Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59
    i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    -------"Mesatar"----------

^ Peek-a-boo ^ Maska e Sirena_E_Vogel
    Anėtarėsuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Citim Postuar mė parė nga ice_storm
    Personalitetin duhet te jene te tjeret qe te gjykojne se te gjithe per veten e jone te mire jemi APO JO?
    Ke te drejte, por pyetja eshte bere edhe
    per te pare sa mire e njohim vetveten
    Cuteness !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Teper Sensitive. Aleate po ti si je he? Kokeforte them une
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reina : 19-05-2004 mė 15:20
    Be yourself and you will always be in fashion.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Citim Postuar mė parė nga Anabelaaa
    Aleate po ti si je he?
    vura re qe vetes tende i kishe atribuar disa karakteristika te cilat une e di shume mire qe ti nuk i ke..ashtu sic nuk dija qe na paskesh qene dhe genjeshtare forumi..po nejse boll per ty te kthehemi tek une
    po na moj na ketu ooo kokeee po qysh moj harrove te shtoje nofkat qe une me nje precizitet ta llaftarshem ti kam perbledhur ne nje fjale oj 'H', oj vajze 'H' po po ti je Aleate Anabelaaa 'H', ti je ajo--------e llaftarshmja 'H'
    dhe i.kadare shkruan 'ngjarja ndodhi ne qytetin 'h' "dhe ti zanafillen nga ky qytet 'h' e ke sepse dhe vete je nje 'H'

dhe per sa i perket vetes time, shume e mire mi jam, si rush tjetra ketu, llokum me arra jam!!! te kam thene mo me be pyetje te ketilla ojjjj 'H"
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Shiko si te verbon dashuria e tepert, nuk arrin as te dallosh se nuk po flet per veten tende po per aleaten qe e ke xhan kaq shume. Ja jam aq sensitive sa me filluan lotet bresheri kur pash qe me kishe dedikuar gjithe kete postim vetem dhe VETEM mua. Po e di e dashur qe jam holy, e di qe me qorton dite per dite per kete e me thua te jetoj jeten e "jashtme" qe te con direkte ne Ferr.

O njeri tema thot te flasesh per veten tende e jo per mua, tani ta kuptoj mire une ne ate gjithe postim qe me kishe bere muve diku aty ne fund i dedikove vetes "unselfshishly" dy fjali te tera.

Rrush
    Lokkum me arra
    Shume e mire

Vajze e zgjuar edhe kokeforte do shtoja une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reina : 19-05-2004 mė 16:17
    Be yourself and you will always be in fashion.

ooobobobooooo filluat ju te dyja?! - dale t'iu pershkruaj ju iher TE PADURUARA looooooooool

une per vete me nje fjale jam : Enigmatike! (pa dashje)

me dy fjale sic tha Veshtruesja per veten , etj etj me rradhe

Vajza e Eres Maska e Puhiza
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    355

E vemendshme.

Eshte pak e veshtire qe njeriu te vleresoje veten e vet. Po aq e veshtire eshte te dallosh se ku e verteta jote per veten takohet me te verteten e te tjereve per ne.
    Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
    perplasen nė detin e renkimit pamor,
    Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
    U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
    Heshtja ime u trishtua...

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    na mi ti qetesohu mendja vetem sprapthi te punon..Livi aludon qe gjoja une e ti ose me sakte TI si njeri, ne pergjithesi nuk ke durim, pra nuk je njeri i duruar ose me shqip nuk duron lolol por ajo kurre nuk aludonte qe ne te dyja jemi te paduaruara nga te tjeret...tani me raste ti dhe nuk durohesh por ky eshte nje diskutim tjeter per nje kohe tjeter
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2004
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    17
    Nuk mund ta kufizoj veten me disa fjale. Sepse nuk do te ishte e sakte. Kemi shume karakteristika te ndryshme qe shpesh jane ne kontradita midis tyre. Mund te shkruaj vetem c'mendojne te tjeret per mua. Pra e qete, me durim, e dashur,fjale pak,e qeshur, inteligjente etj. Dhe zakonish njerzit qe nuk me njohin bejne komplimente te ndryshme per anen fizike. Tutto qui!

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    une vete jam shume e dhimbshur si person por edhe cik e ndrojtur (sensitive) por aman kam edhe kokeforcine time.
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •