Mė duket se kam nevojė pėr bunkerėt e Enverit pėr tu fshehur kur Thjeshtėsia dhe Skerdi po shtien kundėr njėritjetrit pa ndėrprerje.... Dua vetėm tė sqaroj se pyetjet pėr politikėn e Suedisė nga ana e Skerdit nuk mė kanė irrituar aspak. Por nuk jam i cuditur kur mjaft nga debatuesit e tjerė janė tė irrituar, Skerdi. Tė pėlqen tė provokosh, dhe ti harron se sinqeriteti shumė mirė mund tė bashkohet me mirėsjellje. Tė shkruash pa shije dhe takt nuk e shton sinqeritetin! Nga ana tjetėr breshėri i Thjeshtėsisė ėshtė disi i tepruar, dhe reagimi i Skerdit tregon se ai u godit rėndė. Por kush hyn nė lojė duhet tė durojė dicka.
Pėr tė ardhmen: Pak maturi, ju lutem, nė tė gjitha qarqet! Kur jemi nė shoqėri tė pėrzier nuk duhet tė bėjmė as shaka tė trasha, as tė gromėsijmė, as tė pjerdhim, as tė pastrojmė vrimat e hundės me gisht, as tė vjellim nė gjurin e zonjės sė shtėpisė! Dhe kjo vlen edhe pėr sjelljet tona kur shkruajme nė njė Forum ..... edhe nė anonimitet mirėsjellja ėshtė virtyt, apo jo? Dhe tepėr shumė vjellje, gromėsira dhe tė shara kam vėnė re nė Forum. Kėto gjėra sigurisht nuk ju mėsoi nėna plakė!
Krijoni Kontakt