Meqe jemi ne fall season kena bo 50% ulje.
Bye,
Deni
Meqe jemi ne fall season kena bo 50% ulje.
Bye,
Deni
If you ReAlLy LoVe SoMeThInG sEt iT fReE, iF iT cOmEs BaCk iT's YoUrS, iF iT dOeSn'T iT wAs NeVeR MeAnT tO Be
per nje jave jam ne Toronto. Po vetem nja kater dite do rri une, kemi kohe? Nuk jam nxenese as e keq, Zeusin mbase nuk e peshkoj dot, se duket king, po te tjeret...
Deni mendova se ishe nje tjeter.
Hajt ta shofim i here kete foto.
Ps- me co 2 edhe nje te vjeter edhe ate provokusen )))))
Jeta eshte e bukur sepse eshte e veshtire.
o Ardi
Si e ke hallin, do vish ne canada apo jo, qe mos i maj kot shpresat un se jom bo kock e lekur. Thuji Servetit te japi ca lek, se e di qe ka shume,thuji ti hudhi i her n'jetene e vet ca lek per cunin, a thu se t'kan gjet posht lakres. Ah me Ardi sa do doja ta tregoja se kush jam, kur me kujtohen ato momente qe kemi kaluar bashk, edhe pse te shkurtra, por shume INTENSIVE, mezi mushem me fryyym.
See U Babe
If you ReAlLy LoVe SoMeThInG sEt iT fReE, iF iT cOmEs BaCk iT's YoUrS, iF iT dOeSn'T iT wAs NeVeR MeAnT tO Be
OOOOOOOOOOOOO Denisa me cmende kush dreqin je moj e di qe persa i perket atyre momenteve intesive(ashtu si thua) jane te gjitha mashtrime e nuk jane fare te verteta.Postuar mė parė nga Denisa
o Ardi
Si e ke hallin, do vish ne canada apo jo, qe mos i maj kot shpresat un se jom bo kock e lekur. Thuji Servetit te japi ca lek, se e di qe ka shume,thuji ti hudhi i her n'jetene e vet ca lek per cunin, a thu se t'kan gjet posht lakres. Ah me Ardi sa do doja ta tregoja se kush jam, kur me kujtohen ato momente qe kemi kaluar bashk, edhe pse te shkurtra, por shume INTENSIVE, mezi mushem me fryyym.
See U Babe
Te kishim kaluar sadopak bashke do te te mbaja mend, dhe do te te njihja sadoqe te kesh ndryshuar. E di qe e gjithe kjo eshte nje loje per ty po dhe ty nuk te njof fare, po nuk po marr do me mend se kush dreqin ti jep gjithe keto informacione.
Denisa pls me thuaj kush je ti,apo kush ti thote keto te dhena per mua. Te lutem (mgjth sme vjen shume per mbare ti lutem njeriu)
Ps- > Keshille :
Rr i ne ambjent me ajer shume te paster te mushesh mire me fryme, se aty ku je (nqs je ne Kanada) besoj sduhet te ket shuem ajer te ndotur.
Zeuso ce vret mendjen dhe ti amon ekziston dhe mundesia te ekte postuar foto te dikujt tjeter lol
![]()
Une jam duke u ndi keq qe ajo po lot aq shume me ty.....
Varja asaj se mesa jam tu kuptu une....dikush afer saj e ka fute ate me lujte me te(dikush qe te njef mire)
Dhe une jam 100% dakort me mendimin e shanonit sepse ajo ka shume gjasa me postu foton e dikujt tjeter ashtu si e kishte ba Eliza dhe e zbulova une...........
Mos caj koken naqe se je teper simpatik,dhe mos u demoralizo aq shpejt nga fjalet e dikujt qe jane pa kuptim........\
Ke vajza te bukura ketu plot.................hedh nje sy ka fotoja ime..........lol kjo ishte vec shaka........![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
E dashur Shanon,
Perpara se te marresh ne shqyrtim foton time "fallco", pse nuk merr ne shqyrtim njehere emrin tend, se nuk kam degjuar ndonjehere per ndonje lezhnjane me emrin Shanon. Une Ardit i kam cuar edhe foto te tjera, keshtuqe nuk ka nevoje per komentet e tua pa vlere.
Dhe per ty Pretty, futju njehere me koke kompjutrit dhe fillo gerrmo, ndoshta e gjen qe edhe foto ime eshte fallco.
Kaq inat ju vjen qe te dyjave per dike qe mund te jete me e mire se ju, saqe menjehere ja nxirrni perfundimin qe fotografia eshte fallco.
Dhe se fundi per ty Ardo,
Une ne Canada jam. Informacionet per ty nuk ka kush te mi japi se une jam vetem ketu. Megjithate, meqe s'me mbake mend, s'ka gje, hidhi njehere syte andej nga Pretty se qenka gati. Kurse Shanonin maje per gome rezerve se osh icik pule e vjeter per ty.
Denisa hera e pare qe me vjen te qesh me pergjigjet e tua se gjithmone me jane ngritur nervat. Moj Deni po kur s'ti thote njeri keto gjera e te gjitha i di vet, me thuaj mi goc kush je se ngela tu pyet miletin "kush eshte nje Denisa Krasta"
Nqs s'ma thua ketu ma thuaj ne prv ose me dergo nje e-mail se me lujte mendsh.
Faleminderit per mirekuptimin
Sincerely Ardi
Ps-Fjala ime ne vesh te perendise.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZEUS_1 : 02-07-2002 mė 03:06
Sa formale kjo mbyllja e letres se fundiiiiiiiiiiit. Nuk e di kush ishte arsyeja ndoshta nuk do qe un te krijoj iluzione. O Ardi meqe ra fjala se kush jam un, ti po deshe ta zbulosh me bej nenji pytje edhe un do ti pergjigjem me shume kenaqsi. Kur te pyeta qe a do vish ne Canada nuk po tallesha, por e di qe tu duk shume e bukur per te qene e vertete...lol...
Ej nuk po e zgjas me teper se do thon masanej kjo goca ka qen agjente e SHIK-ut..mataharri 2..lol..
Nejse lal , ia kalofsh mire edhe harroje ket muhabet se e di qe nuk po t'ze gjumi noten. UuUuU se per icik harrovaaaaaaaa. Lexova qe je tifoz me gjermont edhe kom qesh me lot, doja me t'pyt ke lujt futboll ndonje here????????
Krijoni Kontakt