Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 119
    i/e regjistruar Maska e BaMb0LiNa324
    Anėtarėsuar
    10-05-2003
    Vendndodhja
    BoStON
    Postime
    24
    Jonian te pelqeu koncerti ne Worcester e? HHmm Sa per ate nje walpole ishte nje party me Anita Bitri edhe justina aliaj ne daten 8. It was fun!!!!
    I love him!

Anėtarėsuar
    10-05-2003
    Vendndodhja
    BoStON
    Postime
    24
    Silken je 100% i sakte Bostoni sa per Shqipetare eshte kot fare, se gjithe plerat ketu jan mbledh. Nejse kalofsh mire! Ciao
    I love him!

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Eeeej, te lutem shume mos pergjitheso. Une per vete s'e quaj veten plehre dhe besoj as ti veten tende, megjithese jetojme te dy ne Boston. Ka palaco plot por ka dhe te mire. Jam dakort me Silken qe eshte veshtire te gjesh shoqeri per se mbari me shqiptare, por nuk eshte e pamundur.
    Bambolina, ne Worcester une nuk isha fare dhe nuk e di nga e bere lidhjen me mua dhe Worcesterin. Darka ne Walpole nuk eshte zhvilluar akoma, neser eshte ne daten 15 qershor. Ajo qe thua ti me Justina Aliaj e Anita Bitri ishte ne Dedham. As te e para nuk isha as te kjo neser nuk shkoj, por ata qe do shkojne ja kalofshi mire.
    Trimi i mirė me shoqe shumė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-03-2003
    Vendndodhja
    Boston, USA
    Postime
    11
    O Silken, ku saktesisht eshte ky lokali shqiptar? A ja di adresen? Please give me directions how to get there.

Une u bera 2 muaj ne Boston (ne Cambdridge, me saktesisht), dhe s'kam takuar ndonje shqiptar. S'do ishte keq te kisha dhe nje shoqeri shqiptaresh.
    :@bb

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Ardit, restoranit quhet "Apollonia" dhe gjendet ne Roslindale. Adresa eshte 146 Belgrade Ave. dhe numri i telefonit 617-327-6910.Une nuk kam qene ndonjehere por keto te dhena m'i ka derguar dikush qe ka qene. Kuzhina eshte kryesisht shqiptare me pjata qe nga fergese tirane,elbasani, qebap, turli dhe cdo dite ka nga nje "Day's Special" si tave kosi, patellxhane imam bajalldi dhe per te pire ka vere, birre si dhe mikse vodkash si p.sh. SMIRNOFF ICE, ose SKYY BLUE. Ja kalofsh mire kur te shkosh dhe mos harro te na thuash pershtypjet.
    Trimi i mirė me shoqe shumė

i/e regjistruar Maska e silken
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    8

Cool

Ardit,

Joni ta dha adresen per Apollonine. Une kam shkuar disa here dhe ushqimet shqiptare aty me nxjerrin mallin e shpise. Sidomos fergesat, berxollat dhe trofta e taves. Sherbejne edhe birra Tirana.
    Ne pergjigje te Sweet Baby, mbase s'jane te gjithe shqiptaret plera mi zemer, po nuk e marr vesh pse edhe ata qe s'jane plera i degjenerojne muhabetet ne menyre te tille qe te japin pershtypjen sikur jane plera dhe kane harruar pastertine ne shoqeri. E pranoj se ndoshta ka qene eksperienca ime e keqe. Ndoshta ngaqe s'me ka rene rasti te takoj shqiptare te moshes sime, gjithmone ose me te medhenj (muhabete te fortesh) ose te me te vegjel (muhabete diskosh). Tashi pytje per ju te gjithe ne Boston: ku rrine ose nga bohen shqiptaret mbi 25 vjec e nen 35? Une kam 2 vjet ne Boston e s'i kom gjet.

Pershendetje te gjitheve!
    Silken
    "I Dream, Therefore I'm Not!"

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Per "Apollonine" kam degjuar dhe une, sidomos per fergesat e tyre te mrekullueshme. Nje dreke aty do e ha patjeter kur te shkoj pas disa ditesh.

Per 4 Korrikun dini nese organizohet ndonje bbq shqiptarce? Mishin ne zgarre e pjek vete se me ka mesuar im ate, vetem na gjeni ndonje grumbullim shqiptaresh ( sa i dua te shkretet kur i kam larg).

Silken, shoqeria ime ne Boston te asaj moshe jane. T'i prezantoj une kur te vij

Anėtarėsuar
    10-05-2003
    Vendndodhja
    BoStON
    Postime
    24
    Hmm kuqaloshe ajo bbq behet cdo vit nga sudentat e Umass...po sjam e sigurt ku do e bejme kete vit...hmm by the way do you mind tellin me wuts your name?
    Silken shko ne ato lokalet e newbury st((me te liret) edhe gjen shqipo mosha jote sa te duash...
    Une jetoja ne nje rruge te aApollonia(ish akropolis) edhe skishte bisnes fare....Biles ushqimi nuk eshte shume i mire, sepse the cooker e kemi pa experience gatimi Pale kamarierken e kemi njesh fare hehehe (my opinion)
    Nejse Bostonin se kemi gje fare...mesi po pres te iki andej nga Shqiperia ime dashur
    I love him!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Postime
    15
    Lol ne fakt Kamarierja e Apollonise eshte hehehehe, eshte e pamundur per mua te gjej nje fjale. Nuk e di se si mund te quhet ushqimi aty i mrekullueshem, por ndoshta kur te nxjerr mallin e memedheut gjithcka te duket e shishjshme. Mua me kujtohet njehere e nje kohe kur tek Apollonia uleshin njerezit dhe pinin nje kafe e nje birre rehat. Njiheshin me shqiptare te tjere, qanin hallet, gjenin pune, shtepi etc. Tani, ahh tani eshte nazi-kamarierja qe te nxjerr me bisht te fsheses...

Kuqke ke qellu keq, kete fundjave kane nje piknin te pervitshem ku mblidhen shume albaneze, dhe ka ushqime shqiptare vertet te mira

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Postime
    15
    Ahh Silken c'me kujtove North End-in. Ketu e para 7-8 vjetesh gjeje a s'gjeje 5 shqiptare qe as vete nuk merrje vesh se ishin te tille se ishin goxha te qete. Me pelqente, sidomos ne vere kur bente shume nxehte dhe pas ndonje pije te ftohte tek Graffiti beje nje xhiro at the warf, ku te mbusheshin mushkrite me arome deti (actually ocean). Sa shume kohe qe s'kam qene ne North End.

Ne Cambridge gjithashtu ka qene nje kafene Paradiso ku cdo fundjave kishte turma shqiptaresh. Aty ne fakt ka pasur plot njerez te fisshem, por heren e fundit qe isha s'me zuri syri ndonje.

Une ka shume kohe qe s'shoqerohem me shqiptare, gjithmone me binte rasti te takoja ose femijuca qe gjithe kohes benin utterly stupid seks jokes, ose nga ata qe punonin ne Pizza deri ne 11 te nates dhe te binin muhabete politike.

Kuqe, u don't want to go to the UMASS barbeque, trust me

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •