Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 119
    xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Kur ka bere ndonjehere UMASS barbeque picnic ne vere e s'e dija une? Te vetmet gjera qe jane organizuar kane qene pikniku i Pashkeve vjet dhe Spring Break party sivjet. Te dyja dolen per mrekulli. Tek kjo e fundit nuk mundeshim te vazhdonim pas ores 12 te nates sepse policia ne Quincy nuk e lejonte, por megjithate aq sa vazhdoi ishte mire. Pikniku i vjetshem ishte gje e bukur me qengj ne hell, gatime te tjera shqiptare si dhe lojra (volejboll, futboll). Nuk e di nese e ke fjalen per kete "barbeque" ti delirious apo bambolina? Megjithate per sivjet nuk di te jete ndonje plan per cfaredo qofte.
    Trimi i mirė me shoqe shumė

i/e regjistruar Maska e silken
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    8
    [QUOTE]Postuar mė parė nga delirious
    [B]Lol ne fakt Kamarierja e Apollonise eshte hehehehe, eshte e pamundur per mua te gjej nje fjale. Nuk e di se si mund te quhet ushqimi aty i mrekullueshem, por ndoshta kur te nxjerr mallin e memedheut gjithcka te duket e shishjshme. Mua me kujtohet njehere e nje kohe kur tek Apollonia uleshin njerezit dhe pinin nje kafe e nje birre rehat. Njiheshin me shqiptare te tjere, qanin hallet, gjenin pune, shtepi etc. Tani, ahh tani eshte nazi-kamarierja qe te nxjerr me bisht te fsheses...

Delirious, na bone kurioz per kamarieren e Apollonise. Heren e fundit qe kom shku kane qene 3. Per cilen e ke fjalen? Ku di un mer vlla, kur mlidheshin shqipot aty s'te shkoheshe se ishte bo si cerdhe plakash llafazane, cin s'merrshin neper goj. Tani shko robi rehat, ha ushqim qe un vallai s'e ndrroj me asnji ushqim ne Boston, pi i birr per qef e me cin ti doje qefi.

O bambolina, prit mi ti se mos te kom pas komshije se ene un ke rruga e Apollonis e kom pas shpine.

Qofshi mir ene mos mi shani kamarieret e apollonis se i kom si shpirt i kom
    "I Dream, Therefore I'm Not!"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Postime
    15
    Jonian, pikniku per te cilin flisja une, eshte pikniku i pervitshem qe ben Kisha shqiptare. Mua gjithmone me eshte dukur nje aktivitet shume i kendshem. Nuk e di nese UMass ben Barbeque, komenti im ishte thjesht i bazuar ne spring party qe u be...
    Per ju ndoshta ishte sukses, se kushedi sa energji e kohe keni shpenzuar, por nga syri im, si pjesemarrese e thjeshte ishte si nje nga ato mbremjet e ditelindjes qe behen ne vit te pare ne gjimnaz.Megjithate te dy mire e dime qe keto lloj aktivitetesh kanenje te mire te madhe (kombetare do ta quaja une). They serve as a meat market , dhe ne si kombe qe s'na pelqen te perzihemi me racat e tjera, kemi shume nevoje per aktivitete te tilla.

Silken, in answer to your question, the big blonde with a Stanford degree
    Apollonia, qe ka qene Acropolis, nuk eshte se ka qene i kendshem me pare, me kupto, im ate e frenkuentonte ndonjehere, por ishte reasonably priced dhe vertet nje vend mbledhje dhe takimi. Se ne nuk mund te pretendojme qe emigrantet shqiptare, kane aq fuqi monetare sa te ulen mbasditeve tek Apollonia dhe te blejne nje birre $3.50, dhe nje pjate byrek $8.50.

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339

pyetje per delirious

ej pse nuk te pelqejne umass parties? Ne pergjithesi tek te gjitha qe kam qene une me kane pelqyer. Me thuaj tek cila ke qene ti qe s'te ka pelqyer.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Postime
    15
    Nursezi, the Spring party in Quincy.

Kam vene re qe ne shqiptareve na pelqen te vijme "fashionably late". Shkurt nese te thuhet mbremja fillon ne 8, shumica fillojne te vijne ne 9:30. Pastaj, do behet inventari i dhomes. Ky eshte me kete, ajo eshte e bija e filanit qe beri blah blah blah. Shikouje ca fundi ka veshur etc. Kete une e quaj nxemja. Pasi mbaron nxemja, aty nga ora 10:30 njerezit fillojne te kercejne. E lezetshme eshte se kur fillon kercimi hudhen te gjithe ne piste, dhe behet nje mishmash kembesh, njera ta fut me taka, tjetra me floke ne sy , se domosdo sa here qe fillon Naploni cdo femer shqiptare eshte ne gare me te tjerat per te treguar se e shkund me mire belin. It's endearing . Pasi ti ke kercyer njecik ke pire dhe nja dy pije dhe po vjen ne qef, hapen dritat dhe gjithcka mbaron. Bah dreqi e mori them me vete, me mire ti kisha harxhuar ato $40 tek Apollonia, kisha ngrene nje alamet byreku me spinaq dhe ku i dihet ne bisede e siper ndoshta kishin zgjidhur edhe Reimann Hypothesis si kolektiv.

Ulerime Maska e Jola
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    aty
    Postime
    261
    Silken dhe Delirious hera e fundit qe po ju paralajmeroj
    '' Shkruani vetem ne Shqip''
    L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.

i/e regjistruar Maska e silken
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    8
    Jola,

Ke 100% te drejte... Nuk isha ne dijeni ne ketij rregulli.

Silken
    "I Dream, Therefore I'm Not!"

i/e regjistruar Maska e BaMb0LiNa324
    Anėtarėsuar
    10-05-2003
    Vendndodhja
    BoStON
    Postime
    24
    o silken belgrade ave plako Aty na ngjeshen ne fillim Po sishte keq jo se kishte cuna te mire rrotull hehehe
    hey hey ne daten july 26 organizohet nje party ne southie nga dj george edhe ca te tjere. me shume info nuk di po qe di qe do vete...hajde bye
    I love him!

~¤Ļs §ōōō..Mmmm Mmmm Gōōd Maska e PaMeLaA
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    In My Skin!
    Postime
    189
    une jetoj ne bostoni edhe eshte shume bukur sidomos po te shkosh ne downtown, ose revere...
    æ~*¤(K)(L) §wėčt Īńńō¢źńt Åńgźl (F)(K)¤*~?

i/e regjistruar Maska e BaMb0LiNa324
    Anėtarėsuar
    10-05-2003
    Vendndodhja
    BoStON
    Postime
    24
    o pamela i ke qejf zezaket ti? se ne down town nuk shikoj ndonje gje te bukur...only when i go shoppin aroun there...even china town is better... po nejse ne daten 16 partyyyyyyy!! be thereee lol ciao
    I love him!

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •