Nje personazh interesant ka qene dhe Kujtim Demneri,besoj te gjithe ata qe e kane patur shtepine aty ku jane ndertuar nete kateshet i kujtohet ky person qe mbushte shtepine me parrulla te ketij karakteri. NJE MAJI BIE DITEN E PREMTE ,VITI I RI ESHTE TE DIELEN etjTe gjitha parrullat i shkruante vete, ne beze te kuqe dhe boje te zeze.
Tirana ka qene qytet i vogel dhe keta njerez binin ne sy ,une mbaj mend Sefer Dajen ,bejtexiun me me fame te Tiranes ,ai mbeshteste kurrizin tek furri i piteve ke nete kateshet dhe per pak gje krijonte ne cast nje bejte.Ka njerez qe i mbajne mend bejtet e tija nderkaq nje piktor i ka mbledhur dhe i ka botuar ato.
Dija eshte injorance e mesuar.....
fjo.16 (06-04-2015)
me i famshmi do mbetet tiranasi bamke topi..
president i shqiperise dhe 120 metra larg zyres se vet shikon se si rrihen barbarisht 5 or rresht policet e shtetit te vet... dhe si nji dhits i vertet.. tipi i dhitsave tiranas..(ka dhe trima tirana) ben sehir qelbaniku.. e pastaj ne darke del e thote.. ngjarjet ne bulevard..
ki mi halesh do hyje ne histori si turpi i tiranes..
ndonse 2 metra burre e me goxha kostumi e kollaresh.. duket si nje zhapik i neveritshem..
tirana duhet ta shpalle.. bamirin.. qytetar dhjeri..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 16-02-2011 më 13:18
po gzim kulufin e harrute
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
mos harroni bamir topin..
qe mbasi poplli dhe ai vet e pa se cfar u be posht kryeministrise.. ai tha.. ngjarjet ne bulevard..
me kte shprehje ai pis hyri ne histori si dallkauku me i madh qe ka nxjerr tirana..
Po Ik o kuluf ik,thojn Tironcin ,ose ik o Torre By... ik,jan afer nga perroji Brarit.
kete emer e degjoj shpesh dhe zakonsht ne shtepine time e perdorin si "Kizi i Katroshve" dhe ishte nje burre ne pazarin e ri qe qeshte shume nderkohe qe fliste prandaj shumicate fjaleve nuk i kuptoheshin( t pakten nga familja ime vetem gjyshja mund ta kuptonte)
bamir topi nuk eshte tirons o brar , te bohesh tirons duhet te jesh te pakten tre breza i lindur ne qytet, gjyshi bamir topit eshte i ardhur ne tr dhe ka punu si cirak ne nje familje tironase
nje dement tjeter ne forum thote se Kizi ka qene motra e Dervish Hatixhes , po si qenkan motra kur dervish Hatixhe ka jetuar ne fund te shekullit te 17
ky emigracioni i ka lajthit njerzit dhe ka degradu temat ne forum
Krijoni Kontakt