Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    43
    Vallahi o ilirkapedani ke te drejte. Nuk ka si pc. Mo po lere Ati Radeon 8500 dhe provo nje GeForce 4 dhe shikoje.

Pastaj nuk mund te krahasohen lojrat e consolave me pc ndryshojne rrenjesit, maksimumi kap PAL si rezolucion keshtu qe nuk eshte njesoj si te luash Quake III ne rrjet me nje 21 polsh me rezolucion 1600-1200.

Persa i perket skedes grafike te X-BOX eshte nje nvidia goxha e mire(edhe pse nje rruge e mesme midis GeForce2 dhe GeForce3).Pastaj qofte procesori X-Box qofte memoria qendrore perdoren vetem per renderizimin e skenave 3D kurse ne te shkretet(kompjuteristat normale) kemi shume halle te tjera.
    Aman kur do vije ajo dite te heqe dore procesori nga 3D dhe ti beje te gjitha skeda grafike atehere po.

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    Po mire mo erushi_4ever ty meqe te pelqen pc games luaj atje mua me pelqejne konsolet dhe te gjitha llojet i koleksionoj ne pc nuk luaj fare vec ndonje loje online..

Prandaj dhe hapa kete lloj teme PER TE PASIONUARIT E VIDEO GAMES per ata qe i pelqejne keto konsole si une.
    Besoj se me kupton.

Kalofsh mire Ada
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    43
    O Ada ti te me falesh qe ma more per keq po me duket se une kam folur pak dhe per X-Box aty. Sidoqofte nje informacion eshte ai persa i perket consoles.

Pastaj une nuk thashe qe nuk me pelqejne consoles, jane shume te bukura por te kufizuara.

Mos ma mer per keq shpirt. Kisssssssssssssss.

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

X erushi_4ever!!

Une nuk e mora per keq por vec doja te te jepja sqarime qe kjo teme eshte per keto konsole dhe per ata qe i pelqen me shume konsole sesa pc games!!
    Mua me pelqejne konsole saqe gati ene gjithe paret qe i kam per qufin tim i harxhoj per keto gjona dhe nje dite do tju dergoj foto te koleksionit tim

E fundit qe kam blere eshte game cube e Nintendos.

Ka mini cd per lojrat por akoma se kam provu sepse kete jave kam qene deri ne fyt me pune
    Ne fundjaveeeeeeeee

Erushi veshkaushi te pershendes dhe te uroj tja kalosh sa me mire kudo ne itali te jesh!!!
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688

Pershendetje....te gjitjeve....!!

Hey...cuna ..dhe goca....a...e keni luajtur ...ate lojen...

DEVIL-MAY-CRY eshte ne PS2

..N.Q.F se po si ju duket....!!

Pershendetje Ada per kete teme qe ke hapur....!!

Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    204

Ada

Postuar mė parė nga Ada
    Hej Master!!

E ke lujt Crach Bandicoot??

Une i kam lujt cdo version e loje qe ka dale me te qe tek ps one
    te ps2 te game boy adwance dhe tani po e luj te x-box!Ø

X-box o fantastike por ato joytic mi ka te medhej shume.
    Ka adapter qe mund ti vesh joystik te ps:-))..

Grafika eshte vecse fantastike.

Ka dale cipi dhe per x-box por ka shume fije per ti kallaju e osh i shtrenjte.
    une sigurisht qe e kam dhe funktiono per mrekulli
    une nga Crash Bandicoot kam luajtur disa versione por e vetmja qe me ka pelqyer shume eshte Crash Bandicoot TEam Racing ku Crash ka makinen e vet dhe ben gara.

Nuk eshte Formula 1 kuptohet por eshte shume e lezecme dhe e kam qejf.

Edhe une si ty mendoj se doreza e X-Box eshte shume e madhe. Ka shume...me teper plastike nga cduhet. Nuk i afrohet fare joystickut te PS qe eshte shume praktik.
    Ketu ne USA ka revista te ndryshme per video-games si Electronic Gaming psh dhe te gjithe ankohen per kete gje.

Une sapo kam blere nje PS2 dhe dua te luaj nje loje qe ka dale quhet Dragon's Lair.
    Eshte si film vizatimor dhe me ca pashe ne DEMO eshte fantastike.
    Nje kalores duhet te cliroje princeshen (ovviamente) dhe ka qyfyre.
    Tjeter dua te blej Grand Theft Auto 3 dhe Medal of honor Frontline.
    hajt pershendetje tani
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga master : 15-07-2002 mė 01:28

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    Ada dhe ju kalamojat e tjere

shkoni te ky linku te shikoni si eshte kjo loja qe po ju thoja Dragon's lair.
    www.dragonslair3d.com

Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    O sa kohe paskam pa ju kthy pergjigje

Na falni kalamoja.
    Tani filloi dimri dhe ada ja ka fillu lojrave.
    Kane dale shume e shume lojra e une kam shume fare ketu .
    Pjese e madhe e rroges shkojne atje

Grash race eshte ajo nr 4 .
    E kam lujt disi .

tani po luj dhe nje here spyro 3.
    Vdes per te por kur kisha gati 80 e ca perqind shkova duke luftu me shtrigen e mu mbarun live e mi hongri te gjitha perqindjet e mu desh me fillu prej fillimit. Sa inot.

me thoni ca lojrash ju pelqen ti kini ose ti blini e une do i shof e do i provoj

do ju them ne ja vlen me i ble sepse cmimet jan icik te larta apo jo`?

Marini Maska e marin333
    Anėtarėsuar
    22-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    33
    hi njerzit e apasjonuar pas lojrave
    po lojrat horror nuk ju pelqejne,si silent hill,resident evil , etj n nje nder to do te jete edhe
    nje shqiptare horror per me teper na vizitoni ne faqen www.thekidgame.com

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •