Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 119
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2003
    Vendndodhja
    Worcester, Ma
    Postime
    39
    o Elio watertown eshte para se te shkosh ne boston...eshte si tip qyteti sic eshte dhe usteri ...me afersi e ke 15-20 min me makine ose me afer ...aj shendet te gjitheve .. o yll shkodrane c`ne ne uster ti apo po ben shaka ..se ne uster pothuajse te gjithe njihen .
    Mos shiko punen, po shiko gunen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    Postuar mė parė nga Korcari_ne_USA
    Tironcja ca ben ti mir ke qene ... une sapo isha ne Toronto 2 jave me pare me shoqerine dolem shum mire ... po ti pa mua do ikesh ne Canada ...une per kete moment po prisja te iknim njer me pushime dhe ti me bere dalje ok flm ta shperblefsha ... ok shendet te gjitheve dhe ty tironce ne vecanti se te kam si te kam .
    hahaha paske bo qef.....ike te G SPOT....se ato klubet aty jon si shpirt apapapa . Ore po une thash kush do vij me mu.......ti thua me bone dalje.....lol une ftova kush do sbona perjashtime. ehh ishalla me qellon kohe e mire though.

Bostonin e kena si shpirt vallai....as shum i modh as shum i vogel. Psh mua personalisht me pelqen Nyc se sa her qe shkoi me kujton tironen....sme bohet me ik. Mirepo mas ca kohe te merzitet se rremuj ter kohen etj etj. Keshtu qe varet kudo esht mire kur shkon per pushime. Edhe ne kanada kur kom nejt iher 2 jav...mas pak fillova te merzitesha u bo monotone. Hajd mo kshu e ka jeta.

Ore mka shku menja me shku ne Australi kte vere mua, mbasi te maroi pushimet ne Shqipri, mirepo kom frik me udhetu 18 ore......si tja boj ? looool
    What da hell?

Perjashtuar Maska e SSALB
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Royal Leamington Spa, UK
    Postime
    107
    Shqiptaret e shekullit te 19-te i gjen akoma ne North end. Ata qe po zvariten drej te 21-shit i shef tek Marche, ne Copley Palace, klub mė me klas.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    SSALB.......nga i di ti kto mer....ahaha i finding it interesting
    pasi lexova qe jeton ne londer....lol waw nice
    What da hell?

THE-UNTOUCHABLE
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Vendndodhja
    02126 - 02152
    Postime
    10
    pershendetje....

sa i mire qe i dini te gjitha klubet re..... ne cdo klub qe te vesh ketu ne boston do gjesh shqiptare. ne ska shqiptare do ti jesh ti i pare dhe kur ta marrin vesh qe je shqiptar te gjith shok do te te bejne pa problem.
    ja mire shume qe na i mesuat gjith klubet ne boston........ po per ndonje vend pune na ndihmon dot njeri. ndonje piceri apo roast beef place???? se ky dimri na shkaterovi fare nga parate. vetem ne enderr po i shikojme clubet tani. ja kalofshi mire te gjithe ju ne boston. pranvera po vjen mos u merzisni shume

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2003
    Vendndodhja
    Worcester, Ma
    Postime
    39
    Tironcja --- ku je ti ylli ke bere shume mungesa ne shoqeri ... nga ke filluar fshihesh ...gjoja thua ti jo boston e jo etj asgjekundi nuk shkon rri gjithe diten ne shpi lol ... o Tironcja --- po ajo nga korca ne tema tjeter pse u be xheloze ??? kshu me lal kshu aj shendet njer ..ej do iki ne ny do vish me mua tironce neser ? aj shendet te gjitheve boston number 2 peace .
    Mos shiko punen, po shiko gunen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    Postuar mė parė nga Korcari_ne_USA
    Tironcja --- ku je ti ylli ke bere shume mungesa ne shoqeri ... nga ke filluar fshihesh ...gjoja thua ti jo boston e jo etj asgjekundi nuk shkon rri gjithe diten ne shpi lol ... o Tironcja --- po ajo nga korca ne tema tjeter pse u be xheloze ??? kshu me lal kshu aj shendet njer ..ej do iki ne ny do vish me mua tironce neser ? aj shendet te gjitheve boston number 2 peace .
    hmmm me fal lal eee...kom respekt, por nga me njef iher se po flet sikur me gjimon nga mrapa 24/7. Ku ma njef ti mu shoqerin huh? ku e di ti se ku dal une etj? na fal nqs nuk jom nji nga ato ftyrat e perditshme te dolces.....se kur te shikoni aty ju e vertetoni qe 'del'. Amon o lal se sdu ti futem ktij muhabeti ok? po cik me kujdes se kur nuk njef dike nuk e gjykon dot....ashtu sic nuk po te gjykon as nji ty. Une kom qefin tim e ti ke qefin tat e tjetri ka te vetin. Ku e pe xhelozin ti mer? jo per gjo po sjom as tip xhelozeje nuk e caj koken shum une lal....po te me njifje do ta vije re ne ket qe sahati po 12 me rri. Ok pra se e zgjata shum....hajde shnet

yooooo homies(lol) se dola ka tema fare......goo boston goo
    What da hell?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    looool
    Deri ne nyc vje llafi per 'Festivalin Shqiptar' eee hallall do shofim ftyra treja se ngelem tu pa po te njejtat.......na jon merzit lol
    What da hell?

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    O elio une kam jetu ne worcester....nja 1 vit pothuajse...po tashi jam ne New Jersey....
    Aman une kam pa festivalin grek..ne worcester..nice...

Perjashtuar Maska e SweeT^BaBe
    Anėtarėsuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    My WoRLd!
    Postime
    149
    Me duket se kjo tema ishte per Mass, e jo per Calin i dashur Shqip besoj se ti te lexosh ByeZ

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •