jose Carerras.
Ndryshuar për herë të fundit nga Del Monako : 16-02-2006 më 21:18
HOLLAND...
C'te them per kete arie...dicka me ndodh ne shpirt kur e degjoj!Postuar më parë nga Fringo
(me lidh shume me femijerine dhe nenen time)
Dhe tjetra me e preferuara ime....Habanera(G.Bizet).E pakrahasueshme
Para disa kohesh e degjova ne cd edhe nga nje mezzosoprano ruse qe me mahniti.
Ndryshuar për herë të fundit nga Ard : 03-03-2006 më 16:44
Del Monako.....rrofsh qe me dhe mundesine ti degjoj keto perla. Vertete kisha nevoje per to. Per mua jane ilaci i shpirtit dhe me lehteson dhimbjen e mergimit kur i degjoj. Edhe nje here faleminderit dhe suksese vella....
Krijoni Kontakt