"Koncert ne vitin 1936" (vazhdim)
"Koncert ne vitin 1936" (vazhdim)
Filmi "Balle per balle" 1979
Regjizor: Kujtim Cashku, Piro Milkani
Interpretojne: Bujar Lako, Sulejman Pitarka, Mevlan Shanaj, Timo Flloko, Kadri Roshi, Arben Imami, Thimi Filipi, Agim Shuke, Rajmonda Bulku, Katerina Biga etj.
"Balle per balle" (vazhdim)
Filmi "Mysafiri" 1979
Regjizor: Hysen Hakani
Interpretojne: Xhemal Tafaj, Stavri Shkurti, Esma Agolli, Thimi Filipi, Petraq Xhillari etj.
Filmi "Ne shtepine tone" 1979
Regjizor: Dhimiter Anagnosti
Interpretojne: Eptan Lohja, Tatjana Leska, Robert Ndrenika, Mimika Luca, Bujar Asqeriu, Roza Anagnosti etj.
"Ne shtepine tone" (vazhdim)
Do te vazhdoj edhe me filma te tjere deri ne vitin 1987.
Jane gjithsej edhe 56 Filma deri tek "Vrasje ne gjueti", me te cilin perfundon edhe ky album i famshem i filmave te asokohe.
Rezi
undefined Un jam vajze e Pandi sikut dhe me foton e brazdave na ke knaq. HIHI RROFSH.
Alba pride Is on my mind
Albanian blood is my kind
step aside n let us through
cuz its all about da Alba crew
Albanian love is all around
4 my fellow Albanians never let me down
show your pride n say its tru
cuz Albanian genes can b in u
i copied that but i love it.
ALBANIA(tirona) rocks ..............
Bravo shume gjė e bukur kjo qe te pėrdoresh FOTO, se titujt nga njė here nuk te kujtojnė gjė. Unė i kam pare qe te gjitha para 90’s. Ėshtė e tmerrshme te mendosh qe nuk ka pasur njė film te dėshtuar. Ato janė te gjitha kryevepra. Mos harroni edhe veshtiresite qe ka pasur Kinematografia si nga teknologia edhe nga “liberalizmi” i kohės.
Unė njė dėshire kam nga ty, po ka mundėsi te me gjesh njė fotografi te njė Aktori te madh shqiptar. Nuk jam i sigurt por mund ta quajnė Bexhet Nelku. Ai ka bere 2-3 role te vetme. Pėr rolin qe e kėrkoj unė ėshtė Gjermani tek URA (Kur zbardhi njė dite) si edhe mėsuesin tek i teti ne Bronz. Me sa di unė ai fitoi njė ēmim modest ne Kanes si roli me i mire gjerman i te gjitha kohėrave. Por kur u dha ēmimi ai kishte 1 jave qe kishte vdekur ne spital, edhe Koha e Enverit e la atė ne heshtje. Ai ka pasur njė te ēare ne fytyre si Skarface (Origjinale). Ka qene shume fytyre e tmerrshme pėr filma me gangsterė.
Krijoni Kontakt