Close
Faqja 17 prej 31 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 305
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Deklarata e MARADONES pas ndeshjes :
    Sto godendo , sepse Boca i dha nje leksion futbolli Milanit.Jam njeriu me i lumtur ne bote.Milani ishte i demoralizuar se nuk krijonte dot nje aksion goli ''

UNE SBEJ KOMENTE ,,,FLASIN TE MEDHENJTE E BOTES,,,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 14-12-2003 mė 18:26
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Shevchenko
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    95
    Postuar mė parė nga inter_forever
    Deklarata e MARADONES pas ndeshjes :
    Sto godendo , sepse Boca i dha nje leksion futbolli Milanit.Jam njeriu me i lumtur ne bote.Milani ishte i demoralizuar se nuk krijonte dot nje aksion goli ''

UNE SBEJ KOMENTE ,,,FLASIN TE MEDHENJTE E BOTES,,,
    E di ashtu thote Maradona po ca ti bej un qe nuk hyri ajo e Kaka's shtylla po ta shikonte maradona.Po kur boca qe ishe ekipi me i mire pse si beri me shume gola Milanit?

Ti lal ske pse te besh komente se une se pashe gje interin atje po pashe milanin sado qe u rraf,prandaj kur te shkoj interi atje dhe kur ta mari ate atere hape gojen ti,ose kur te rrafi interi milanin alright?

Bravo boca ishe me i mire se milani ne penallti.

Dhe une te pakten sjam si ju interistat kur rrifeni thoni jo kshu po ashtu se mohoj humbjen dhe i them te lumte ekipit tjeter jo si ju.

Shevchenko
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    95
    Postuar mė parė nga Jamarber
    a mesuat me lujte futboll milanista
    Me ke je ti?Juventus apo Inter?Po te jesh me Inter mbylle gojen fare se per futboll jau kemi rrasur sa krahu 3-1 kte vit ne kampionat dhe nga Champions League e hoqem qafe Interin.Po te jesh me Juventusin maje prap gojen se e morem ne Champions League dhe vajtem atje dhe jo Juventus.Prandaj Champions League dhe European Supercup e morem ne.

Shevchenko
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    95
    Postuar mė parė nga inter_forever
    CA KENI ME INTERIN JU ???
    KUR RRIFENI HIDHENI NGA NE ! SHIF CA LEKSIONI JU DHA BOCA !!!! DO TA MBANI MEND GJATE !!
    U CFRYNE DHE LOJTARET TUAJ QE VAJTEN NE JAPONI ME MENDJEN SE E KISHIN NE XHEP FITOREN !!!
    Po ti me ekipe te tjera hapesh kaq shume?Pse nuk hapesh vetem me ekipin tat ti apo e di qe ekipi jot ka ikur per lesh?Po ik mer ik vrisni vetem ju interistat se keni vite qe keni pa mar kupa,shyqyr qe ju erdhi ai Ronaldo qe ju dha kupen uefa se kishit ja 7-8 qe se kishit mare 1 kupe.Erdi ai jau dha 1 se mos te kishe ardhur ai do benit ja 15 vjet pa fituar 1 kupe.Po ik mer vrisni veten se dhe Lokomotiva u fut dhe ju tha ju ku shkoni ju mer palla sdo ju lej ju un se dhe po tju lej skeni per te fituar gje.Ik atje ne Kupe Uefa se atje e keni vendin ku eshte Perugia.Te pakten rrifeni ate ekipiin Francez dhe kaloni turin tjeter.

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Hajt ppl se do fitojme perseri Champions.

Forza Milan.We Are the Best!!

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Sa per Interin dhe Juven skane goje te flasin sepse u bo kohe qe harrojne te fitojne me ne.

Per i Juventini: "I campioni D'europa Siamo NOI"

ACMILAN

I Love Tilonce Maska e AlbRoma
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    Lezhė
    Postime
    95
    Hmmm me erdhi keq qe humbet kupen interkontinentale varet se kur ju bie shansi me
    Shpresa vdes e fundit!

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    ahahahah gezohen tifozet e interit ja marrte djalli se kane 40 vjet pa shkuar edhe flasin une nje gje di te them u hengri kanapeja duke pare milanin se interi skualifikohet qe ne shtatorpo ska problem vitin tjeter do jemi serish aty

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Mos harro Gerto se e keni me Realin dhe u bo kohe qe nuk e kaloni turin e 2 te champions ju.

LoooooooooooooooL

Forzaaa Milan

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    ATY KU KA NEVOJE PER MUA
    Postime
    10
    PARA MILAN PARA LACI

FORZA MILAN
    IL PRIMO GIORNO DIO CREO LA TERRA
    IL SECONDO CREO IL PALLONE.LO DIETE AL MILAN E GLI DISSE:VA A INSEGNARE IL CALCIO A TUTTO IL MONDO

Faqja 17 prej 31 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •