trust me guys me sa experience kam une nuk punohet me shqipetaro-amerikanet.
trust me guys me sa experience kam une nuk punohet me shqipetaro-amerikanet.
roxana hallall goca fjale me mend ke thene ...o qafir ti plako nganjer nxitohesh kur shkruan me duket po nejse puna jote ..ti qe ke qejf shoke amerikan me gjithe shko bej ..une qe kam qejf shoke shqipater dhe shoqe amerikane hallall per mua lol nejse ne boston dhe ketu ku jemi ne ka shume shqiptare nqs se doni t`ja kaloni mire ne boston shkoni ne newbury st ne armani kafe etj ose ne boylston st ka shume bare, pube, club nights ,etj dhe degjoni ca thoni njerezit se s`te ngacmon njeri kot jo ka shqiptare jo etj etj ata qe rroje me frike ne bark kudo te shkojne do nxjerrin nje pretekst qe te ulin te tjeret dhe ndonjeri po ju po erdhi ne worcester ju rekomandoj une shume vende te mira te shkoni . aj pra shendet
Mos shiko punen, po shiko gunen.
Newbury st is my place!!! Ec aty! Lum si ne qe jetojme ne boston thuj, vend qejfiByeZ
e ate thuaj ju qe jini ne boston qejf beni .... po te shkosh ne canada Toronto ,Montreal eshte ca te te them une te iken truri sidomos per ne djemte Montreali eshte qytet tamam per ne ..kshu qe beni gati valixhet se jemi per rruge aj bye
Une isha ne Boston para nje jave.
Shkova tek ca kafe tek North End, dhe mu duken tamam is kafet ne Shqiperi.
Pash ca goca qe ishin ulur perballe, dhe mu duken si fytyra shqiptare.
Nejse, kur te jetoj ne boston, (kur te mbaroj shkollen nga qershori) shpresoj se te takoj dhe te zej edhe nje shoqeri shqiptare, edhe amerikane.
Ketu ku jam ne virginia, i kam te gjithe shoket/shoqet amerikane, dhe me merr malli nga njehere per shoqerine shqiptare.
:@bb
I agree Toronto ne Montreali jon si rrush. Una per vete i kom fiksim sidomos Toronton.....aty bohet qef vallai. Megjithese gjith anej bohet qef po shkove per pushime ( qejf lol ). Ore ju qeflinj une do iki ne canada soon....ka njeri nermen me ardh..lujeni pra ehehhePostuar mė parė nga Korcari_ne_USA
e ate thuaj ju qe jini ne boston qejf beni .... po te shkosh ne canada Toronto ,Montreal eshte ca te te them une te iken truri sidomos per ne djemte Montreali eshte qytet tamam per ne ..kshu qe beni gati valixhet se jemi per rruge aj bye
What da hell?
pershendetje te gjithe atyre qe jetojne ne Boston. Boston is the best, Sweet Babe Newbury is my favorite.
Do good. It is all the freedom you have.
Tironcja ca ben ti mir ke qene ... une sapo isha ne Toronto 2 jave me pare me shoqerine dolem shum mire ... po ti pa mua do ikesh ne Canada ...une per kete moment po prisja te iknim njer me pushime dhe ti me bere dalje ok flm ta shperblefsha ... ok shendet te gjitheve dhe ty tironce ne vecanti se te kam si te kam .
hey me falni mua se sjam nga bostoni po aty ngjitur jam nga NYC kam qene ne uster po ne bosotn skam qene me thoni pak keni degjuar per nonje lagje aty ne boston qe quhet watertown dhe sa larg mund te jete nga south boston?? flm
Jetoje jeten sipas kohes.
Elio ke jetu ne worcester ti??
Mos je ai elio qe njof une mer...kena punu ne nje vend bashke...ueeeeee![]()
Krijoni Kontakt