Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48

Tema: Ky jam unė

i/e regjistruar Maska e Denisa
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    43

Hi

Po mir me, po deshe t'pish kafe. Mu m'lusin. Lo! Kush tha qe nuk me ke gjuajtur. Ti ishe gati ta lije edhe Even per mua. Megjithse si perfundim e le. Per fat te keq kur e le ti ate, isha une e zene. E di qe po lodhesh per ta gjetur se kush jam une, por a nuk je dakort edhe ti qe kur dicka e arrin me veshtiresi te duket edhe me e bukur. Ndoshta nuk te kujtohem ngaqe ne Shqiperi i kam pasur floket tjeter ngjyre dhe nuk kam qene veshur me kaq pak gjera. Mundohu ta imagjinosh se ndoshta te kujtohet. Tani ke edhe nje arsye me teper per te ardhur ne Kanada.

P.S.
    Veji ca pika e ca presje atyne fjalive se me le pa fryme kur i lexova.
    If you ReAlLy LoVe SoMeThInG sEt iT fReE, iF iT cOmEs BaCk iT's YoUrS, iF iT dOeSn'T iT wAs NeVeR MeAnT tO Be

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    O Zeus..ti po cmendesh ta kujtosh kte gocen...
    Ja ku e ka prezantimin kujtohu vete

tani.http://www.forumishqiptar.com/showth...=2520#post2520

The SuPrEmE RuLeR Maska e ZEUS_1
    Anėtarėsuar
    05-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    28

DENISA DENISA DENISA DENISA me cmendeeeeeeeee

A mor master sa here e kam pa une ate prezantim prandaj po me iken truri mu se spo e mbaj mend.
    Denisa o shpirt o yll o xhan o gjeja me e bukur qe kam pare gjat gjithe jetes time te shemtuar. O drit qe ndricon rrugen ku une eci, ti je njeriu i endrrave te mia, je shpirti im binjak qe zoti te solli ne jete veē per mua.
    Denisa ti je njeriu qe po em ben mua te vuaj.
    :a Denisa do zoti ste sjell perball meje keshtu si po ma ben me keq e akoma me keq do te ta bej vec mos te te kem vetem 2 minuta afer.

Mire qe po e ben si gjeegjeze po te pakten me jep ca te dhena me shume (vuaj nga skleroza, mjeket me kane keshilluar te mos lodhem shume) Mendo pak si qenie njerezore e thuaja ketij fukarai te shkrete, e gjysem njeriu te semure, qe vuan nga nje semundje kaq e keqe.
    pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff "
    Zoti na ruaj mendjen e kokes"
    Ps- e ke me pike e me presje ashtu si e doje: me co nej foto te vjeter tenden zeus_1_al@hotmail.com nqs e shef te arsyeshme
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZEUS_1 : 24-06-2002 mė 12:58
    Jeta eshte e bukur sepse eshte e veshtire.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    43

Hi Buci Buci Buci

Ue ue ue c'paske qen edhe ti mor burre i dheut, merrke flake si kunj shkepsi. Futi i pale frena fuoristrades. Po me pelqe se paske vu rekord t'ri. Agron Berisha e dote vetem per 5 minuta, kurse ti e dashke per 2. Ec aty speedy gonzales. Po macja Ardo te ka pjellur me? Foli icik per planifikimin familjar foli.
    S'kam c'te te them tjeter. Mundohu te me kujtosh. Po edhe po nuk tu kujtova nuk ka gje. Rendesi ka qe une ty nuk te harroj.

Nje ciao e ngrohte nga

Denisa
    If you ReAlLy LoVe SoMeThInG sEt iT fReE, iF iT cOmEs BaCk iT's YoUrS, iF iT dOeSn'T iT wAs NeVeR MeAnT tO Be

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Obobooo, te shkalluar qe te beka kjooo! Ku ne Kanada je mi shpirt? A jep mesime private?

Anėtarėsuar
    05-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    28

kjo eshte e vjeter

Besoj e mora vesh kush je spo te them me shume vetem kaq:
    Ketej mer ketej .... jo jo
    Ketej mer ketej ....jo jo
    Nga muri mer nga muri ................................

Pershendetje nga Buci

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    43
    E paske humb fare Buciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ca ishte kjo e fundit? Barsalet??
    Tregoje komplet se deri tani nuk kam marr vesh as nje gje.PLs

Ciao nga Deni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Denisa : 25-06-2002 mė 12:40

Anėtarėsuar
    05-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    28

jo moj do heeeee

Postuar mė parė nga Denisa
    E paske humb fare Buciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ca ishte kjo e fundit? Barsalet??
    Tregoje komplet se deri tani nuk kam marr vesh as nje gje.PLs

Ciao nga Deni
    hahahahahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhaha hhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhaha hhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhaha hhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhaha hhahahhahahhahahhahahhahah
    gjej gjeegjezen time tani (M.....)
    hahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahah hahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahah hahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahah hahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahah
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZEUS_1 : 26-06-2002 mė 15:31

Anėtarėsuar
    05-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    28

Exclamation Denisa

E njef gje kete numer?
    ++14166*4*7*6 ??
    :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    43

Hi Buci

Buco, 416 eshte area code e Torontos. Po ai numri qe ke vene aty as qe ngjan fare me numrin tim. Ky eshte the old area code. Numri im fillon me 647. I do dhe numrat e tjere mo Nuk e di me ke po me ngaterron. Une kam 3 vjet e gjysem ne Canada. Do te te coj edhe nje foto tjeter, po nuk dua qe ta besh publike, ok Buci. Dhe boll me provokove me numra, se per provokime jam e vetmja une. Edhe foto qe do te te sjell eshte shume provokuese.
    U, edhe dicka se desh harrova, edhe une jom tifoze me Gjermont.

Te puth ne faqe,

Denisa

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •