Close
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 134
    Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    IL_DON do foto ftyra jote kshuuu pfff s'ka lool kom i njoftim tashi m'kon heq t'drejten me puth cuna kshuqe kush neli pa gjo te shkume loool

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,770

Talking

Andriy o kok shpull pse shef ato venet e pa pame ti mer pisss ca te ze me ket cun vetem aty e ka menjen duhet pa ene puna jote

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,770
    ComeAsYouAre papappa fenk ju po halli o qe kur kom ardh n'mars kom harru me fishkelly loool

Senior Member Maska e IL_DON
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    ne mal
    Postime
    163
    ja shtu te lumsha me njoftime qe ta marrin vesh qe te gjithe se nuk ka mo puthje se nuk u liru gjo kendej :P
    oj e cmenme po mu sdo ma japesh nje puthje te vogel mi te vockel fare :P
    hajde ciao i here se jom tuj shkrujt i teme filozifiko-erotike
    GABIM 404

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,770
    hahahah donoo me fal mu ma kon heq t'drejten me dhon puthje shif mo lart sa dhash njoftim per mo shum infoo dil n'msn loool

wow wow wow wow po cbeni keshtu mi derman keni mbledhur gjithe shqiptaret qe ju shkruajen cnncnccncn po skeni pune tjeter juve mi qe mblidheni gjithe keta zuzar ketu dhe shkruajne keta si u vjen per qefe looooool, dale tani tja marim shtruar se fillova me kritika une qe ne fillim, se me zuri koka mi cjan gjithe keta qe kan shkruare dhe me zi gjeta fundin qe te shkroja lol,
    Me rafte pika mua te prezantimit qe kishe bere e qaje lol , e kam me te feltet mire e kishe bele se nuk jepje shume sqarime per veten tende dhe ashtu te do motla se vallai po u the ketyreve zuzarve ketu ne chat qe je miss tr vallai te rrembyhen dhe ku te gjej une dhe motla tjeter motel si ty ;p. Dhe me fale dhe ti zemra qe po ju shkruaj me vones se une mi derman si shikoje shume keto gjerat ne forum kush hyne e kush dele lol skemi kohe u plakem haahaha. Nejse zemra me kishte qejfi te shkruaja me , po filloj kjo ajisa ime kete auuuuuu e iuuuuu mi nxori mend nga koka , se e di ti vdes nje cike une te beje gazeta lol .
    Nejse zemer te uroje me gjithe shpirt e zemer suksese ne mesime dhe me nje fate te mire ne te ardhshmen , ne nga permeti i themi dhe zoti ta befte behare per cdo gje
    God bless u hon, pls God Watch over my sister cause she is gorges person. Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh u puc folt

Kurt-Cobain Maska e ComeAsYouAre
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Vendndodhja
    Play Boy
    Postime
    280
    O yllo po ti hajt ketej nga jupiteri e te mesoj une
    Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
    Po ti me thua;
    -- Ż marr! A shuhen zjarret me zjarre!?

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Nigjoni ju cunat mos shkrun ktu per ti bo vetes reklam .Se e dini ju qe ktu bohet nomi me vizitor ene o bura.Ti Andriy je k lista e zez,pranaj kujdes.ti IL_DON mere mo shtrut se........ComeAsYouAre ti je i mil,s'kom vrejtje per ty.Ene kshu pra mo.Kaq me ju cunat
    O pelmetaleeee ktu ke shkrujt me gjat ti eeeee,po nuk po melzitem se ke un ke shklujt me para..
    Milansteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o Yvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Boteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,na i cmene cunat mi ,ki i ci meshir se po shkojn per lesh ataaaaa.:PPPP
    o-le-le firma

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-07-2003
    Postime
    30
    Mireseerdhe ... po shum te ngaterruar e kishe ate prezantimin tend... Lindur ne tirane ardhur nga marsi dhe banon ne cacada ne fund berrtet forca milan.... shume misterioz.....

i/e regjistruar Maska e {^KaMiKaZi^}
    Anėtarėsuar
    04-09-2003
    Postime
    20
    Crazyyyyyyy do te ngordh ne dru un ty dashke ele te me lafesh ti mu ahahah edhe sa per punen e kallashit po gjete ndonje me gogla dhe je me fat se pe verteti i vjen anesh ti sa e shef tmerrohesh looooool.Ciaoooo edhe rri urt se to te laf :P
    Njeriu nuk matet me mosh por me zemer . LOoOoOoL

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 29- nėndori ky simbol i rrejshėm i shqiptarėve
    Nga Sabriu nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 16:04
  2. Batuta nga filma shqiptare
    Nga Ihti nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 292
    Postimi i Fundit: 12-09-2003, 16:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •