supergoldenboy:
Ne qoftese i nje vajze ka nje loder makin me te cilen mund te luaj edhe ajo do luaj ashtu si djali, ne qoftese do ti jipje vajzes nje kobure edhe ajo do luante me koburen ashtu si djali.
Ne qoftese do i jipje nje djali nje kukull me flok te gjata edhe ai djal do krijonte nje natyre me te but....etj...
Te tera keto jane influencat e ambientit, prandaj nuk mund te dihet natyra ne qoftese ne i influencojm ashtu si kemi deshire.
Femra ndryshon nga mashkulli natyrisht. Por nuk mendoj se mund te quhet "seksi me i dobet" nga natyra. Kam pare meshkuj qe mund te jen shume here me te dobet se sa femrat. Pra pa influence nga ambienti, a mund te konkludosh se mashkulli eshte superior mbi femren? Se besoj.
Une kam pare burra me te kujdesshem ndaj familjes se sa femrat, por kjo nuk do te thot se natyra e burrit eshte e tille. Kjo do te thot se ashtu eshte influencuar ai njeri. Cdo njeri eshte ndryshe, nuk mund te besh nje mashkull superior mbi nje femer vetem se eshte "mashkull". Duhet te japesh pervoj.
Kjo te ben te pyesesh se kush e ka kontrollin. Femra qe edukon burrin e ben ashtu si deshiron? Femra e cila marton burrin e drejton ashtu si deshiron? Kush eshte me i zgjuar?Burrat qeverisin femrat edukojne burrat
Shkathesia, aftesia, forca, inteligjenca, etj...varen te shume here me teper gjera se sa thjesht biologjia.
aulando:
Nje drejtues zakonisht drejton kur eshte me i moshuar, dhe kur ka eksperience ne jete. Kur nje femer eshte 40/50 vjece, atehere mund te kete rritur femijt deri sa nuk eshte nevoja ti rri mbrapa ore e sekond.Por se imagjinoj dot kur te ngelin shtatzene si do te jene drejtuese.
Plus, ashtu si ka femra qe punojn, shkollohen, dhe mbajn dhe femij ne kete shekull, skam dyshim se ka femra qe mund te luajn rolin e nje presidenti.
Faktikisht, femrat qe jan mesuar me teper responsabilitet duhet te jen ne disa ane me te pregatitura nga burrat.
Shume bukur e ka then Fiori:
Aluando si burrat dhe grate ne pushtet nq se behen me femije u shtohen te njejtat pergjegjesi familjare.
Krijoni Kontakt