Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 119
    i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    kush do te na beje nje sygjerim per ndonje plazh te bukur qe ka ketu ne boston ose ne cape cod? Ma ka qejfi te provoj ndonje plazh te ri. Deri tani plazhet me te mira qe kam pare kane qene "Manchester by the sea" ne qytetin me te njejtin emer dhe "horseneck beach) ne cape. Sidomos uji dhe femrat ne kete te fundit jane fantastike.

i/e regjistruar Maska e BaMb0LiNa324
    Anėtarėsuar
    10-05-2003
    Vendndodhja
    BoStON
    Postime
    24
    Shqip!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 29-08-2003 mė 12:18
    I love him!

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Ne Cape Cod, nje nga plazhed me te mire, qe eshte dhe me afer nga Bostoni eshte Horse Neck Beach. Kap 93 South nga Bostoni dhe mer exitin per Rt. 24. RT 24 te con drejt e tek horse neck-u, eshte rreth 1.5 ore larg nga Bostoni. Nje nga me te miret aty afer.

Pas atij po qe se nuk do te udhetosh aq shume HULL Beach eshte rreth 45m-1 ore larg. Kap 93South dil tek exit 12 (quincy) dhe kap RT 3. Rt 3 te nxjer ne Hull. Nuk e ka reren aq te mire sa horse necku, deti nuk eshte me aq cektesi (sa me i zeket aq me larg te lejojne Lifeguards te shkosh) po ka restorantet afer dhe ka njady fusha volejbolli.

Te tjeret aty afer Bostonit (Revere, Quincy) nuk ti sygjeroj se jan e shume plehra.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar Maska e silken
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    8
    Nursezi, dhe une kujtoja se ti shkoje cirque du soleil dhe per ushqimin gourmet aty afer... mos them pastaj per shoqerine qe te rrethonte!

Horse neck beach eshte megjithe mend fantastik. Uji eshte kryeveper vetem se ka pakez alga. Tjeter plazh i bukur: Nahunt. Rera shume e bardhe dhe uji teper i paster. I ngrohte, po jo aq sa horseneck.
    "I Dream, Therefore I'm Not!"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-08-2003
    Vendndodhja
    Sverige
    Postime
    1
    Postuar mė parė nga ardit33
    O Silken, ku saktesisht eshte ky lokali shqiptar? A ja di adresen? Please give me directions how to get there.

Une u bera 2 muaj ne Boston (ne Cambdridge, me saktesisht), dhe s'kam takuar ndonje shqiptar. S'do ishte keq te kisha dhe nje shoqeri shqiptaresh.
    o kusho,edhe ti ketu e?!
    te pershendes (kusho jote ne suedi)
    In the future everyonewill be famous in 15 minutes

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    hotgirl lokali eshte ne Belgrade avenue ne Roslindale Massachusetts. NUmrin e rruges nuk e mbaj mend por rruga eshte e shkurter keshtu qe nuk mund te mos ta shohesh. Befsh qejf. lokali eshte i rekomanduar

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Edhe une pershendegjithe shqiptaret ne Worcester,sidomos korcaret se ne e zaptuam usterin fare.E kemi beri ate Elm parkun si Parku Rinia.

Inter-Milan 1-6
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    19

hi

hi.te rroje Bostoni,te rrojne vajzat e bukura shqiptare nga bostoni,te rroje une,te rroje marina bej dhe water work.hajde se flasim.
    MILAN KAMPION!!!

JO KOMENT!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    62
    [QUOTE]Postuar mė parė nga orkeda
    [B]Edhe une pershendegjithe shqiptaret ne Worcester,sidomos korcaret se ne e zaptuam usterin fare.E kemi beri ate Elm parkun si Parku Rinia.

O Orkeda po ne jo vetem usterin, parkun Rinia po ne qe prej kohesh kemi qene te paret ne Amerike dhe Australi,prandaj shoket nuk na e zene per te madhe. Te lutem mos i bej keto gabime " pak respekt per Banee" ha ha ha

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Po te "Dionisis" keni qene ndonjehere? Vetem aty gjen te panjohur budallenj qe te paguajne billin e tavolines per 400 dollare

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •