Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 168
    i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    po kete pyetje nga e nxorret?
    ka tradhtuar mirela manjani.ka tradhetuar kombin se ka ikur te nxjerri buken ne greqi.
    dolem ne,me te shkathtit e me te shpejtet.atehere qenkemi te gjithe tradhtare.
    pse po i qajme hallin atdheut ne te tjeret.me nje dreq kompjuteri perpara po shfaqim patriotizmin tone.
    i lumt Mireles se e fitoi me forcat e veta,pak rendesi ka posht cilit flamur.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Postuar më parë nga kolombi
    Stterolla
    Konkluzionin ne lidhje me temen e nxorre duke cituar postin e dikujt,qe tha,se Manjani paska folur ne televizionet greke dhe ka treguar per origjinen e saj.
    Konkulzjonin e nxora nga fjalet e atij qe e ka pa dhe e ka degjuar kur i ka then keto fjale, sepse vete jeton ne Greqi dhe une personalisht i besoj ne fjale. Po ta kisha pa vete duke i thene ato do flisja pak me ndryshe ("me muzike").

Mireles, askush nuk i kerkon te marre pushken te ruaj kufinjte e Shqiperise, as te ha balten e Shqiperise, per t'u krenuar me te duhet te pakten ta pranoj vete qe eshte shqiptare, mos i ktheni muhabetet si t'ju konvenoj rryma ne poezite tuaja.

StterollA

PS Mallikimi vjen nga goja e te ligeve qe s'kane fuqi dhe moral per te ballafaqu realitetin, prandaj s'ta kisha sugjeruar ta perdoresh ne te ardhmen.

nga dyqonet e reja
    Anëtarësuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    O.K.

Asnjeri nuk eshte me patriot se tjetri...edhe asnjeri nuk te detyron qe ta duash atdheun me zor; qe ne fund te fundit nuk eshte dicka abstrakte!
    Vecse nje gje eshte ashiqare; nuk mund ti thuash bravo! dikujt se e nderroi nje flamur per nje tjeter...dhe aq me teper te krenohesh me te!!!

Ky eshte pak a shume thelbi i ''Ceshtjes Manjani''. Te tjerat se e tradhtuam apo na tradhtoi nuk duken shume serioze sepse ne fund te fundit greke me sy te kalter dhe floke te verdha une personalisht nuk kam pare akoma...

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Postuar më parë nga StterollA

PS Mallikimi vjen nga goja e te ligeve qe s'kane fuqi dhe moral per te ballafaqu realitetin, prandaj s'ta kisha sugjeruar ta perdoresh ne te ardhmen.
    Per ke realitet na flet zoteria jote,qe degjon ato qe thone te tjeret ,pa ditur dhe pyetur veten,nese jane te verteta.
    Edhe une po te them se pashe nje gomar qe fluturoi,do besosh,jo e di.
    Doja te shkruahja me teper po sja vlen,te merrem me njerez qe bazohen ne ato qe u thone te tjeret.
    Sa per sugjerimet e tua ,spo i marr parasysh,po po te sugjeroj une dicka .
    Mos beso ato qe degjojne dhe te thone te tjeret se ne shqiptaret e bejme qimen tra.

Plotesisht dakort me nje pjese te postit tend Dordi.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Postime
    3,720
    [QUOTE]Postuar më parë nga jonidapasho
    [B]TE DASHUR KACAK DHE FJORIN

UNE NUK E KAM DEGJUAR NDONJEHERE KETO VJET NE NDONJE INTERVISTE NGA GOJA E SAJ TE SHPREHET PER PREJARDHJEN E SAJ GREKE. KAM LEXUAR NE SHTYP GJERA TE TILLA POR NUK I KAM BESUAR QE I KA THENE MIRELA.

Po kjo zonja zoti Stterolla,qe jeton ne greqi,dhe thote qe ska degjuar,qe Manjani,te sahprehet per preardhjen e saj greke,gje te tille nuk e degjova kurre,as une qe jetova dhe punova mbi 7 vjet ne athine.
    Ah .Desh harrova kjo nuk te intereson.
    Se ty ndoshta te interesojne vetem ato qe joshin pikpamjet e tua.
    E pra te thashe,me te degjuar e te thena edhe Shpaten e Skenderbeut,nje here se ngrinin dot 7 burra e nje here 4 .
    Sa per mallkimet ,nuk dalin vetem nga goja e te ligjve.por edhe nga vete goja e perendise,dhe mjere ata qe mekatojne para saj me me veprime dhe ide te kohes jul Cezarit se nuk do te dine ku te fshihen.

GETE

O ti kolomb, qenke fut me ndjenja ne teme: me mallkime, me Perendi, me tradheti, me balta, me mjalfte, me Skenderbe... ku do te dalesh?! UNE E PASHE SI PERQAFONTE AJO FLAMURIN GREK.. , LEXOVA ATO QE E KAN PA se ca ka then dhe bera konluzjonin.

