Kurse ky jam une
Komentet bejini si te doni
Kurse ky jam une
Komentet bejini si te doni
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZEUS_1 : 19-06-2002 mė 20:44
Jeta eshte e bukur sepse eshte e veshtire.
Pershendetje te gjithve une quhem Ardi ne chat futem me nick ZEUS_1 rri ne Tirane por kam qejf dhe shpresoj tja mbath per ne Canada. (ishalla do zoti)
Mosha 24 vjec
1.76 i gjate 84 kile (per fat te keq spo bie dot nga pesha)
Floket e zeza pak kacurrela, syte e zeza,
Shakagji dhe nevrik njekohesisht.
Hobi im jane makinat sidomos fuoristradat per faktin se kur shkojme neper fshatra me vjedh pula me fuoristrade ste kap njeri :P:P:P:P
Miresevjen ne forum Ardi. Fotografi e lezecme - meqe ra fjala, dhe te ajo fotografia duke bere planin e rrembimit te sorkadhes ke qene...?
Fiori spaske kuptuar gje fare ti) Kjo sorkadhja eshte bashkepuntorja ime e po me tregon vendin nga te futem, por per fat te keq na zbuluan dhe na fotografuan :PPPPP
E hoqi ate foton e sorkadhes.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 19-06-2002 mė 22:17
Edi
Mirseerdhe. Ku je me? Akoma me shpi ke tirona re e,
ke posta, apo tani keni shku me nejt ke pallatet e reja ke pica "Era"? Ti do pysesh veten kush jom un ene do rrish icik si menushem, do ta them icik ma von, nuk t'lej me vdek njoront.
Ciao nga Deni
If you ReAlLy LoVe SoMeThInG sEt iT fReE, iF iT cOmEs BaCk iT's YoUrS, iF iT dOeSn'T iT wAs NeVeR MeAnT tO Be
Hmmm e kam pare foton tende me te vertete e bukur edhe prezantimin tend e kam lexuar po per fat te keq kurre sdo me bjeri vet ne mend se kush je.
Plssss mos me ler shume kohe injoront
PS- Je shume e bukur
Per pak harrova se ma prishe mendjen shpine tek Era e kemi me qera edhe nga posta (tirana e re) kemi iku tani jam me shpi tek kompleksi Dinamo afer pishinave nqs e ke parasysh
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZEUS_1 : 16-06-2002 mė 12:27
Ja dhe mjeti i krimit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZEUS_1 : 19-06-2002 mė 21:29
Me kete peisazhin prapa i ke bere piketMos thuaj qe nuk jane malet e Korces, se dua te mendoj qe jane ato.
Krijoni Kontakt