Ja ku jam edhe une ketu,por kam dalur para dy vjetesh.E di e di qe kam dal shume serioze por nuk kam se ēfare ti bej.Tung!!!
Ja ku jam edhe une ketu,por kam dalur para dy vjetesh.E di e di qe kam dal shume serioze por nuk kam se ēfare ti bej.Tung!!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ELEKTRA : 30-04-2002 mė 09:40
Il mio unico amore,nato dal mio unico odio....!!!!
Nice picture electra
If you ReAlLy LoVe SoMeThInG sEt iT fReE, iF iT cOmEs BaCk iT's YoUrS, iF iT dOeSn'T iT wAs NeVeR MeAnT tO Be
forumi te ka xhan.
The Truth will set you "Free"
te gjithe, te gjithe,
Rrushi qe duked s'do kallauz?
pershendetje!!!
The Truth will set you "Free"
Me pelqeu pershkrimi qe ke dhene,gjithashtu mendoj se je simpatike dhe e cilter.
Suksese kudo te ndodhesh e ne gjithshka qe ben.
Shume faleminderit rrusho,te uroj edhe une gjithashtu fat kudo ku te shkelesh kemben..
Kiss!!!!ELEKTRA
Pershendetje te gjithve
Ej o Elektra ku e ke pas shpin ti lal se me dukesh si ftyr e pame
nejse hajd bye![]()
So If You Want To Lov Me Than Baby Dont Refrain Or I LL Just End Up Walking On The Cold NOVEMBER RAIN
Une e kam tek stacioni i vjeter i trenit,perball lokalit te Skerdit nqs e njeh.Aty e kam......Po ti lal,gjimnazin ne Durres e ke bere?Nqs po,ku tek "Gjergji" apo "Naimi"?
Te pershendes dhe ja kalofsh mire!!!
ELEKTRA!!!
HI Elektra Shkollen e kam maru te Naimi
So If You Want To Lov Me Than Baby Dont Refrain Or I LL Just End Up Walking On The Cold NOVEMBER RAIN
ej hemi ke ajo foto tamom si ato hoxhat duke u fal gjej mi dreq nai me te mire edhe veje aty,beje ne mes te italise foton :P nejse ika une se nordha per gjume, shif e boj vete
Mundohuni te kuptoni hallet e popullit
Krijoni Kontakt