UNE NUK E KAM DEGJUAR NDONJEHERE KETO VJET NE NDONJE INTERVISTE NGA GOJA E SAJ TE SHPREHET PER PREJARDHJEN E SAJ GREKE. KAM LEXUAR NE SHTYP GJERA TE TILLA POR NUK I KAM BESUAR QE I KA THENE MIRELA.
    Pse mos ti besosh? Ne ato gazeta shef dhe Mirelen me flamurin e varur supeve. A s'te ben buzeqeshja e saj te besosh te thenat e gazetave? Qe te me bindesh o kolomb patrioti, me sill NJE lajm ku ajo ka permendur qe eshte me origjine shqiptare (jo te krenohet me origjinen, vetem te thote qe eshte shqiptare)? Nje thenje te saj, s'dua pallavra tjera.

Sa per mallkimet ,nuk dalin vetem nga goja e te ligjve.por edhe nga vete goja e perendise
    OK, ti sje ne grupin e te ligeve.. me falni atere o Perendi qe ju shava engjujt, jua bera tradhetare.

StterollA

"O miqte e mi.. kjo eshte shqiptare.. po mer me besoni.. kjo eshte SHQIPTARE.. " " a degjoni.. o te mallkuar? shqiptare eshte".." eeeeewwww

Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Postime
    3,720
    Postuar më parë nga StterollA
    O ti kolomb, qenke fut me ndjenja ne teme: me mallkime, me Perendi, me tradheti, me balta, me mjalfte, me skenderbe... ku do te dalesh?! UNE E PASHE SI PERQAFONTE AJO FLAMURIN GREK.. , LEXOVA ATO QE E KAN PA se ca ka then dhe bera konluzjonin.

Pse mos ti besosh? Ne ato gazeta shef dhe Mirelen me flamurin e varur supeve. A s'te ben buzeqeshja e saj te besosh te thenat e gazetave? Qe te me bindesh o kolomb patrioti, me sill NJE lajm ku ajo ka permendur qe eshte me origjine shqiptare shqiptare (jo te krenohet me origjinen, vetem te thote qe eshte shqiptare)? Nje thenje te saj, s'dua pallavra tjera.

OK, ti sje ne grupin e te ligeve.. me falni atere o Perendi qe ju shava engjujt, jua bera tradhetare.

StterollA
    Po largohem nga biseda me ty per te vetmen arsye se nuk ja vlen.
    Patrriotizmin po te le ty,se une se meritoj se kurre nuk i dhashe dicka ATDHEUT tim.
    Shpresoj ti keshe dhene ti??????????????????????????????

GETE

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Postuar më parë nga Toro
    Nje kampion olimpik ka Shqiperia o zoterinj! Dhe quhet Ymer Pampuri.......Dhe ku e keni lene JU "PATRIOTET" dhe "ATDHEDASHURIT" ...Te ruaje nje uzine.......Po ju akuzoj ju pseudonacionaliste qe gjykoni bashkeatdhetaret tuaj per "tradheti".....Ku e keni Ymerin? E keni braktisur si mos me keq...Sepse nuk ju intereson kombi sic shpreheni, nuk ju intereson Shqiperia, por "egoja" juaj e semure..
    Ah aty me rri !!! Te lumte ajo goje , Toro !!!
    Kampioni olimpik ne peshen e vet YMER PAMPURI, ne 1972 ne Gjermani u shpall kampion olimpik ( Dibran ...s'ke c'thua) duke lene pas bullgarin qe megjithese ishin me pike te barabarta humbi fitoren sepse ishte peshe pak me e rende.
    C'beri shteti per kete kampion? As shteti as kurkush ! Megjithese i datelindjes '43 duket shume me i vjeter nga c'eshte. E pse ? Nga fukarralliku !
    Ndersa Manjani eshte me fat qe i perket ketij brezi dhe bravo i qofte per arritjen e saj. Duhet te ndihemi te gjithe krenare , pavaresisht se me c'flamur mbeshtillet.

P.S...edhe ne kur shkojme ne plazh me u shëlly n'diell e me u la n'det, me flamure amerikane mbeshtillena .
    Where does a thought go when it's forgotten?

Hu
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    fole
    Postime
    86
    Postuar më parë nga MI CORAZON
    Ah aty me rri !!! Te lumte ajo goje , Toro !!!
    Kampioni olimpik ne peshen e vet YMER PAMPURI, ne 1972 ne Gjermani u shpall kampion olimpik ( Dibran ...s'ke c'thua) duke lene pas bullgarin qe megjithese ishin me pike te barabarta humbi fitoren sepse ishte peshe pak me e rende.
    C'beri shteti per kete kampion? As shteti as kurkush ! Megjithese i datelindjes '43 duket shume me i vjeter nga c'eshte. E pse ? Nga fukarralliku !
    Ndersa Manjani eshte me fat qe i perket ketij brezi dhe bravo i qofte per arritjen e saj. Duhet te ndihemi te gjithe krenare , pavaresisht se me c'flamur mbeshtillet.

P.S...edhe ne kur shkojme ne plazh me u shëlly n'diell e me u la n'det, me flamure amerikane mbeshtillena .
    Kur nuk iku edhe Ymeri ne Greqi atehere.Sa keq.Te ishte arratisur me mire do kishte qene.

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •