Mos na filloni tani me " Dedashmentin e kuq te grave "Postuar mė parė nga kolombi
Po jo mi goc jo.
Jan ato filmat vietnanmeze qe na sillte baca Enver.![]()
Mos na filloni tani me " Dedashmentin e kuq te grave "Postuar mė parė nga kolombi
Po jo mi goc jo.
Jan ato filmat vietnanmeze qe na sillte baca Enver.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Pėr kto pun eeeee ???? Ne jemi tė llahtarshėm fare..!!!Postuar mė parė nga ...just me
Boboh, gjithe ato filma qe keni pare, jeni te tmerrshem![]()
![]()
Zbukurojme por nuk genjejme (lol)
Qetesi!
Shoket lexojne!
" Thanas, shtrengoje rripin ! "Postuar mė parė nga Manciste
Zbukurojme por nuk genjejme (lol)
hej just me...cfare cadre paske pas me gogla, se kom gjys ore qe po vras menjen po s'po e mor vesh
Korazono ose Di68
Dua ndihmen tuaj.
Ka qen i film, ne mos gaboj kshu nga kto arabet ose hindiont ka qen, me nje cun dhe nje goce te vogel qe luanin gjithmone bashke, dhe ai ishte i biri i sundimtarit te vendit.
Dhe qe femije i jati e edukonte te ishte mizor, madje se harroj i keputi koken nje pellumbi ne sy te te birit qe ta bente mizor.
Me vone ai u martua me ate gocen, dhe u be sundimtar mizor fare, dhe ra nje thatesire, ku u ca toka, po titulli i filmit apo restua e "plot" s'me kujtohen per qamet.
Me siguri ka qen film hindion se neper filmat e tyre burrat gjithmone duken sikur jane gati per te qare.
Shifni boni dermon se mos ju kujtohet.
Qetesi!
Shoket lexojne!
Let me think...Postuar mė parė nga Manciste
Korazono ose Di68
Dua ndihmen tuaj.
Ka qen i film, ne mos gaboj kshu nga kto arabet ose hindiont ka qen, me nje cun dhe nje goce te vogel qe luanin gjithmone bashke, dhe ai ishte i biri i sundimtarit te vendit.
Dhe qe femije i jati e edukonte te ishte mizor, madje se harroj i keputi koken nje pellumbi ne sy te te birit qe ta bente mizor.
Me vone ai u martua me ate gocen, dhe u be sundimtar mizor fare, dhe ra nje thatesire, ku u ca toka, po titulli i filmit apo restua e "plot" s'me kujtohen per qamet.
Me siguri ka qen film hindion se neper filmat e tyre burrat gjithmone duken sikur jane gati per te qare.
Shifni boni dermon se mos ju kujtohet.![]()
Sa mban mend ti, aq mbaj edhe une...Hmmmm...Nga 1001 netet nuk eshte thua ti, he? Se mua me duket se Xhafarri rrotull ishte...
Megjithate , me ju genjy, se s'e mbaj mend.
Film indian s'besoj te kete qene, apo s'u kpusin koken pellumbave ata...Duhet te kete qene arab , mendoj une...se ata jane nje cike zemer - gur - a.
Kė te pyesim, kė te pyesim...????
Mos di gje Kolombi , se ai me ato filmat vietnameze duket me shekullor se Rrapi ne Mashkullorė.
Une s'para mbaj mend te kemi pare filma arabe ne ato kohera....
He pra, gjejeni !!!
Apo te pyes babin une?
Epo, bo si te bosh mo e futi nje te pytme, se mos e ke per here te pare :P...jo per gje po s'do na zeje gjumi sonte....
Krijoni Kontakt